Запіканка з куркою і овочами в духовці — 7 смачних рецептів

Процес приготування:

  1. Вимийте айву, очистіть від шкірки, дрібно наріжте і викладіть на сковороду.
  2. Обсмажте її в оливковій олії з додаванням рубаного ріпчастої цибулі і невеликої кількості води.
  3. Подрібніть м’ясо курки і з’єднайте з айвою. Ще додайте мелений перець, сіль і майонез. Все ретельно перемішайте.
  4. Підготовлену масу перекладіть в змащену маслом і посипану сухарями форму.
  5. Поставте форму в духовку і запікайте при температурі 180-200 градусів С протягом 20-30 хвилин.

Дуже красиво буде виглядати запіканка з куркою, якщо ви прикрасите її подрібненою зеленню петрушки і кропу.

Запіканка з курячого фаршу з картоплею в духовці

Інгредієнти:

  • Картопля — 700 г
  • Морква — 1 шт.
  • Шпинат — 150 г
  • Куряче філе — 300 г
  • Яйця — 3 шт.
  • Вершкове масло — 50 г
  • Сир — 100 г
  • Сіль, перець — за смаком

Приготування

  1. Відваріть картоплю разом з морквою до м’якості.
  2. Потім розімніть все в пюре і трохи остудіть.
  3. Додайте 2 яйця, сіль, перець. Змішайте всі разом.
  4. Куряче філе пропустіть через м’ясорубку. Додайте подрібнений в блендері шпинат, яйце, сіль, перець і перемішайте.
  5. Змастіть форму рослинним маслом і викладіть спочатку тільки половину картопляної маси.
  6. На картопляний шар розкладіть курячий фарш зі шпинатом.
  7. На фарш зверху викладіть другу половину картопляної маси.
  8. Потім зверху викладіть шматочки вершкового масла і тертий сир.
  9. Запікайте в духовці при 180 градусах З тривалістю 40 хвилин.

Приємно їсти !

Відео про те, як приготувати запіканку з кабачків і курки

Блюда, запечені в духовці з куркою, бувають завжди смачними. Приготуйте і переконайтеся самі. Приємною готування.

Дивіться також:  Піца з кабачків в духовці — смачний рецепт швидкого