Рагу з кабачків — смачне блюдо з різних овочів. Овочі готуються на сковороді і в мультиварці. Додавання спецій надає їм оригінальний смак. В результаті вони смачні як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Тушковані, таким чином, овочі вживаються, як гарнір. Якщо, при приготуванні такої страви кладуть ще і м’ясо, тоді воно вважається вже основним.
Як порада: намагайтеся використовувати молоді кабачки і ви дізнаєтеся смак приємною ніжності плода. Ваш організм, безсумнівно, насититься корисними мінеральними речовинами.
Овочеве рагу з м’ясом на сковороді
Дізнайтеся рецепт смачного овочевого рагу з м’ясом. Запропонованих інгредієнтів цілком достатньо, щоб бути зроблене блюдо наситило ваш організм.
Інгредієнти:
Спосіб приготування
1. Очищений баклажан нарізайте невеликими довільними кубиками.
2. Ріпчасту цибулю нарізайте невеликими шматочками.
3. Кабачок, очищений від шкірки з віддаленими насінням, теж наріжте невеликими кубиками.
4. Солодкий перець з віддаленими насінням, нарізаємо соломкою.
5. Розрізані навпіл помідори, натираємо на крупній тертці, видаляємо шкірку.
6. Рагу з кабачків заплановано за рецептом м’ясо. Тому свинину нарізаємо невеликими шматочками.
7. У розігріту сковороду з олією, кладемо шматочки м’яса і обсмажуємо від 3 до 5 хвилин.
8. Потім додайте нарізану цибулю і обсмажте його до м’якості.
9. Слідом додайте шматочки нарізаних баклажанів і тушкуйте під кришкою протягом 15-20 хвилин.
10. В результаті гасіння, раніше покладені інгредієнти стають м’якими, але там немає ніжного кабачка. Додаємо його і тушкуємо під кришкою 15-20 хвилин.
11. Додаємо останні інгредієнти: солодкий перець і протерті томати. Посоліть, поперчіть і тушкуйте до готовності всіх інгредієнтів.
12. Рагу з кабачків з м’ясом готово.
13. Овочі з м’ясом накладайте в тарілки, посипайте кропом і подавайте до столу.
Приємно їсти !
Відео — Овочеве рагу з куркою в мультиварці
Подивіться, як просто і смачно приготувати овочі з допомогою мультиварки. Картопля, капуста, кабачки стають ніжними і ароматними.
Якщо у вас немає мультиварки, то наступний рецепт порадує вас можливістю приготування подібного страви в глибокій сковороді.
Рагу з кабачків, капусти, картоплею і курячою грудкою
Дізнайтеся рецепт шикарного вечері за 30 хвилин з овочевого рагу з куркою.
Інгредієнти:
Спосіб приготування
1. Обсмажуємо шматочки курячої грудки в глибокій сковороді до підрум’янення.
2. Додаємо до м’яса цибулю, моркву і селеру. Посипаємо сіллю і спеціями для курки. Закриваємо кришкою і тушкуємо 2 хвилини.
3. Зараз насипаємо шматочки картоплі для гасіння теплом сковороди.
4. Всі складові рагу перемешивем і готуємо так до напівготовності картоплі.
5. Настає пора додати послідовно: капусту, солодкий перець і кабачок цукіні.
6. Перемішуємо інгредієнти і тушкуємо їх 5-7 хвилин під кришкою.
7. Розводимо 1.5 ст. ложки томатної пасти в 400 мл води. У сковороду з тушкованими овочами виливаємо розведену пасту і різані томати.
8. Овочі на сковороді відчувають потребу в спеціях, солі, цукрі — додаємо.
9. Обов’язково видавлюємо два зубчики часнику, все перемішуємо і закриваємо кришкою. Зараз тушкуємо до готовності.
10. Минуло небагато часу, відкриваємо кришку і бачимо овочеве рагу з кабачків з курячою грудкою готово.
Прикрашаємо поверхню страви зеленню розкладаємо по тарілках.
Дуже смачне рагу з тюфтельками «Аромати літа» — відео
Подивіться рецепт страви, яке хочеться готувати і влітку, і взимку. Такий чудовий обід не залишить байдужою вашу сім’ю. Яскраві овочі з великими тюфтельками швидко вгамують почуття голоду.
Сьогодні відбулося знайомство з стравами, де присутня кабачок. Склад рагу може змінюватися. В наступних статтях ви дізнаєтеся інші поєднання. До зустрічі !