Що приготувати на вечерю швидко: 12 смачних рецептів з простих продуктів

2. Філе риби розрізаємо на порційні шматки. Потім рибу солимо і перчимо з обох сторін.

3. У чашку з майонезом, додаємо сухий часник і майоран. Все перемішуємо до однорідності.

4. У сухі хлібні крихти додаємо паприку і перемішуємо.

5. Кожен шматочок намазуємо соусом і обвалюємо в сухої суміші.

6. Кладемо запаніровані шматочки риби на деко, застелений пекарської папером і ставимо в духовку розігріту до 190 градусів на 20 хвилин.

7. Готову рибку дістаємо з духовки і бачимо красиву хрустку скоринку.

Гарніром до риби можна подати салат або пюре.

Гречка по купецькому — простий і смачний рецепт

Інгредієнти:

  • 200 г гречаної крупи
  • 300 г м’яса
  • 2 моркви
  • 2 цибулини
  • 2 — 3 ст. л. кетчупу
  • Сіль, перець — за смаком

Приготування

  1. Цибулю ріжемо на маленькі шматочки. Моркву нарізаємо вузькими смужками. Смажимо з маслом на сковороді.

2. М’ясо нарізаємо на невеликі шматочки і викладаємо до моркви з цибулею. Продовжуємо смажити все разом. Потім солимо, перчимо і додаємо трохи кетчупу.

3. Висипаємо до м’яса і овочів гречку і 2 хвилини обсмажуємо разом.

4. Потім додаємо воду, прикриваємо кришкою і тушкуємо до готовності м’яса і крупи.

5. У готовому вигляді вміст виглядає так, як на фото.

Даний рецепт знімає питання: Що приготувати на вечерю ?

Як смачно приготувати гречку з фаршем і овочами — відео

Вечерю швидко і смачно — запіканка з макаронів

Нам буде потрібно:

  • Макарони — 250 г
  • Шинка (м’ясо) — 250 г
  • Молоко — 300 г
  • Вода — 300 г
  • Яйце — 2 шт.
  • Сир — 150 г
  • Сіль,спеції

Приготування

  1. Форму для запікання змащуємо олією. Висипаємо в форму сухі макарони. Шинку нарізаємо дрібними смужками.
Дивіться також:  Гарячі бутерброди — швидкі рецепти бутербродів на швидку руку

2. Висипаємо нарізану шинку зверху макаронів. Зверху шинку посипаємо замароженным зеленою цибулею.

3. Робимо заливку. У чашку розбиваємо 2 яйця, солимо, насипаємо куркуму, сухий часник і перець. Все розмішуємо.

4. Потім наливаємо воду і молоко. Все перемішуємо.

5. Виливаємо заливання у форму.

6. І зверху засипаємо тертим сиром.

7. Щоб сир раніше часу не зарум’яниться, а макарони добре пропеклися — закриваємо форму фольгою. Ставимо форму в духовку розігріту до 200 градусів на 40 хвилин.

8. Потім знімаємо фольгу і запікаємо ще 10 — 15 хвилин, щоб скоринка підрум’янилася.

Запіканка з макаронів готова.

Тушкована картопля з м’ясом і стручкової квасолею

Прошу не дивуватися. Зараз вирішимо проблему, що приготувати на вечерю швидко і за рецептом сусіда з Греції. З його слів, продукти беремо на око, за бажанням.

Нам знадобляться:

  • М’ясо свинини
  • Морква
  • Помідори
  • Цибуля ріпчаста
  • Стручкова квасоля (молода)
  • Картопля
  • Томатна паста, сіль, перець — за смаком