Суп з кабачків — кращий варіант приготування першої страви в літній період. Наш організм любить літні сезонні супи. І зовсім чудовим він буде з присутністю в ньому шматочків м’яса, м’ясного фаршу або всіма улюбленої курки.
У нас в холодильнику завжди є м’ясо у вигляді фаршу. Робимо з нього фрикадельки, додаємо кабачок і готуємо смачне і ситне перше блюдо.
Сам кабачок можна нарізати по-різному: соломкою, кубиками різної величини, часточками.
Суп з кабачків з яловичиною — найсмачніший рецепт
Цей простий рецепт сподобається вам з першою ложкою. У ньому є картопля, морква, м’ясо і спеції.
Необхідні продукти, які беремо на око:
- м’ясо яловичини
- картопля
- кабачок молодий
- морква
- цибуля ріпка
- петрушка
Приготування:
1. Цілісний шматок м’яса оглядаємо і при необхідності відрізаємо плівки. Нарізаємо шматочками невеликого розміру.
2. Каструлю з водою ставимо на вогонь і опускаємо в неї шматочки м’яса. Після закипання знімаємо піну. Для смачного навару кладемо в киплячий бульйон половину цибулини і жорсткі стебла петрушки. Продовжуємо варити м’ясо до напів-готовності.
3. Тим часом нарізаємо красивими фігурками моркву.
4. Коли м’ясо доведено до напів-готовності кладемо моркву і картоплю цілком. Солимо за смаком і додаємо лавровий лист.
5. Молодий кабачок нарізаємо кружечками і смажимо на сковороді з обох сторін.
6. Після того як суп з кабачків готовий, накладаємо ополоником всі його складові частини в тарілку.
7. Додаємо в тарілку зверху смажені кабачки і перше блюдо готове.
Приємного апетиту !
Відео про те, як приготувати суп з куркою і кабачком
Дізнайтеся смак легкої, живильної і вітамінної їжі. Знайдіть гідне застосування своїм простим домашнім продуктів.
З таким рецептом смачний обід вам гарантований.
Рецепт приготування швидкого і смачного супу з фрикадельками і кабачками
А цей рецепт першого страви з фрикадельками люблять дорослі і діти.
Потрібно:
- вода — 1,5 літра
- картопля — 1 шт.
- цибуля ріпчаста — 1 шт.
- морква — 1 шт.
- кабачок середнього розміру — 0.5 шт.
- помідор, перець — по 1 шт. (за бажанням)
- м’ясний фарш — 200-250 г
- сіль, перець, кріп — за смаком
Спосіб приготування:
1. М’ясний фарш солимо, перчимо і формуємо фрикадельки, скручуючи фарш між долоньками.
2. У каструлю наливаємо воду, доводимо до кипіння і опускаємо нарізану картоплю. Варимо його в підсоленій воді 10 хвилин.
3. Потім опускаємо в каструлю м’ясні фрикадельки.
4. Тим часом обсмажуємо на сковороді з маслом нарізані цибулю, моркву, а через хвилину і нарізані кабачки. За бажанням можете додати помідори і перці.