Шніцель з кабачка з сиром. Як приготувати кабачки на сковороді

Шніцель з кабачка з сиром — являє собою самостійне блюдо, яке може служити ще як гарнір або закуску. Коли починають достигати свіжі молоденькі кабачки, то завжди хочеться приготувати з них нове блюдо.

Зараз приготуємо нову страву з цього улюбленого всіма овоча. Рецепт простий і готується швидко. Він підкорює всіх своїм смаком, ароматом та хрусткою скоринкою.

Рецептів приготування страв з кабачків на сковороді є чимало:

  • Страви з кабачків
  • Тушковані кабачки з овочами і м’ясом
  • Котлети з кабачків і фаршу
  • Рецепти смачного приготування в духовці на сковороді

Як приготувати шніцель з кабачка з сиром на сковороді

Зробіть страву за цим рецептом і воно вам сподобається. Всі хто пробує, не можуть навіть здогадатися, що всередині кабачки.

Необхідні продукти:

  • Кабачки молоденькі — 600 г
  • Яйця курячі — 3 шт.
  • Сир — 100 г
  • Борошно — 80 г
  • Панірувальні сухарі — 130 г
  • Оливкова (або соняшникове) олія — для смаження
  • Сіль і перець — за смаком

Спосіб приготування

Так як кабачки молоденькі, то шкірку з них зчищати не потрібно. Наріжте овочі на тонкі пластини.

Потім обваляйте кабачкові пластини в борошні й обсмажте з двох сторін. Масло для смаження на сковороді візьміть оливкова або соняшникова.

Обсмажуйте пластини буквально за кілька хвилин з кожного боку. А потім викладіть їх на паперовий рушник, щоб пішов з них зайвий жир.

У миску розбийте 3 яйця, трохи посоліть, поперчіть. Потім перемішайте все звичайною виделкою.

Формуємо шніцель з кабачка

Кабачковий шніцель сформуйте з двох обсмажених пластин. Для цього спочатку візьміть одну обсмажену пластину і покладіть на неї тонко порізану смужку сиру.

Другий обсмаженої пластиною кабачка закрийте смужку сиру зверху.

Дивіться також:  Смажена картопля на сковороді — 7 смачних і простих рецептів

Потім мачає сформований шніцель спочатку в яйці, потім у панірувальних сухарях.

Потім знову вмочайте в яйці і знову в панірувальних сухарях.

Далі обсмажуйте їх на розпеченій сковороді з обох боків до золотистої скоринки.

Ось такі красиві і смачні кабачкові шніцелі вийшли.

Ви можете використовувати як гарнір до м’ясного або рибного блюда.

Приємного апетиту !