Чебуреки з кабачків з мясним фаршем в домашніх умовах

Чебуреки з кабачків — являють собою пиріжки, в яких в тісто додається нашатковану кабачок. Начинкою служить м’ясний фарш з приправами. Пиріжки смажаться на рослинному маслі в сковороді.

Все дуже просто, тому що велика коржик з борошна з овочами смажиться, а потім в неї поміщається начинка. Пиріжок виходить великим і називається чебурек.

Якщо вам доводилося готувати кабачковий торт, то зробити чебуреки з кабачків буде зовсім не важко. Бо млинці для торта готуються також.

Як приготувати чебуреки з кабачків з м’ясним фаршем

Пиріжки виходять дуже цікавими та смачними. Якщо у вас виросло багато кабачків, то щоденний вечерю для всієї родини забезпечений.

Необхідні продукти для рецепта:

  • Кабачки — 2 шт.
  • М’ясний фарш — 200 г
  • Часник — 3 зубчики
  • Сметана — 3-4 ст. л.
  • Яйця — 2 шт.
  • Борошно — 110 г
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Сир — 100 г
  • Сіль і чорний мелений перець — за смаком

Спосіб приготування

Кабачки натріть на середній терці, щоб тісто було дуже ніжним. Потім трохи посоліть і залиште так на 3 хвилини, щоб вони дали сік.

В цей час очистіть цибулину, дрібно наріжте її і обсмажте на сковороді.

До трохи смаженій цибулі додати м’ясний фарш, перемішайте і обсмажуйте всі разом до готовності. Під час обсмажування, не забудьте поперчити і посолити.

Коли кабачки будуть готові, то відіжміть від них сік, який можна буде потім заморозити на зиму невеликими порціями.

Потім в миску підготовленим до кабачків покладіть два яйця, дрібно порубані зубчики часнику, сметану.

Всі інгредієнти перемішайте.

До кабачкової маси додайте борошно, перемішайте. У вас повинно вийти тісто з кабачків.

Викладайте частину тіста на розпечену сковороду з рослинним маслом. І обережно лопаткою розподіліть тісто по всьому дну сковороди.

Дивіться також:  Тушковані баклажани. Як загасити баклажани швидко і смачно

Обсмажуйте до тих пір, поки верхня частина коржі або млинця не підсохне. Тоді покладіть обсмажену м’ясний фарш на 1/2 частину коржі.

Ще на фарш насипте натертий сир і закрийте другою частиною млинця.

Закрийте кабачковий чебурек на сковороді кришкою і потримайте так ще 2 хвилини.

Готові чебуреки з кабачків викладіть на тарілку і подавайте до столу. Такого розміру вийшло 2 штуки. Якщо ваші млинці будуть меншого розміру, то і пиріжків вийде більше.

Приємного апетиту !

Відео про те, як приготувати кабачкові чебуреки з фаршем на сковороді

Подивіться відео з усіма подробицями приготування надзвичайно смачних чебуреків.

Встигайте готувати в літній час смачні страви з кабачків, тому що вони корисні і смачні завжди.