Фаршировані млинці з шинкою і сиром (рецепти)

Фаршировані млинці — це смачне блюдо, яке красиво виглядає на святковому столі. У деяких сім’ях таке блюдо входить в щотижневе меню для подачі в обід.

Для формування страви досить спекти млинці. З улюбленою начинкою з шинки і сиру вибір вже зроблено. Залишається загорнути корж з начинкою і додатково трохи обсмажити в олії на сковороді або в духовці.

І здавалося б, що особливого і незвичайного в фаршированої коржику. Адже це просте запечене рідке тісто. Але коли з’являється ні з чим не порівнянний аромат випеченого млинця, то виникає «кохання з першого погляду». Яка посилюється з першого ковтка.

Фаршировані млинці шинкою і сиром — покроковий рецепт

Подивіться найпростіший рецепт випікання і загортання начинки в спечений млинець.

Джерело: https://youtu.be/f-TjW3faBcs

Вам знадобиться:

  • Молоко — 1 літр
  • Борошно — 350 г
  • Цукор — 1 ст. л.
  • Сіль — 1 ч. л.
  • Яйце — 3 шт.
  • Рослинна олія — 3-5 ст. л.
  • Шинка — для начинки
  • Сир для начинки

Приготування рецепту:

Відразу ж займіться приготуванням тесту на млинці. Для цього в миску просійте спочатку борошно.

У миску з борошном, покладіть цукор і сіль.

Потім налийте половину підготовленого молока.

Відразу все молоко не виливайте, тому що замішувати буде незручно і виникнуть грудочки.

Перемішуйте борошно з молоком до однорідного стану.

Потім налийте решту молока і знову все добре перемішайте.

Якщо все-таки залишаться маленькі грудочки не промешанного тесту, то процідіть тісто через сито, щоб їх прибрати.

В іншій мисці розбийте 3 яйця і обережно їх просто розмішайте, збивати не потрібно.

Вилийте яєчну масу в тісто і розмішайте віночком.

Ще налийте в тісто трохи рослинного масла, щоб при випічці воно не прилипало до сковороді. Знову перемішайте віночком. За консистенцією тісто має бути схоже на жирні вершки.

Дивіться також:  М'ясо в духовці. Як приготувати м'яке і соковите м'ясо (рецепти)

Якщо рідке тісто вийшло густе, то додайте ще води або молока. А якщо воно вийшло рідке — то муки.

Рідке тісто, таким чином, готове і дайте йому настоятися 20-30 хвилин.

Далі, наріжте дрібною соломкою сир.

Підготовлену паличку шинки наріжте спочатку на гуртки з допомогою ножа.

А потім наріжте шинку як соломку.

На розпечену сковороду вилийте тісто, щоб обсмажити спочатку з одного боку.

Потім переверніть млинець коржик і обсмажте її з іншого боку.

Як загортати млинці з начинкою

На край спеченого коржа покладіть нарізані соломки з шинки і сиру.

Поверніть коржик з начинкою у формі конвертика.

Таким чином оформіть і загорніть у вигляді конвертика всі фаршировані млинці з шинкою і сиром.

Перед подачею обсмажте млинці з начинкою на вершковому маслі по 2 хвилини з кожного боку.

У розрізі начинка вийшла соковитою, смачною і ароматною.

Залишається відкусити і насолоджуватися смаком фаршированого млинчика.

Млинці з начинкою з шинки, сиру і грибів

Зробити фаршировані млинці з начинкою можна з пофарбованих млинчиків, щоб вони красиво виглядали на святковому столі. Наприклад, в червоний колір, щоб млинці були червоними.

Як приготувати тісто для млинців червоного кольору

Спочатку приготуйте базове тісто для тонких млинчиків.

У чашку розбийте 4 яйця. Додайте 1 ст. л. цукру і трохи солі. Збийте міксером до однорідного стану і появи пухирців.

На 1 літр молока потрібно 3-4 яйця, все в залежності від розміру яєць.

Далі починайте поступово вводити борошно по 3-4 ст. л. та добре перемішуйте. У вас повинно вийти густе тісто.

