Як приготувати млинці на воді без яєць (пісні) — 6 рецептів ажурних і тонких млинців з дірочками

Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати млинці на воді без яєць, які виходять смачними, тонкими і з красивими ажурними дірочками. Рецептів існує велика кількість і вони відрізняються між собою за присутності (або відсутності) будь — яких інгредієнтів. Приміром, є млинці на молоці і є без молока.

Наближається Великий Піст і багатьом людям рецепти млинців на воді без яєць і молока — будуть приємними для приготування і чаювання.

І навіть в Масляну, знайдуться охочі покуштувати такі млинці, тому що в них є своя особливість.

Ажурні млинці без яєць — як приготувати млинці на воді тонкими

Зустрічайте пісні мереживні млинці без яєць і молока з дірочками.

Інгредієнти:

Приготування

  1. У склянку кладемо чайний пакетик і заливаємо його 200 мл окропу.

2. Продовжуємо наполягати чай протягом 5 хвилин. Перед вами справжній склянку з чаєм.

3. Виливаємо чай в миску і наливаємо 300 мл холодної води.

4. Кладемо 2 ст. ложки цукрового піску і перемішуємо. Кладемо щіпку солі і перемішуємо.

5. Насипаємо борошно пшеничне і з допомогою віночка замішуємо тісто. Потім вливаємо олію без запаху.

6. В ложку з содою додаємо лимонний сік для гасіння.

7. Погашену лимонним соком соду виливаємо тісто. Все добре перемішуємо.

8. Ставимо Сковороду на середній вогонь, прогріваємо і наливаємо тісто ополоником.

9. Розподіляємо тісто ополоником тонким шаром на сковороду і випікаємо млинець 0.5 хвилини на одній стороні.

10. Потім перевертаємо на інший бік і випікаємо 1 хвилину.

11. Тонкі млинці з дірочками без яєць і без молока готові.

Приємного апетиту !

Як приготувати млинці на воді пісними з вівсянкою, щоб були мереживними і смачними

Такий рецепт досить простий, борошно замінює вівсянка, а виходить смачне і незвичайне ласощі.

Дивіться також:  Лінивий пиріг з яблуками на сковороді — рецепт покроково

Інгредієнти:

Приготування рецепта

  1. Вівсяні пластівці можна використовувати і цільні і подрібнені — вони все одно будуть подрібнюватися в блендері. Ми будемо готувати і подрібнювати вівсяні пластівці з лляними насінням в блендері — там же і будемо готувати тісто.
  2. В блендер, додаємо вівсяні пластівці, лляне насіння, сіль, розпушувач, крохмаль, цукрозамінник, 1 чайну ложку рідкого ваніліну, 1 ст. ложку рослинного масла, 1 склянка газованої води. Закриваємо кришку блендера і подрібнюємо до однорідного стану.

3. Готове тісто виливаємо в ємність.

4. У ємності воно має простояти при кімнатній температурі 10 — 15 хвилин. Якщо тісто буде погано розливатися, то потрібно буде налити 2-3 ложки води і розмішати.

5. Добре розігріваємо сковороду змащуємо маслом.

6. І ополоником наливаємо тісто. На замітку: Перед кожним наливанням млинця перемішуємо тісто, так як крохмаль має властивість осідати.