2. На повільному вогні довести соус до кипіння і варити 5 хвилин. Спочатку він буде рідким, але потім загусне.
3. Куряче філе нарізати на шматочки і змішати з остившім соусом. Курка в соусі теріякі повинна маринуватися на 30 хвилин. Так м’ясо вийде ніжним з яскравим пряним ароматом.
4. Болгарський перець і моркву наріжте соломкою і обсмажте на середньому вогні пару хвилин.
5. Дістаньте шматочки курки з маринаду і обсмажуйте 7 хвилин. Потім викладіть залишки соусу і обсмажуйте ще 5-7 хвилин до готовності.
6. До готового м’яса курки викласти обсмажені овочі, перемішати і вимкнути вогонь.
7. Відразу викладайте овочі з куркою на блюдо і подавайте до столу.
Відео про те, як приготувати соус і курку теріякі з кунжутом
Подивіться відео, в якому автор показав як смачними виходять шматочки курки в соусі.
Ви дізналися основні принципи як готується курка в соусі теріякі.
Відео про те, як приготувати цілу курку теріякі на мангалі
Рецепти домашні і дуже доступні для розуміння і приготування. Вдалого приготування !