2. Філе риби розрізаємо на порційні шматки. Потім рибу солимо і перчимо з обох сторін.
3. У чашку з майонезом, додаємо сухий часник і майоран. Все перемішуємо до однорідності.
4. У сухі хлібні крихти додаємо паприку і перемішуємо.
5. Кожен шматочок намазуємо соусом і обвалюємо в сухої суміші.
6. Кладемо запаніровані шматочки риби на деко, застелений пекарської папером і ставимо в духовку розігріту до 190 градусів на 20 хвилин.
7. Готову рибку дістаємо з духовки і бачимо красиву хрустку скоринку.
Гарніром до риби можна подати салат або пюре.
Гречка по купецькому — простий і смачний рецепт
Інгредієнти:
- 200 г гречаної крупи
- 300 г м’яса
- 2 моркви
- 2 цибулини
- 2 — 3 ст. л. кетчупу
- Сіль, перець — за смаком
Приготування
- Цибулю ріжемо на маленькі шматочки. Моркву нарізаємо вузькими смужками. Смажимо з маслом на сковороді.
2. М’ясо нарізаємо на невеликі шматочки і викладаємо до моркви з цибулею. Продовжуємо смажити все разом. Потім солимо, перчимо і додаємо трохи кетчупу.
3. Висипаємо до м’яса і овочів гречку і 2 хвилини обсмажуємо разом.
4. Потім додаємо воду, прикриваємо кришкою і тушкуємо до готовності м’яса і крупи.
5. У готовому вигляді вміст виглядає так, як на фото.
Даний рецепт знімає питання: Що приготувати на вечерю ?
Як смачно приготувати гречку з фаршем і овочами — відео
Вечерю швидко і смачно — запіканка з макаронів
Нам буде потрібно:
- Макарони — 250 г
- Шинка (м’ясо) — 250 г
- Молоко — 300 г
- Вода — 300 г
- Яйце — 2 шт.
- Сир — 150 г
- Сіль,спеції
Приготування
- Форму для запікання змащуємо олією. Висипаємо в форму сухі макарони. Шинку нарізаємо дрібними смужками.
2. Висипаємо нарізану шинку зверху макаронів. Зверху шинку посипаємо замароженным зеленою цибулею.
3. Робимо заливку. У чашку розбиваємо 2 яйця, солимо, насипаємо куркуму, сухий часник і перець. Все розмішуємо.
4. Потім наливаємо воду і молоко. Все перемішуємо.
5. Виливаємо заливання у форму.
6. І зверху засипаємо тертим сиром.
7. Щоб сир раніше часу не зарум’яниться, а макарони добре пропеклися — закриваємо форму фольгою. Ставимо форму в духовку розігріту до 200 градусів на 40 хвилин.
8. Потім знімаємо фольгу і запікаємо ще 10 — 15 хвилин, щоб скоринка підрум’янилася.
Запіканка з макаронів готова.
Тушкована картопля з м’ясом і стручкової квасолею
Прошу не дивуватися. Зараз вирішимо проблему, що приготувати на вечерю швидко і за рецептом сусіда з Греції. З його слів, продукти беремо на око, за бажанням.
Нам знадобляться:
- М’ясо свинини
- Морква
- Помідори
- Цибуля ріпчаста
- Стручкова квасоля (молода)
- Картопля
- Томатна паста, сіль, перець — за смаком