Курка в соусі теріякі — прості рецепти домашнього приготування

2. На повільному вогні довести соус до кипіння і варити 5 хвилин. Спочатку він буде рідким, але потім загусне.

3. Куряче філе нарізати на шматочки і змішати з остившім соусом. Курка в соусі теріякі повинна маринуватися на 30 хвилин. Так м’ясо вийде ніжним з яскравим пряним ароматом.

4. Болгарський перець і моркву наріжте соломкою і обсмажте на середньому вогні пару хвилин.

5. Дістаньте шматочки курки з маринаду і обсмажуйте 7 хвилин. Потім викладіть залишки соусу і обсмажуйте ще 5-7 хвилин до готовності.

6. До готового м’яса курки викласти обсмажені овочі, перемішати і вимкнути вогонь.

7. Відразу викладайте овочі з куркою на блюдо і подавайте до столу.

Відео про те, як приготувати соус і курку теріякі з кунжутом

Подивіться відео, в якому автор показав як смачними виходять шматочки курки в соусі.

Ви дізналися основні принципи як готується курка в соусі теріякі.

Відео про те, як приготувати цілу курку теріякі на мангалі

Рецепти домашні і дуже доступні для розуміння і приготування. Вдалого приготування !

Дивіться також:  Курячі сердечка — як смачно приготувати на сковороді