Млинці з мясом: Смачні рецепти млинців, начинених мясним фаршем

Пам’ятаю зі свого дитинства про те, що млинці з м’ясом завжди готував нам з братом батько. Було це давно (в СРСР), коли купували борошно мішками, а яйця упаковками, сметану та молоко купували у сусідів, які мали корову. В магазинах цього всього не було.

Батько топив піч на кухні дровами, замешивал яйця, молоко, борошно і випікав на плиті в сковорідці млинці. М’ясо та фарш у нас були завжди, тому що все літо батьки вирощували свиню. Коли я приходила ввечері зі школи — на краю плити в тарілці на підставці лежали запашні млинці з м’ясною начинкою, щоб були теплими.

Потім приходила мама з роботи (працівники ощадбанку раніше працювали довше, ніж зараз) — діставала квашену капусту, солоні гриби з цибулею, олією і наступав свято їжі.

Розпушувача для тесту не було в продажу, в ось сода і соняшникову олію були завжди. Зараз інші паралелі буття, більш комфортні. А ідея їсти млинці, фаршировані м’ясною начинкою залишилася колишньою, без змін, тому що смачно !

Приготування рецепту Млинці з м’ясом

  1. Виливаємо В миску: кисле молоко, яйця, соняшникову олію, сиплемо сіль, цукор, соду, крохмаль, борошно і перемішуємо все заглибним блендером. Тісто вийшло однорідним, без грудочок. Даємо тісту постояти 10 — 15 хвилин, для набухання клейковини.

2. Смажимо млинці на 2 розігрітих сковородах млинці з обох сторін. Для першого млинця змащуємо сковороду, а для інших таких не потрібно. Смажимо на малому вогні.

3. В якості м’яса використовуємо шматочки відвареної курки і субпродукти: відварне легке і серце свинне.

4. Додаємо до м’яса відварені шматочки сала свіжого (не солоного), щоб фарш був м’яким і соковитим, а млинці з м’ясом смачними.

5. Підготовлене м’ясо прокручуємо на м’ясорубці.

6. Цибулину ріжемо на дрібні шматочки і підсмажуємо на олії в сковороді.

7. Додаємо до цибулі м’ясний фарш і подогреем на вогні, посолити і поперчити.

8. Фарш охолов і можна приступати до фаршированию.

9. Розстилаємо млинець і кладемо на нього м’ясну начинку.

10. Закриваємо фарш спочатку однією стороною млинця, трохи притискаємо.

11. Потім загортаємо краю з обох сторін і знову притискуємо.

12. Поступово закручуємо фарш.

13. Ось такий фарширований конвертик вийшов.

14. Ось які млинці з м’ясною начинкою у нас вийшли. Зараз можна частину покласти в пакет і прибрати в морозильник (в прок), а іншу частину підсмажити.

Дивіться також:  Угорський гуляш із яловичини — класичний рецепт

15. У сковороду наливаємо олію і кладемо ще вершкового масла. Так буде смачніше. Смажимо спочатку з одного боку.

16. Перевертаємо начинені млинці на іншу сторону і смажимо до рум’яної скоринки.

17. Кладемо на тарілку млинці з м’ясом, розламуємо і пробуємо на смак.

Я знайшла смак мого дитинства. А ви ?

Загрузка...

Відео рецепт млинців з начинкою з м’ясного фаршу

М’ясний фарш може бути будь-яким: свинячим, з яловичини або курки. Процес приготування однаковий. в принципі і завжди виходить смачно.

Ви подивилися простий рецепт, як приготувати млинці з м’ясом. Готуйте — це смачне блюдо. Перевірено.

Млинці з шинкою та цибулею

Необхідні продукти:

  • 8 млинців з вашим улюбленим рецептом
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 2 ст. ложки сметани
  • 2 яйця
  • 1 ст. ложка крохмалю
  • 150 г шинки
  • 1 ст. ложка подрібненого зеленого лука
  • 2 ст. ложки олії
  • перець, сіль за смаком
  • 1 ст. ложка майонезу або сметани

Приготування

  1. Цибулю дрібно поріжте, моркву натріть на крупній тертці. Обсмажте овочі на рослинному маслі 2 хвилини. Додайте сметану, перемішайте і тушкуйте до м’якості.
  2. Крохмаль збийте з 1 яйцем, посоліть. Вилийте суміш в окрему сковороду і обсмажте з обох сторін.
  3. Яєчно-крохмальний блін охолодіть і дрібно наріжте. З’єднайте з обсмаженими овочами. Перемішайте.
  4. Додайте нарізану кубиками шинку, зелений лук, майонез або сметану, посоліть. Ретельно перемішайте.
  5. Викладіть начинку на млинці, скрутіть у вигляді конвертів і подавайте.

