Манник: 4 рецепту приготування пісної випічки

Манник — це солодка випічка, приготовлена з участю манної крупи. Готується просто і швидко.

Користується значним попитом у більшості людей. Особливо, його легко готувати в домашніх умовах.

Існує багато рецептів з різними інгредієнтами. Сьогодні приготуємо чотири рецепти смачною випічки для пісного столу.

Пісний манник з вишнею

Продукти:

  • 200 грамів манної крупи
  • 250 мл води
  • 80 грам какао
  • 200 грам цукру
  • 80 грам борошна
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 1 чайна ложка кориці
  • 500 грам замороженої вишні без кісточок
  • 250 грам цукрової пудри
Загрузка...

Приготування

1. Крупу з’єднати з водою і цукром, перемішати і залишити на 30 хвилин.

Додати розпушувач, корицю і какао. Перемішати. Всипати борошно і замісити тісто консистенції густої сметани.

2. Вишню розморозити, сік обережно злити.

Ягоди засипати 200 грам цукрової пудри, перемішати і залишити на 20 хвилин. Вишню (400 грам) викласти в тісто, перемішати.

Тісто вилити у форму для випічки, вистелену пергаментним папером. ягоди викласти зверху.

3. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин.

Манник посипати що залишилася цукровою пудрою і нарізати на шматочки.

Для пісних днів випічка у вигляді манного страви оригінально урізноманітнює пісний стіл. Інгредієнти прості і доступні.

Апельсиновий манник — пісне страву з ніжним смаком

Така страва підходить не тільки дорослим, як пісне блюдо, але і дітям на сніданок або полуденок. Апетит викликає його ароматний і незвичайний смак.

Продукти:

  • 1 склянка манної крупи
  • 200 мл апельсинового соку
  • 200 грам борошна
  • 200 грам цукру
  • 100 мл рослинного масла
  • 1 апельсин
  • 1 чайна ложка соди
  • панірувальні сухарі

Приготування

1. У невелику ємність влити апельсиновий сік. Потім всипати в нього манну крупу тонкою цівкою і добре перемішати.

Дивіться також:  Хачапурі рецепти: з різними начинками і смачними способами приготування

2. Додати цукор і рослинне масло. Ємність прикрити і залишити при кімнатній температурі на 20 хвилин до набухання манки.

3. Апельсин вимити й обсушити. Теркою зняти цедру. підмішати в манну масу разом з содою. Апельсин нарізати кружечками.

4. Постійно помішуючи, додати невеликими порціями просіяне борошно. За консистенцією тісто має нагадувати сметану.

5. Тісто перелити в присипану сухарями форму. Випікати 40 хвилин при 180 градусах. Нарізати і прикрасити кружечками апельсина.

Приготування випічки апельсином закінчилося і страва готова.

Як приготувати пісний манник з родзинками — відео рецепт

Приготування такого виду випічки люблять дорослі і діти.

Рецепт пісної випічки з яблуками і горіхами в мультиварці — відео

Ви дізналися чотири різних рецепту приготування лепешняку — найбільш простий, швидкий і улюбленої випічкою серед народу.

(Visited 1 times, 1 visits today)