Рецепт пирога: Дізнайтеся рецепт випічки без приготування тіста

Сьогодні готуємо смачну м’ясну випічку в духовці. Рецепт пирога готується швидко, викликає інтерес до кінцевого результату та бажання спробувати.

У приготуванні рецепта бере участь готовий лаваш, тому тісто робити не потрібно.

Приготування тіста завжди забирає багато часу. Тому цей рецепт оригінальної випічки вже знайшов своїх любителів швидкого приготування в багатьох будинках.

Смачний рецепт пирога без тесту — з м’ясом в лаваші і в духовці

Інгредієнти:

  • 3 тонких лаваша
  • 800 г будь-якого фаршу
  • 250 г твердого сиру
  • 2 яйця
  • 1 цибулина
  • 150 мл вершків 20 %
  • сіль, перець

Приготування рецепту:

Для приготування пирога нам в першу чергу знадобиться фарш. У нас куряче філе, пропущене з цибулею через м’ясорубку. Фарш потрібно посолити, поперчити і видавити часник (якщо ви його любите).

У сковорідку наливаємо олію і розігріваємо його.

Викладаємо курячий фарш (можете додати гриби).

Поки фарш смажиться ми твердий сир натираємо на крупній тертці.

Потім беремо 2 яйця розбиваємо їх у невелику миску. Вливаємо до яєць вершки і добре перебиваємо віночком. Солимо і перчимо за смаком.

.Форму для випічки змащуємо шматочком вершкового масла. Але краще форму застеляти пергаментом (від протікання заливки).

Тепер нам знадобиться лаваш.

Краще вибирати пластичний лаваш, який добре мнеться в руках і не рветься (тонкий брати не потрібно, як і товстий — не потрібно).

Дуже швидко (щоб лаваш не встиг розмокнути) викладаємо м’ясо на частину лаваша, дивіться фото. Зверху м’яса трохи посипаємо сиром.

Починаємо згортати швидко в рулет.

Потім згортаємо його равликом.

І кладемо в центр майбутньої випічки.

Таким же чином начиняємо, скручуємо в рулети і переносимо у форму для заповнення конструкції пирога — ще 2 рулету.

Дивіться також:  Соус сальса — класичний рецепт в домашніх умовах

Ось така велика равлик у нас вийшла. Форма для випічки повністю заповнилася трьома рулетами, скрученими з м’ясним фаршем. Інтригує, правда ?

Тепер заливаємо основу страви приготовленої заздалегідь яєчної сумішшю.

Зверху посипаємо натертим сиром і відправляємо в духовку на 20 хвилин запікатися.

Ось такий гарний пиріг у нас вийшов. Виймаємо його з форми.

Дивлячись на випічку, можна дати пораду: Якщо ви хочете, щоб поверхня була вологою і м’якою (у нас вона підсмажена) — ви можете перед тим як посипати сир укласти шар пластин з помідор.

Виймаємо пиріг з форми.

Ось такий симпатичний вийшов пиріжок в розрізі. Він добре тримає форму, не розвалюється, соковитий і смачний.

Приємно їсти !

Відео про те, як швидко приготувати м’ясний пиріг з лаваша

А висновок по темі статті простий: з лаваша з начинкою їжа готується швидко.