1. Шоколад поломайте на шматочки, залийте молоком і нагрівайте на маленькому вогні, постійно помішуючи, до тих пір, поки не вийде однорідна маса.
2. З тіста розкачати тонкі коржі діаметром 9 див. Покладіть на кожну ложку шоколадної начинки (або шар пасти).
Далі складайте як на фото: спочатку навпіл, потім ще раз навпіл.
3. Формочки для кексів змастіть рослинним маслом і покладіть отримані трикутнички гострим кутом вниз. Залиште на 40 хвилин в теплі, щоб тісто трохи піднялося.
Потім змастіть збитим яйцем і випікайте в нагрітій до 180 градусів С духовці до рум’яного кольору.
Випічка «Шоколадниці» — готова.
Булочки — рецепт «Квіточки»
Рецепт дріжджового тіста для цієї випічки дивіться як в «Шоколадниці».
Продукти на 12 — 15 штук:
- Дріжджове тісто
- 1 яйце
- рослинна олія
- червоний джем або повидло
Приготування випічки в духовці покроково:
- З тіста розкачати тонкі коржі діаметром 9 див. На кожній зробіть по краю надрізи як на (Фото 1)
У кожної пелюстки зліпіть краю до центру.
Зробіть качалкою в центрі поглиблення і покладіть туди джем.
2. Залиште заготовки в теплі для підйому, змастіть збитим яйцем, випікайте в нагрітій до 180 градусів С духовці.
Відео рецепт — солодких булочок в духовці
Печіть різну смачну випічку і ваша сім’я буде пишатися вами.