Приємного апетиту !

Млинці дріжджові з начинкою з відварної яловичини

Необхідні продукти:

  • 2 склянки борошна
  • 1 ч. ложка солі
  • 2 ч. ложки цукру
  • 1 ч. ложка сухих дріжджів
  • 3 яйця
  • 1.5 склянки молока
  • 1 ст. ложка вершкового масла
  • 400 г вареної яловичини
  • 2 цибулини
  • 2 ст. ложки рослинної олії, мелений перець чилі

Приготування

  1. Просіяне борошно з’єднайте з дріжджами, цукром і сіллю. Додайте тепле молоко. Вимісити однорідне тісто і поставте в тепле місце на 1 годину.
  2. Додайте в тісто розтоплене вершкове масло і збиті яйця. Ретельно перемішайте.
  3. Випікайте млинці на змащеній олією сковороді.
  4. Цибулю дрібно порубаєте і обсмажте в олії до золотистого кольору. Додайте подрібнену яловичину, перець чилі, перемішайте і готуйте ще 2 хвилини.
  5. Млинці начиніть, скрутіть конвертиками і подавайте.

Приємно їсти !

Дуже смачні млинці з відвареної качиною грудкою і рисом

Потрібні продукти:

  • 200 г відвареної качиної грудки
  • 8 млинців з вашим улюбленим рецептом
  • 2 ст. ложки олії
  • 0.5 склянки відвареного темного рису
  • 1 біла цибулина
  • 1 червона цибулина
  • 2 ст. ложки сметани
  • 2 зубчики часнику
  • сіль, мускатний горіх за смаком
Дивіться також:  Рататуй (рагу): Класичні рецепти з мясом і овочами

Приготування

  1. Качину грудку дрібно наріжте. Цибулю подрібніть і спасеруйте в олії до золотистого кольору. Додайте грудку, рис, сметану, мускатний горіх, посоліть, поперчіть і перемішайте.
  2. Всі тушкуйте 5 хвилин. Перекладіть начинку в глибоку миску. Додайте тертий часник. Перемішайте.
  3. Викладіть начинку на млинці і поверніть конвертом або трубочкою.

Приємного апетиту !

Млинцеві квадратики, начинені шматочками курки, грибами і огірком

Продукти для млинців (2 шт):

  • 1 склянку пшеничного борошна
  • 1 ст. ложка житнього борошна
  • 3 яйця
  • 3 склянки молока
  • 0.5 ч. ложки цукру, щіпка солі

Продукти для начинки:

  • 100 г печериць
  • 1 цибулина
  • 2 маринованих огірка
  • 3 ст. ложки майонезу
  • 30 г твердого сиру
  • 200 г готового запеченого курячого філе

Приготування

  1. Яйце збийте з молоком
  2. Додайте просіяне пшеничне і житнє борошно, сіль, цукор. Ретельно перемішайте.
  3. Квадратну форму для випічки вистелити пергаментом і змастіть маслом. Вилийте половину тіста у форму, рівномірно розподіліть по всій поверхні.
  4. Випікайте в попередньо розігрітій до 220 градусів духовці 30 хвилин, поки млинець не стане золотистим і не підніметься. Таким же чином підготуйте другий млинець. Готові млинці остудіть і розріжте на квадрати.
  5. Цибулю подрібніть і обсмажте до прозорості.
  6. Додайте дрібно нарізані шампіньйони і готуйте ще 5 — 7 хвилин.
  7. Мариновані огірки наріжте дрібними кубиками.
  8. Сир натріть на дрібній тертці.
  9. Запечене куряче філе наріжте скибочками.
  10. Кожен квадратик млинця змастіть майонезом, викладіть шматочки огірків і скибочки курки, накрийте іншим блинным квадратиком. На нього викладіть грибну начинку і знову накрийте. Останній млинцевий шар посипте тертим сиром. Запечіть підготовлене блюдо до розплавлення сиру.

Їжте із задоволенням !

