Процес приготування:
1. Налийте в миску теплу кисле молоко, додайте сметану, яйце, трохи цукру і все перемішайте віночком.
2. Потім насипайте манну крупу, знову все перемішайте.
3. Тісто з манкою прикрийте зверху і залиште так на 30 хвилин, щоб манка набухла.
4. Потім додайте в тісто цедру лимона і розпушувач. Перемішайте ще раз і тісто готове для випічки.
5. Викладайте ложкою тісто на сковороду з маслом і обсмажте спочатку з одного боку.
6. Потім переверніть оладки на молоці і обсмажте з іншого боку. Звичайно, вони будуть не зовсім високі й пишні, але зате м’які і ситні.
Приємного апетиту !
Оладки на кислому молоці з яблуками — відео
Надані рецепти оладок дозволяють зробити вибір для свого організму. Дивіться, вибирайте і випікайте.
Буде смачно завжди !
Сторінка: 1 2