Млинці з м’ясним фаршем — найсмачніший рецепт

Млинчики з м’ясним фаршем смачна і приємна їжа. Вона ситна, приваблива і від неї важко відірватися. Страва з такою їжею буде прекрасним доповненням до сімейного ситного обіду або вечері.

У багатьох сім’ях млинці входять в меню на тиждень, а в інших — їх печуть, дотримуючись загальне свято Масляна.

Так уже повелося, що такі тонкі коржі з тіста печуть багато народів. Їх випікають красивими, навіть ажурними з безліччю дірочок. Їдять їх теплими або гарячими, занурюючи в сметану, або намазують рибну ікру.

Для нашого рецепта дірочки не потрібні, тому що вони будуть фаршировані м’ясом. Тому всі соки і ніжний фарш повинні зберегтися всередині коржики, щоб не витекти назовні.

Способи фарширування спечених лепешечек може бути різним. А саме: мати трубчасту форму, у вигляді конвертика або у формі трикутника.

Відверто кажучи, у будь-яких випадках, виходить завжди смачно.

Млинчики з м’ясним фаршем — найсмачніший рецепт

У запропонованому рецепті, фаршировані млинчики з начинкою, мають свої особливості в приготуванні. Якщо коротко, то все відбувається наступним чином.

Коржики з рідкого тіста випікаються як великими в діаметрі, так і маленькими. Все залежить від діаметру сковороди.

Скажемо відразу, що слово «корж» — це синонім слова «млинець».

Джерело: https://youtu.be/7OnRDvkbTLo

Якщо ви спечете велику корж, то для процесу формування його з начинкою з м’яса, зручно розрізати його на дві частини.

При цьому, м’ясний фарш попередньо не обсмажується, як у багатьох інших рецептах. Він просто намазується тонким шаром на розрізаний млинець, щоб потім згорнути все у вигляді трикутника.

З млинчика маленького діаметру теж можна згорнути трикутник з начинкою, якщо добре постаратися.

Так, розрізана на дві частини коржик в запропонованому способі, формується у вигляді трикутника.

Дивіться також:  М'ясо по-французьки: 9 кращих і оригінальних рецептів

Далі йде процес обсмажування, при якому млинчики з м’ясним фаршем смажаться як звичайні пиріжки з начинкою. Тобто, з обох сторін.

Інгредієнти:

  • Борошно — 270 г
  • Молоко — 600 мл
  • Цукор — 1/2 ч. л.
  • Сіль — 1/2 ч. л.
  • Яйця — 2 шт.
  • Вода — 50 мл
  • Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  • М’ясо (свинина) — 300 г
  • Олія соняшникова
  • Чорний мелений перець

А зараз дотримуйтесь всіх етапів приготування, починаючи з рідкого тіста, випікання коржів, створення м’ясного фаршу, формування трикутників та їх обсмажування до готовності.

Така їжа готується швидко і ніколи не затримується на столі.

Рецепт млинців для начинки з м’ясом

Для приготування коржів розбийте в миску — 2 яйця, додайте цукор — 1/2 ч. л. сіль 1/2 ч. л. Все перемішайте з допомогою міксера.

Сюди ж налийте 150 мл теплого молока і знову перемішайте міксером.

В отриману суміш додайте борошно і змішайте міксером до однорідності.

У тісто додайте залишився тепле молоко і добре перемішайте, щоб не було грудочок.

Потім дайте рідкого тесту настоятися, приблизно 15 хвилин.

Перед тим, як смажити млинці, додайте в рідке тісто 2 ст. л. соняшникової олії і перемішайте.

Перший млинець завжди смажиться з невеликою кількістю соняшникової олії.

А ось інші коржі смажаться на невеликому вогні і на сухій сковороді.

На сковороду наливайте приблизно один ополоник тесту і розподіліть його по поверхні, нахиляючи сковороду в різні сторони.

Як тільки лепешечка підсмажилася трохи з одного боку, відразу ж перевертаємо на інший бік.

Сильно засмажувати сторони не потрібно, так як млинчики з м’ясним фаршем потім ми будемо обсмажувати ще раз.

Таким чином, зробіть багато перепічок.

Дивіться також:  Різнокольорові млинці. Рецепти кольорових млинців з начинкою

М’ясна начинка для млинців з фаршу

Наступним етапом приготуйте м’ясний фарш в якості начинки.

Помытое і обсушенное м’ясо наріжте невеликими шматочками, пропустити через м’ясорубку.

Ріпчасту цибулю очистіть, наріжте шматочками і пропустіть разом з шматочками м’яса упереміж.

До пропущеного м’ясного фаршу ще додайте сіль, чорний мелений перець за смаком і налийте 50 мл води, щоб фарш був соковитим.

Всі інгредієнти в мисці добре перемішайте.

Таким чином, сира начинка, щоб випікати млинчики з м’ясним фаршем готова.

Як загортати млинці з начинкою трикутником

Візьміть одну випечений корж (блін) і розріжте її навпіл.

На кожну розрізану частина покладіть приблизно по одній столовій ложці сирого м’ясного фаршу, щоб з допомогою ложки рівномірно розподілити його по поверхні.

Потім краю половинки розрізаного млинця загніть до середини.

І вже потім згорніть навпіл.

Іншу половину великого млинця поверніть точно також.

Тобто, скрутіть обидва краї до середини і ще раз навпіл.

Звертаючи таким чином всі розрізані половинки, у вас повинно вийти багато трикутників з начинкою всередині.

Наступний етап приготування — це доведення заготовок до повної готовності.

Як обсмажувати млинчики з м’ясним фаршем на сковороді

Обсмажувати млинці з начинкою на сковороді зовсім не важко.

На розігріту сковороду налити трохи соняшникової олії і покладіть ще шматочок вершкового масла для поліпшення смаку.

Потім підготовлені млинчики з м’ясним фаршем викладайте на сковороду і закривайте кришкою.

Так обсмажуйте трикутники з фаршем з обох сторін приблизно по 2-3 хвилини.

У цьому рецепті вийшло 24 млинця з м’ясом.

Готові млинчики з м’ясним фаршем подавайте до столу в теплому вигляді.

Млинці з м’ясом виходять ароматними, з соковитим фаршем всередині і смачною засмаженою скоринкою.

Дивіться також:  Мармуровий бісквіт — рецепт в духовці, як приготувати