Булочки з дріжджового тіста: здобні булочки в духовці — ніжні, смачні, румяні

1. Шоколад поломайте на шматочки, залийте молоком і нагрівайте на маленькому вогні, постійно помішуючи, до тих пір, поки не вийде однорідна маса.

2. З тіста розкачати тонкі коржі діаметром 9 див. Покладіть на кожну ложку шоколадної начинки (або шар пасти).

Далі складайте як на фото: спочатку навпіл, потім ще раз навпіл.

3. Формочки для кексів змастіть рослинним маслом і покладіть отримані трикутнички гострим кутом вниз. Залиште на 40 хвилин в теплі, щоб тісто трохи піднялося.

Потім змастіть збитим яйцем і випікайте в нагрітій до 180 градусів С духовці до рум’яного кольору.

Випічка «Шоколадниці» — готова.

Булочки — рецепт «Квіточки»

Рецепт дріжджового тіста для цієї випічки дивіться як в «Шоколадниці».

Продукти на 12 — 15 штук:

  • Дріжджове тісто
  • 1 яйце
  • рослинна олія
  • червоний джем або повидло

Приготування випічки в духовці покроково:

  1. З тіста розкачати тонкі коржі діаметром 9 див. На кожній зробіть по краю надрізи як на (Фото 1)

У кожної пелюстки зліпіть краю до центру.

Зробіть качалкою в центрі поглиблення і покладіть туди джем.

2. Залиште заготовки в теплі для підйому, змастіть збитим яйцем, випікайте в нагрітій до 180 градусів С духовці.

Відео рецепт — солодких булочок в духовці

Печіть різну смачну випічку і ваша сім’я буде пишатися вами.

Дивіться також:  Тісто для пельменів: 8 кращих рецептів тесту в домашніх умовах