Макарони по-флотськи. 3 найкращі рецепти страв з мясом

Сьогодні готуємо популярне блюдо в домашньому харчуванні — макарони по-флотськи. Іноді його називають стравою самотніх чоловіків, що люблять швидко і смачно поїсти. Нагодувати вечерею велику родину з дітьми — теж зручно цим приготуванням їжі. Характеристика страви не містить ніякої таємниці: просто, швидко, смачно, ситно.

Головне в таких рецептах, це правильно зварити борошняні трубочки. Кількісне співвідношення води і макаронів: 1 літр на кожні 100 грам.

Перш ніж опустити вироби з борошна в воду, її солять, причому всипають сіль, коли вода починає закипати. Борошняні вироби опускають тільки в бурхливо киплячу воду.

Рецепт макаронів по-флотськи — з фаршем і помідорами

Спробуйте приготувати ситна страва з макаронних виробів з м’ясом, яке буде смачним і ситним.

Нам знадобляться: макарони, фарш з м’яса, цибуля, помідори, аджика, чорний перець, сіль.

Нарізаємо дрібно цибулю.

Ми нарізали одну велику цибулину.

На розігріту сковороду наливаємо олію і висипаємо цибулю. При обжарке цибулі додаємо шматочки вершкового масла.

До подрумяненному цибулі додаємо фарш з м’яса свинини та яловичини.

Щоб м’ясо було м’якше і соковитіше — додамо гарячу воду.

Як тільки фарш закипів,

закриваємо її кришкою і даємо йому потушиться.

Вода (1.5 літра) у каструлі закипіла, кладемо в неї одну чайну ложку солі і засипаємо 500 грам макаронів. З моменту закипання вони повинні варитися 10 хвилин.

Фарш гаситься вже 15 хвилин. Додаємо в нього натерту на тертці і помідорки

десертну ложку аджики.

Продовжуємо тушкувати фарш і варити макаронні вироби.

В кінці фарш солимо, перчимо і чекаємо випарювання рідини, без кришки. Проціджуємо макаронні вироби через друшляк.

Сумарно фарш тушкувався 30 хвилин. Макарони кладемо до фаршу, перемішуємо і

Дивіться також:  Тушковані кабачки з овочами і мясом — найкращі рецепти

тушкуємо разом ще 2 хвилини.

За бажанням можете додати зелень.

Простий і смачний рецепт готовий. Приємно їсти !

Їжа по-флотськи з вареним м’ясом, пропущеним через м’ясорубку — відео

Ви подивилися смачний рецепт з цим вареним шматком м’яса.

Макарони по-флотськи з тушонкою і томатною пастою

Нам буде потрібно:

Макаронні вироби, м’ясні консерви, олія, сіль, перець, зелень, часник, червоний винний оцет, томатна паста, спеції.

Приготування рецепту:

У каструлю наливаємо холодну воду, прикриваємо кришкою і доводимо до кипіння.

Коли вода закипить, солимо й додаємо макарони.

Ретельно перемішайте макаронні вироби і доведіть до кипіння.

І варіть їх до готовності, дотримуючись інструкції на упаковці.

Цибулину очищаємо і нарізаємо невеликими шматочками.

Ставимо на вогонь глибоку сковороду, наливаємо масло рослинне і висипаємо цибулю. Солимо її і додаємо одну чайну ложку цукру. Смажимо цибулю до золотистого кольору.

Нарізаємо дрібно часник і додаємо його до підсмаженої цибулі.

До цибулі додаємо одну столову ложку червоного винного оцту. Оцет відразу ж випарується, але у цибулі залишиться кисло-солодкий відтінок.

До смаженій цибулі і часнику, додайте томатну пасту і ще потушкуйте.

Тушонку в чашці розминаємо до однорідного стану.

Потім додайте в сковороду тушонку, все перемішайте і

доведіть суміш до кипіння.

Коли борошняні трубочки будуть готові, не поспішайте зливати всю воду, а відлийте її в чашку, решту воду злийте.

В макарони налийте одну столову ложку масла і перемішайте.

Коли тушонка з овочами закипить, додайте спеції: сушених середземноморських трав, паприку, мелений коріандр і чорний перець.

Поступово влийте воду, що залишилася від варіння макаронів до отримання соусу бажаної густоти. Доведіть соус до кипіння і варіть ще 3 — 4 хвилини. Потім додайте макаронні вироби і

Дивіться також:  Соус сальса — класичний рецепт в домашніх умовах

ретельно все перемішайте.

Вимкніть вогонь, закрийте кришкою і дайте настоятися кілька хвилин. Тим часом наріжте зелень.

Присипте готову страву зеленню і подавайте до столу.

Приємного і смачного апетиту !