Суп з кабачків з мясом — 4 рецепту приготування смачного супу

Суп з кабачків — кращий варіант приготування першої страви в літній період. Наш організм любить літні сезонні супи. І зовсім чудовим він буде з присутністю в ньому шматочків м’яса, м’ясного фаршу або всіма улюбленої курки.

У нас в холодильнику завжди є м’ясо у вигляді фаршу. Робимо з нього фрикадельки, додаємо кабачок і готуємо смачне і ситне перше блюдо.

Сам кабачок можна нарізати по-різному: соломкою, кубиками різної величини, часточками.

Суп з кабачків з яловичиною — найсмачніший рецепт

Цей простий рецепт сподобається вам з першою ложкою. У ньому є картопля, морква, м’ясо і спеції.

Необхідні продукти, які беремо на око:

  • м’ясо яловичини

  • картопля
  • кабачок молодий
  • морква
  • цибуля ріпка
  • петрушка

Приготування:

1. Цілісний шматок м’яса оглядаємо і при необхідності відрізаємо плівки. Нарізаємо шматочками невеликого розміру.

2. Каструлю з водою ставимо на вогонь і опускаємо в неї шматочки м’яса. Після закипання знімаємо піну. Для смачного навару кладемо в киплячий бульйон половину цибулини і жорсткі стебла петрушки. Продовжуємо варити м’ясо до напів-готовності.

3. Тим часом нарізаємо красивими фігурками моркву.

4. Коли м’ясо доведено до напів-готовності кладемо моркву і картоплю цілком. Солимо за смаком і додаємо лавровий лист.

5. Молодий кабачок нарізаємо кружечками і смажимо на сковороді з обох сторін.

6. Після того як суп з кабачків готовий, накладаємо ополоником всі його складові частини в тарілку.

7. Додаємо в тарілку зверху смажені кабачки і перше блюдо готове.

Приємного апетиту !

Відео про те, як приготувати суп з куркою і кабачком

Дізнайтеся смак легкої, живильної і вітамінної їжі. Знайдіть гідне застосування своїм простим домашнім продуктів.

З таким рецептом смачний обід вам гарантований.

Дивіться також:  Пісний суп. 7 простих і смачних рецептів в домашніх умовах

Рецепт приготування швидкого і смачного супу з фрикадельками і кабачками

А цей рецепт першого страви з фрикадельками люблять дорослі і діти.

Потрібно:

  • вода — 1,5 літра
  • картопля — 1 шт.
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • морква — 1 шт.
  • кабачок середнього розміру — 0.5 шт.
  • помідор, перець — по 1 шт. (за бажанням)
  • м’ясний фарш — 200-250 г
  • сіль, перець, кріп — за смаком

Спосіб приготування:

1. М’ясний фарш солимо, перчимо і формуємо фрикадельки, скручуючи фарш між долоньками.

2. У каструлю наливаємо воду, доводимо до кипіння і опускаємо нарізану картоплю. Варимо його в підсоленій воді 10 хвилин.

3. Потім опускаємо в каструлю м’ясні фрикадельки.

4. Тим часом обсмажуємо на сковороді з маслом нарізані цибулю, моркву, а через хвилину і нарізані кабачки. За бажанням можете додати помідори і перці.