Такий поступовий введення борошна дозволяє зробити рідке тісто без грудочок.

Ви побачите як борошно в яйцях добре перемішується і збивається віночком.

Дивіться також:  Котлети з грибів — прості і смачні рецепти

Коли тісто стане досить густим, то вводите поступово молоко. Головне не поспішайте і будьте всі кроки, щоб тісто було без грудочок. Можете збивати міксером або блендером з відповідною насадкою.

Так поступово вводите по черзі: трохи молока, трохи борошна. Виходить, що приблизно на 1 літр молока доведеться ввести 8-10 ст. л. борошна. При такому співвідношенні вийдуть саме тонкі млинчики. Вони будуть м’якими, щоб добре сформувати фаршировані млинці. Так як вони будуть ще еластичним і без дірочок

Рідке тісто (базова) для випікання млинців готова. Зараз його потрібно зробити червоним.

Приготування млинців червоного кольору

Для цього візьміть очищену сиру буряк і натріть її на крупній тертці. Кількість буряків залежить від того наскільки насиченим колір ви хочете отримати.

Для отримання звичайного червоного кольору тесту достатньо на 1 літр рідкого тіста взяти і натерти 2 буряка.

Потім натерту буряк залийте окропом і дайте постояти 2-3 хвилини.

Після цього процідіть бурякову масу через звичайне сито. В результаті вийде бардова рідина. Бордового бурякового соку виходить десь 100 мл

А зараз візьміть 2 ополоника базового тесту і насипте 2-3 ст. л. борошна. Так потрібно зробити, щоб млинці не були занадто тонкими від введення червоного соку.

В отримане густе тісто введіть буряковий сік і добре перемішайте.

В червоне отримане тісто введіть частинами базове тісто і перемішуйте.

З отриманого тіста червоного кольору випікайте на сковороді червоні млинці, щоб потім зробити фаршировані млинці з начинкою з шинки, сиру і грибів.

А можна загорнути начинку в звичайні млинці, тобто не пофарбовані млинці. Надалі, обсмажена скоринка виглядає чарівно.

Приготування фаршированих млинців

Спочатку наріжте дрібними пластинками і шматочками гриби.

Дивіться також:  Млинці з сиром і зеленню на кефірі — дуже простий рецепт

Шинку наріжте дрібними кубиками.

З’єднайте гриби разом з цибулею, посоліть, поперчіть, щоб потім обсмажити на рослинному і вершковому маслі. Коли два олії разом — смак краще.

Поки смажаться гриби шинку наріжте на дрібні кубики. Шинку краще купуйте без сала з будь-яким м’ясом.

Сир натріть на крупній тертці.

Складіть в одну чашку кубики шинки, натертий сир і гарячі обсмажені гриби, щоб перемішати їх між собою.

Від гарячих грибочків сир трохи підтане і це є добре для зчеплення інгредієнтів начинки між собою.

Покладіть ложку начинки на млинець і поверніть його конвертиком, щоб бока була підігнуті до середини.

Ось так виходить фарширований млинець з начинкою всередині.

Можете прибрати частину млинців в морозилку на потім. Можете поїсти їх так, а можете ще підсмажити їх з обох сторін на сковороді на олії, щоб вийшла хрустка скоринка.

Смаки у всіх людей різні. У всіх випадках буде смачно !

Відео про те, як приготувати млинці фаршировані шинкою і сиром

Автор показує простий рецепт млинців з начинкою, при поїданні яких зупинитися неможливо.

Інгредієнти:

  • Борошно — 1 склянка
  • Вода — 300 мл
  • Яйця — 2 шт.
  • Цукор — 1 ст. л.
  • Сіль — 0.5 ч. л.
  • Рослинна олія — 2 ст. л.
  • Шинка — 150 г
  • Сир — 150 г

Подивіться рецепт простого приготування, завертання та смаження млинців з начинкою з шинки і сиру.

Приготовлені таким чином млинці з начинкою можна їсти без всяких добавок, тобто просто так. Тому що смачно !