Рагу з кабачків: 4 рецепти швидкого і смачного приготування

Рагу з кабачків — смачне блюдо з різних овочів. Овочі готуються на сковороді і в мультиварці. Додавання спецій надає їм оригінальний смак. В результаті вони смачні як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Тушковані, таким чином, овочі вживаються, як гарнір. Якщо, при приготуванні такої страви кладуть ще і м’ясо, тоді воно вважається вже основним.

Як порада: намагайтеся використовувати молоді кабачки і ви дізнаєтеся смак приємною ніжності плода. Ваш організм, безсумнівно, насититься корисними мінеральними речовинами.

Овочеве рагу з м’ясом на сковороді

Дізнайтеся рецепт смачного овочевого рагу з м’ясом. Запропонованих інгредієнтів цілком достатньо, щоб бути зроблене блюдо наситило ваш організм.

Інгредієнти:

Спосіб приготування

1. Очищений баклажан нарізайте невеликими довільними кубиками.

2. Ріпчасту цибулю нарізайте невеликими шматочками.

3. Кабачок, очищений від шкірки з віддаленими насінням, теж наріжте невеликими кубиками.

4. Солодкий перець з віддаленими насінням, нарізаємо соломкою.

5. Розрізані навпіл помідори, натираємо на крупній тертці, видаляємо шкірку.

6. Рагу з кабачків заплановано за рецептом м’ясо. Тому свинину нарізаємо невеликими шматочками.

7. У розігріту сковороду з олією, кладемо шматочки м’яса і обсмажуємо від 3 до 5 хвилин.

8. Потім додайте нарізану цибулю і обсмажте його до м’якості.

9. Слідом додайте шматочки нарізаних баклажанів і тушкуйте під кришкою протягом 15-20 хвилин.

10. В результаті гасіння, раніше покладені інгредієнти стають м’якими, але там немає ніжного кабачка. Додаємо його і тушкуємо під кришкою 15-20 хвилин.

11. Додаємо останні інгредієнти: солодкий перець і протерті томати. Посоліть, поперчіть і тушкуйте до готовності всіх інгредієнтів.

12. Рагу з кабачків з м’ясом готово.

13. Овочі з м’ясом накладайте в тарілки, посипайте кропом і подавайте до столу.

Дивіться також:  Печеня зі свинини — 7 рецептів соковитою і мякою свинини

Приємно їсти !

Відео — Овочеве рагу з куркою в мультиварці

Подивіться, як просто і смачно приготувати овочі з допомогою мультиварки. Картопля, капуста, кабачки стають ніжними і ароматними.

Якщо у вас немає мультиварки, то наступний рецепт порадує вас можливістю приготування подібного страви в глибокій сковороді.

Рагу з кабачків, капусти, картоплею і курячою грудкою

Дізнайтеся рецепт шикарного вечері за 30 хвилин з овочевого рагу з куркою.

Інгредієнти:

Спосіб приготування

1. Обсмажуємо шматочки курячої грудки в глибокій сковороді до підрум’янення.

2. Додаємо до м’яса цибулю, моркву і селеру. Посипаємо сіллю і спеціями для курки. Закриваємо кришкою і тушкуємо 2 хвилини.