Млинці з м’ясом і сиром

Продукти:

  • 8 млинців, зроблених за вашим улюбленим рецептом
  • 1 стакан води
  • 5 ст. ложок свинячого фаршу
  • 2 ст. ложки тертого сиру
  • 2 ст. ложки тертої моркви
  • 1 маленька цибулина
  • 1 зубчик часнику, 1 лавровий лист, сіль за смаком

Приготування

  1. У киплячу у сковороді підсолену воду покласти лавровий лист, м’ясний фарш, подрібнений ріпчаста цибуля, морква.
  2. Тушкуйте, помішуючи, 20 — 30 хвилин на слабкому вогні. Остудіть.
  3. Змішайте з крупно натертим сиром і подрібненим часником.
  4. Наповніть млинці начинкою і подавайте.

Смачно і ситно !

Оригінальні млинці з курячою печінкою, запечені в духовці

Продукти:

  • 8 млинців за вашим будь-яким рецептом
  • 2 ст. ложки олії
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 150 г відвареної курячої печінки
  • 2 зубчики часнику
  • 2 яйця
  • 6 ст. ложок молока
  • 2 ст. ложки
  • тертого сиру
  • 3 ст. ложки рисових пластівців
  • 0.5 ч. ложки солі
  • 1 щіпка перцю
Дивіться також:  Рагу з кабачків: 4 рецепти швидкого і смачного приготування

Приготування

  1. Моркву натерти, цибулю подрібніть. Всі обсмажте до золотистого кольору.
  2. Печінка дрібно порубаєте, додайте сіль, перець, тертий часник. Змішайте з овочами.
  3. Начиніть млинці, скрутіть їх рулетами і покладіть у форму для випічки.
  4. Яйця змішайте з молоком і рисовими пластівцями. Залийте сумішшю рулети. Посипте тертим сиром і запікайте в духовці 20 хвилин при 180 градусах С.

Їжте на здоров’я !

Відео рецепт млинцевої запіканки зі смачною начинкою

Вдалого приготування рецепту вам, як в цьому відео !

Млинці з м’ясом, рецепт з начинкою з курячих шлунків

Необхідні продукти:

  • 4 млинця за вашим рецептом
  • 6 відварених курячих шлунків
  • 1 ст. ложка рослинного масла
  • 3 ст. ложки відвареного рису
  • 1 зубчик часнику
  • 1.5 ст. ложок сметани
  • 1 ст. ложка рубаної зелені
  • сіль, перець за смаком

Приготування

  1. Курячі шлунки подрібніть в блендері.
  2. Змішайте з відварним рисом.
  3. Поперчіть і посоліть за смаком. Додайте подрібнений часник, сметану. Перемішайте.
  4. Начиніть млинці, скрутіть конвертами, посипте рубаною зеленню і подавайте.

Смачного обіду !

Млинці з начинкою з курячої грудки і кабачка, обсмажені в яйці

Продукти:

  • 8 млинців за вашим рецептом
  • 250 г курячої грудки
  • 1 стакан води
  • 1 маленький кабачок
  • 2 ст. ложки
  • замороженого зеленого горошку
  • 2 ст. ложки подрібненого зеленого лука
  • 2 зубчики часнику
  • 0.5 ч. ложки солі, 1 щіпка перцю, 1 лавровий лист

Приготування

  1. 1 курячу грудку дрібно порубаєте, викладіть в сковороду, додайте воду, сіль, перець, лавровий лист. Тушкуйте під кришкою 15 хвилин.
  2. Додайте рубаний кабачок, горошок. Тушкуйте ще 3 хвилини. Додайте зелену цибулю і тертий часник. перемішайте.
  3. Для кляру: Збийте 2 яйця з дрібкою солі. Змішайте з двома столовими ложками манної крупи і залиште на 10 хвилин.
  4. Начиніть млинці, скрутіть їх конвертиками, умочіть в яєчно-манний кляр і обсмажте в олії з двох боків до рум’яної скоринки.

Приємно їсти !

Фаршировані млинці смачною печінкою — відео

Такий спосіб приготування підійде для будь печінки: свинячий, яловичої, курячої.

Скажу відразу, що фаршировані млинчики з начинкою з м’яса дуже люблять чоловіки і ще більше, коли вони обсмажені на сковороді з скоринкою.

(Visited 2 times, 1 visits today)