Млинці з мясом: Смачні рецепти млинців, начинених мясним фаршем

Пам’ятаю зі свого дитинства про те, що млинці з м’ясом завжди готував нам з братом батько. Було це давно (в СРСР), коли купували борошно мішками, а яйця упаковками, сметану та молоко купували у сусідів, які мали корову. В магазинах цього всього не було.

Батько топив піч на кухні дровами, замешивал яйця, молоко, борошно і випікав на плиті в сковорідці млинці. М’ясо та фарш у нас були завжди, тому що все літо батьки вирощували свиню. Коли я приходила ввечері зі школи — на краю плити в тарілці на підставці лежали запашні млинці з м’ясною начинкою, щоб були теплими.

Потім приходила мама з роботи (працівники ощадбанку раніше працювали довше, ніж зараз) — діставала квашену капусту, солоні гриби з цибулею, олією і наступав свято їжі.

Розпушувача для тесту не було в продажу, в ось сода і соняшникову олію були завжди. Зараз інші паралелі буття, більш комфортні. А ідея їсти млинці, фаршировані м’ясною начинкою залишилася колишньою, без змін, тому що смачно !

Приготування рецепту Млинці з м’ясом

  1. Виливаємо В миску: кисле молоко, яйця, соняшникову олію, сиплемо сіль, цукор, соду, крохмаль, борошно і перемішуємо все заглибним блендером. Тісто вийшло однорідним, без грудочок. Даємо тісту постояти 10 — 15 хвилин, для набухання клейковини.

2. Смажимо млинці на 2 розігрітих сковородах млинці з обох сторін. Для першого млинця змащуємо сковороду, а для інших таких не потрібно. Смажимо на малому вогні.

3. В якості м’яса використовуємо шматочки відвареної курки і субпродукти: відварне легке і серце свинне.

4. Додаємо до м’яса відварені шматочки сала свіжого (не солоного), щоб фарш був м’яким і соковитим, а млинці з м’ясом смачними.

Дивіться також:  Холодець (холодець) з риби — 9 простих і смачних рецептів

5. Підготовлене м’ясо прокручуємо на м’ясорубці.

6. Цибулину ріжемо на дрібні шматочки і підсмажуємо на олії в сковороді.

7. Додаємо до цибулі м’ясний фарш і подогреем на вогні, посолити і поперчити.

8. Фарш охолов і можна приступати до фаршированию.

9. Розстилаємо млинець і кладемо на нього м’ясну начинку.

10. Закриваємо фарш спочатку однією стороною млинця, трохи притискаємо.

11. Потім загортаємо краю з обох сторін і знову притискуємо.

12. Поступово закручуємо фарш.

13. Ось такий фарширований конвертик вийшов.

14. Ось які млинці з м’ясною начинкою у нас вийшли. Зараз можна частину покласти в пакет і прибрати в морозильник (в прок), а іншу частину підсмажити.

15. У сковороду наливаємо олію і кладемо ще вершкового масла. Так буде смачніше. Смажимо спочатку з одного боку.

16. Перевертаємо начинені млинці на іншу сторону і смажимо до рум’яної скоринки.