Гарячі бутерброди — швидкі рецепти бутербродів на швидку руку

Гарячі бутерброди — смачна закуска на кожен день. Однак, якщо їх прикрасити, то вони будуть навіть краще звичайних бутербродів для святкового столу. Вже зрозуміло, що слово «гарячі» говорить про запіканні їх в духовці. Ще успішно застосовується спосіб підсмажування на невеликому вогні на сковороді під кришкою. А я сама часто готую таку їжу в мікрохвильовій печі.

Основним компонентом бутерброда є сир. Розплавляючись, сир зв’язує інші продукти і надає їм гостроту. Щоб при запіканні в мікрохвильовій печі хліб краще просмажився, під нього необхідно підкласти фольгу, накриту паперовою серветкою (або паперову тарілку). Потрібно враховувати, що при передерживании хліба в духовці, він може перетворитися на сухар.

Щоб приготувати гарячі бутерброди, можна використовувати різноманітні продукти. А саме, холодне відварне або смажене м’ясо, шинку, варену або копчений язик, ковбасу, сир, варену осетрину, білугу, лососину, сьомга, балик, кільку, шпроти, сардини, зернисту ікру. Хліб можна брати будь-якого сорту, житній або пшеничний, який завжди нарізають скибочками.

Гарячі бутерброди з копченим сиром і сосисками

Приготування закусочного страви відбувається швидко і виходить дуже смачно.

Спосіб приготування

  1. Скибочки хліба змастіть розм’якшеним маслом.
  2. Зверху покладіть два гуртка сиру.
  3. Сосиски відварити і нарізати на кружечки.
  4. На скибочки хліба навколо сиру розкладіть кружечки сосисок.
  5. Запікайте в духовці.

Подавайте гарячими, посипавши дрібно нарізаною зеленню.

Бутерброди, запечені в духовці з шинкою і сиром

Найкраще шинку класти на хліб в 2-3 шари, ніж одним шматком. Тому що так вони більш рівномірно прогріваються.

Приготування

  1. Змастіть маслом скибочки хліба.
  2. Укладіть зверху шинку, нарізану скибочками або дрібно січену.
  3. Потім шинку посипте тертим сиром.
  4. На шар сиру розкладіть кільця солодкого перцю.
  5. Запікайте гарячі бутерброди в духовці.
Дивіться також:  Курячі сердечка — як смачно приготувати на сковороді

Приємного апетиту !

Бутерброди в духовці з м’ясом і цибулею

Подивіться цікавий варіант запікання з м’ясом. Виходить смачно і ситно.

Потрібно:

  • Скибочки білого хліба — 2 шт.
  • Відварна яловичина — 2 шматочки
  • Цибуля — 1 шт.
  • Майонез — 1 ст. л.
  • Топлене масло — 1 ст. л.
  • Зелень петрушки, чорний мелений перець, сіль — за смаком

Приготування

  1. Шматочки яловичини обмажте з обох сторін майонезом.
  2. Ще поперчіть, посоліть і покладіть на скибочки хліба.
  3. Зверху розкладіть нарізану кільцями цибулю і петрушку.
  4. Запікайте до готовності в духовці.

Сардельки з сиром в духовці

Необхідні продукти:

  • Білий хліб — 2 скибочки
  • Цибуля — 1 шт.
  • Сарделька — 1 шт.
  • Гірчиця — 1 ч. л.
  • Сир — 50 г
  • Вершкове масло — 2 ст. л.
  • Чорний мелений перець, сіль — за смаком