Кабачки фаршировані фаршем і запечені в духовці

Кабачки фаршировані і запечені в духовці — це смачне друге блюдо. Існує багато різних і чудових рецептів з кабачком і м’ясом. Цей овоч відомий своїми корисними властивостями для організму людини.

Сьогодні буде показаний відомий рецепт, який прийшов з острова Корсика. Це знамените корсиканське блюдо розглянемо зараз, тому що для фарширування кабачків у нас є всі інгредієнти.

В рецепті будуть використані звичайні спеції, традиційне м’ясо, твердий сир і помідори. Всі секрети приготування ви знайдете в самому рецепті.

Кабачки фаршировані фаршем і запечені з сиром і помідорами по-корсикански

Приготуйте цю страву і дізнайтеся його витончений смак, якими насолоджувався Наполеон. Який народився і жив на цьому острові.

Необхідні продукти:

  • М’якоть телятини — 1 кг
  • Ріпчаста цибуля — 2-3 шт.
  • Кабачки середнього розміру — 5 шт.
  • Оливкова олія для смаження
  • Часник — 3-4 зубчики
  • Соковиті помідори — 3-4 шт.
  • Твердий сир (будь-який) — 200 г
  • Яйця — 3 шт.
  • Свіжа петрушка — 1 пучок
  • Мелений чорний перець — за смаком
  • Лавровий лист — за смаком
  • Запашний перець — за смаком
  • Багет для подачі

Спосіб приготування:

Відразу хочеться сказати про те, що корсиканці часто поєднують в одному блюді перше і друге. Тому будьте до цього готові і по ходу приготування ви в цьому переконаєтеся.

Спочатку зваріть класичний прозорий бульйон з м’яса телятини. Для цього залийте м’ясо холодною водою, доведіть до кипіння, зніміть піну.

Потім додайте 1 цибулину в лушпинні, лавровий лист, запашний перець, сіль і варіть 1.5 години.

Потім дістаньте готове відварне м’ясо і пропустити його через м’ясорубку.

Кабачки ретельно вимийте і цілими опустіть їх в киплячий бульйон на 2-3 хвилини, краще по черзі.

Дивіться також:  Як приготувати лосось швидко і смачно на сковороді з соусом

Після такого бланшування, дістаньте кабачки з каструлі і обсушіть паперовим рушником. Потім розріжте їх уздовж і витягніть в мисочку ложкою кабачкову м’якоть.

Розжаримо на сковороді оливкову олію і обсмажте на ньому 2 дрібно нарізані цибулини і нарізаний часник. Ще додайте до цибулі фарш з телятини, тому що кабачки фаршировані будуть з м’ясом. Фарш на сковорідці доведіть до рум’яного кольору.

Після цього викладіть в сковороду кабачкову м’якоть і протерті на тертці помідори. Посоліть, поперчіть і тушкуйте близько 10 хвилин.

Потім дрібно порубаєте зелень петрушки, наріжте кубиками твердий сир і відправте в сковорідку.

Буквально через хвилину, додайте туди ж збиті яйця і продовжуйте смажити все разом. Смажте до тих пір, поки рідина не випарується, а начинка не загусне.

Формування фаршированих кабачків

Деко для запікання застелити пергаментом, щоб викласти на нього половинки кабачків.