Сьогодні готуємо смачну м’ясну випічку в духовці. Рецепт пирога готується швидко, викликає інтерес до кінцевого результату та бажання спробувати.
У приготуванні рецепта бере участь готовий лаваш, тому тісто робити не потрібно.
Приготування тіста завжди забирає багато часу. Тому цей рецепт оригінальної випічки вже знайшов своїх любителів швидкого приготування в багатьох будинках.
Смачний рецепт пирога без тесту — з м’ясом в лаваші і в духовці
Інгредієнти:
- 3 тонких лаваша
- 800 г будь-якого фаршу
- 250 г твердого сиру
- 2 яйця
- 1 цибулина
- 150 мл вершків 20 %
- сіль, перець
Приготування рецепту:
Для приготування пирога нам в першу чергу знадобиться фарш. У нас куряче філе, пропущене з цибулею через м’ясорубку. Фарш потрібно посолити, поперчити і видавити часник (якщо ви його любите).
У сковорідку наливаємо олію і розігріваємо його.
Викладаємо курячий фарш (можете додати гриби).
Поки фарш смажиться ми твердий сир натираємо на крупній тертці.
Потім беремо 2 яйця розбиваємо їх у невелику миску. Вливаємо до яєць вершки і добре перебиваємо віночком. Солимо і перчимо за смаком.
.Форму для випічки змащуємо шматочком вершкового масла. Але краще форму застеляти пергаментом (від протікання заливки).
Тепер нам знадобиться лаваш.
Краще вибирати пластичний лаваш, який добре мнеться в руках і не рветься (тонкий брати не потрібно, як і товстий — не потрібно).
Дуже швидко (щоб лаваш не встиг розмокнути) викладаємо м’ясо на частину лаваша, дивіться фото. Зверху м’яса трохи посипаємо сиром.
Починаємо згортати швидко в рулет.
Потім згортаємо його равликом.
І кладемо в центр майбутньої випічки.
Таким же чином начиняємо, скручуємо в рулети і переносимо у форму для заповнення конструкції пирога — ще 2 рулету.
Ось така велика равлик у нас вийшла. Форма для випічки повністю заповнилася трьома рулетами, скрученими з м’ясним фаршем. Інтригує, правда ?
Тепер заливаємо основу страви приготовленої заздалегідь яєчної сумішшю.
Зверху посипаємо натертим сиром і відправляємо в духовку на 20 хвилин запікатися.
Ось такий гарний пиріг у нас вийшов. Виймаємо його з форми.
Дивлячись на випічку, можна дати пораду: Якщо ви хочете, щоб поверхня була вологою і м’якою (у нас вона підсмажена) — ви можете перед тим як посипати сир укласти шар пластин з помідор.
Виймаємо пиріг з форми.
Ось такий симпатичний вийшов пиріжок в розрізі. Він добре тримає форму, не розвалюється, соковитий і смачний.
Приємно їсти !
Відео про те, як швидко приготувати м’ясний пиріг з лаваша
А висновок по темі статті простий: з лаваша з начинкою їжа готується швидко.