Шніцель з кабачка з сиром — являє собою самостійне блюдо, яке може служити ще як гарнір або закуску. Коли починають достигати свіжі молоденькі кабачки, то завжди хочеться приготувати з них нове блюдо.
Зараз приготуємо нову страву з цього улюбленого всіма овоча. Рецепт простий і готується швидко. Він підкорює всіх своїм смаком, ароматом та хрусткою скоринкою.
Рецептів приготування страв з кабачків на сковороді є чимало:
- Страви з кабачків
- Тушковані кабачки з овочами і м’ясом
- Котлети з кабачків і фаршу
- Рецепти смачного приготування в духовці на сковороді
Як приготувати шніцель з кабачка з сиром на сковороді
Зробіть страву за цим рецептом і воно вам сподобається. Всі хто пробує, не можуть навіть здогадатися, що всередині кабачки.
Необхідні продукти:
- Кабачки молоденькі — 600 г
- Яйця курячі — 3 шт.
- Сир — 100 г
- Борошно — 80 г
- Панірувальні сухарі — 130 г
- Оливкова (або соняшникове) олія — для смаження
- Сіль і перець — за смаком
Спосіб приготування
Так як кабачки молоденькі, то шкірку з них зчищати не потрібно. Наріжте овочі на тонкі пластини.
Потім обваляйте кабачкові пластини в борошні й обсмажте з двох сторін. Масло для смаження на сковороді візьміть оливкова або соняшникова.
Обсмажуйте пластини буквально за кілька хвилин з кожного боку. А потім викладіть їх на паперовий рушник, щоб пішов з них зайвий жир.
У миску розбийте 3 яйця, трохи посоліть, поперчіть. Потім перемішайте все звичайною виделкою.
Формуємо шніцель з кабачка
Кабачковий шніцель сформуйте з двох обсмажених пластин. Для цього спочатку візьміть одну обсмажену пластину і покладіть на неї тонко порізану смужку сиру.
Другий обсмаженої пластиною кабачка закрийте смужку сиру зверху.
Потім мачає сформований шніцель спочатку в яйці, потім у панірувальних сухарях.
Потім знову вмочайте в яйці і знову в панірувальних сухарях.
Далі обсмажуйте їх на розпеченій сковороді з обох боків до золотистої скоринки.
Ось такі красиві і смачні кабачкові шніцелі вийшли.
Ви можете використовувати як гарнір до м’ясного або рибного блюда.
Приємного апетиту !