Листя салатів нарвати. Все з’єднати і перемішати.
Розігріти на сковороді олію і смажити рибу по 5 хвилин з кожної сторони. Потім нарізати тонкими скибочками і викласти на салат.
Як приготувати салат «Російський» — класичний рецепт
Інгредієнти:
- 1 банку консервованої білої квасолі
- 1 невелика банка різаних консервованих печериць
- 400 г м’якоті яловичини
- 6 картоплин
- 3 маринованих огірка
- 250 р майонезу
- сіль, мелений чорний перець, зелений лук, часточки лимона для прикраси
Приготування:
М’ясо відварити до готовності, нарізати кубиками.
Картоплю відварити в мундирі, очистити і також нарізати кубиками.
Яйця зварити круто, охолодити, очистити і нарізати.
Квасоля відкинути на друшляк і дати рідини стекти.
Огірки нарізати кубиками.
Зелена цибуля вимити, обсушити і нарізати довгими смужками.
М’ясо, картоплю, яйця, квасоля, огірки з’єднати, заправити майонезом. Перемішати і викласти в салатник. Смужки з лука викласти вертикально по колу. Прикрасити салат часточкою лимона.
Салат на святковий стіл «Полуничка» — відео рецепт
У цій статті ви дізналися 7 рецептів легких салатів, які напевно припадуть до смаку вашим гостям і членам вашої сім’ї. Приємного апетиту !