Вода і здоровя. Властивості води та їх прямий вплив на організм людини

«Мерзла» — це замерзла вода. Замерзання її може відбуватися в холодильнику або в природних водоймах. Екологічно вона більш чиста, ніж «сніжна», але якість її набагато гірше.

Спосіб отримання талої води будинки: В холодильник ставиться кілька каструльок з водопровідною водою. Приміром, 3 каструльки стоять в морозильній камері. Потім одну дістають, вода в ній відтає і вона відразу ж вживається, так як має корисну придатність тільки 4 — 5 годин. Після цього терміну вона стає звичайною водою, тільки очищеною від бруду, яка випала в осад. Легкі і шкідливі сполуки, які вона відриває від себе, спливають пінистої шапкою при розморожуванні. Піна і бруд викидаються.

У старечому віці вживання талої води перешкоджає зменшенню вмісту води в клітинах і впорядковує біополе людини, очищає організм від шлаків. Приймати талу воду рекомендується по 2 — 3 склянки в день відразу ж після розморожування, температура його не повинна перевищувати 10 градусів С.

Випивати черговий склянку води треба відразу, в один присід, попередньо привчивши себе до вживання холодної води. Загальнозміцнюючий ефект від застосування талої води можна помітити вже через місяць після початку лікування.

Аерована вода

Щоб отримати таку воду, потрібно перелити її з однієї склянки в іншу 35 або 42 рази (згідно з ученням йогів). При цьому вода насичується праною та іонами кисню. Переливати воду слід на відкритому повітрі або перед вікном. Робиться це в ясну, сонячну погоду.

Аерована рідина при прийомі всередину пригнічує хвороботворні флору шлунково-кишкового тракту, насичує організм енергією. При зовнішньому застосуванні вона діє бактерицидно (за рахунок атомарного кисню, розчиненого в ній) і оновлює слизові оболонки. Користуватися такою водою краще вранці.

Кип’ячена вода

Кип’ячена рідина вважається «мертвою водою», так як в ній немає органічних сполук і вона позбавлена пам’яті. Кип’ячену воду рекомендується вживати в їжу або застосовувати для водних процедур не пізніше ніж через 2 години після кип’ятіння.

При кип’ятінні води ніколи не слід доводити цей процес до бурхливого кипіння і потім пити її.

Потрібно пам’ятати про те, що при багаторазовому кип’ятінні води з неї випаровуються легкі елементи і в великих концентраціях залишається «важка» вода — дуже шкідлива для організму.

Дивіться також:  Трава парило: лікувальні властивості і протипоказання

Скільки пити людині води на добу — відео

Дана тема про властивості води не закінчена і буде продовжено у наступній статті …