Брауні з кабачків — цікавий рецепт несолодкого брауні

Брауні з кабачків — незвичайний і оригінальний десерт. Кабачок — кращий друг стежить за фігурою людини. Як відомо, в шинку одна вода. І ось цей овоч справив на кухні справжню революцію. Згадайте, скільки з нього можна смачних страв зробити, починаючи з коханою ікри.

Зрозуміло, що у молодого кабачка смак дуже виражений. А у старого, великого — в меншій мірі. Але саме цей нюанс піде нам на користь. Звичайний кабачок можна додавати в якості наповнювача в десерти. Таким чином він здатний замінити частину борошна. Власні смакові відтінки кабачка, при цьому, не будуть помітні.

Рецепти приготування брауні бувають різними. Наприклад, зовсім сухі, як печиво або зовсім рідкі всередині і ще — вологі, трохи тягучі, найулюбленіші. Так ось кабачок, як інгредієнт, приносить з собою вологу.

Класичні американські шоколадні пироги нарізати на прямокутні шматочки і з’їдаються як десерт. На цей раз розглянемо рідкісний десерт зовсім без шоколаду, без цукру. Тобто, в загальному, солоний.

Оригінальний рецепт брауні з кабачків

Несолодкий рецепт десерту з кабачків для тих, хто готується до пляжного сезону або хоче схуднути.

Необхідні продукти:

  • Цукіні — 2 шт.
  • Бекон — 100 г
  • Гострий сир — 100 г
  • Борошно — 80 г
  • М’який сир — 150 г
  • Яйця — 4 шт.
  • Естрагон — 1 гілочка
  • Сіль, парний мелений перець — за смаком

Спосіб приготування рецепту

  1. Цукіні натерти на крупній тертці.
  2. Потім дати йому трохи полежати і сильно відіжміть руками.
  3. Тепер можна обсмажувати їх на оливковій олії. Чим краще віджали, тим менше вони заберуть олії.
  4. Посоліть, поперчіть і додайте ще гостру траву у вигляді естрагону.
  5. Увімкніть духовку на 180 градусів С.
  6. І поки вона розігрівається, розтопіть в іншій сковорідці бекон. Його, зрозуміло, потрібно нарізати тонкими смужками. Товщина нарізки повинна бути дорівнює товщині сірники.
  7. Смужки бекону випустять жир, так що ніякого масла не треба.
  8. А коли у вас вийдуть шкварки, ще і промокніть їх паперовою серветкою.
  9. Далі все простіше простого.
  10. Легко збийте виделкою яйця, додайте до них м’який сир і ще раз посоліть і поперчіть.
  11. Зверніть увагу — у нас і так вже багато рідини. Тому додавайте борошно, цукіні і натертий сир.
  12. Сир повинен бути твердим. Бринзу брати не потрібно. Краще, якщо це буде пармезан.
  13. Тепер змішайте отриману суміш зі шкварками і виливайте в форму для запікання.
  14. В розігрітій духовці брауні у формі для запікання будуть готові за півгодини.
  15. Коли випічка трохи охолоне і прихватится, то розріжте їх, як годиться, на плоскі цеглинки.
  16. Шматочки не будуть коричневими, а будуть виглядати, як яскраві блондини.
  17. І навіть солодкими вони не будуть.
Дивіться також:  Самса — кращі рецепти приготування самси в домашніх умовах