Сирне печиво — прості і смачні рецепти в духовці

Сирне печиво — це завжди м’яка, ніжна і повітряна випічка. Випічка відбувається в духовці, що зручно і виправдано. Я люблю готувати такі вироби для чаювання, щоб вносити різноманітність у страви на обід або вечерю.

Всі продукти для виготовлення ніжного тіста повинні бути кімнатної температури. Борошно пшеничне перед приготуванням тіста обов’язково просіяти. Масло і яйця потрібно заздалегідь дістати з холодильника. Сир повинен бути свіжим, м’якої консистенції, з приємним запахом.

Коли вам захочеться спекти щось смачненьке до чаю, раджу, зробіть печиво з сиру.

Сирне печиво в духовці — смачний рецепт

Подивіться рецепт з самим смачним печивом з сиру.

Джерело: https://youtu.be/6pFdFAFf35I

Інгредієнти:

  • Вершкове масло — 100 г
  • Сир — 350 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Цукор — 150 г
  • Борошно — 390 г
  • Сода — 1 ч. л.

Приготування рецепту:

У чашці змішайте сир, яйце, соду і цукор, щоб усі потім ретельно перемішати.

Можете, при цьому, скористатися блендером.

Потім частинами введіть борошно і замісіть тісто.

Почніть творити тісто спочатку в мисці, а потім продовжіть руками на столі.

Готове тісто дайте трохи відпочити в холодильнику. Накрийте серветкою або плівкою і приберіть.

Вийшло м’яке і ніжне тісто.

Після відпочинку тісто потрібно обім’яти і розділити на рівні частини.

Потім скачайте ковбаску і наріжте на однакові шматочки.

З нарізаних шматочків скачайте кульки між долоньками.

Потім умочіть металевий вінчик в какао і втисніть в тісто. Так на тесті залишається малюнок.

Знову умочіть віночок в какао і нанесіть малюнок зсунувши віночок по колу так, щоб вийшла сніжинка.

Випікайте печиво на деку, застеленому папером, протягом 15 хвилин.

У розрізі печиво видно, що воно повітряне і, значить, м’яке.

Дивіться також:  Печиво домашнє — прості рецепти з різними начинками

Вийшло смачне і привабливе сирне печиво.

Загрузка...

Печиво з сиру з цукром

Печиво з цукром теж можна зробити за запропонованим вище рецептом. Тільки оформлення (прикраса) буде вже іншим.

Спосіб формування печива:

Між долоньками сплющена кульку з сирного тіста, щоб вмочити однією стороною в цукор.

За допомогою кришки від пляшки втисніть напівкруглі поглиблення в поверхню заготовки, рухаючись по колу.

Потім в центрі зробіть поглиблення пальчиком, щоб залишилася ямка.

Помістіть оформлені заготовки печива в духовку, щоб запекти до готовності.

Після повного охолодження заповніть поглиблення джемом або рідким шоколадом.

Обрана начинка чудово поєднується з сирним тестом.

Рецепт сирного печива з маком

Подивіться ще один спосіб формування печива з сиру з маком у вигляді красивого квіточки.

Спосіб формування печива у вигляді квіточки:

Візьміть чашку з дном у якого є опукле дно, щоб потім вийшов опуклий круг заготовки з тіста. Втисніть дно чашки в кульку з тіста.

Потім ножем, зробіть пелюстки квіточки, створюючи наскрізні розрізи. Пелюсток має бути парна кількість.

Двома пальчиками з’єднайте дві пелюстки, щоб зробити пелюстки більш красивими і складними.

В середину насипте мак в якості прикраси.

Запікайте в духовці звичайним способом, як в рецептах вище.

Відео про те, як приготувати сирне печиво з цукром «Трикутники»

Печиво виходить м’яким всередині і з хрусткою скоринкою зовні.

Всі запропоновані рецепти печива з сиру готуються легко і швидко. Випікайте і їжте із задоволенням.

(Visited 1 times, 1 visits today)