Млинці без дріжджів. Рецепти тонких і смачних млинців

Млинці без дріжджів привертають увагу багатьох любителів смачно поїсти. В сучасних умовах не завжди вистачає часу на приготування страв з допомогою дріжджів. Тому запропоновані рецепти допоможуть швидко поїсти на сімейній вечері. Або ж, бути доповненням до ситного обіду.

І ще, якщо дозволяє час і відсутність почуття голоду, то млинці можна відразу не з’їсти, а додати до них начинку.

І тоді фаршировані, вони додадуть загальну радість для душі і шлунку. Наприклад ось так:

  • Смачні млинчики з м’ясним фаршем
  • Млинці фаршировані шинкою і сиром
  • Рецепти млинців з сиром

Відсутність дріжджів дозволяє спекти такі смачні коржі, що пальчики оближеш.

Млинці без дріжджів — смачний і простий рецепт

За таким рецептом виходять тонкі млинці, які не рвуться і не прилипають до сковороди.

Інгредієнти:

  • Молоко — 3 склянки
  • Яйця — 3 шт.
  • Сіль, цукор — за смаком
  • Рослинне масло — 1 ст. л.
  • Борошно — 1.5 склянки
  • Рослинна олія для смаження

Приготування рецепта млинців

1. Збийте в чашці яйця з цукром і сіллю.

2. Додайте рослинне масло, молоко і борошно, щоб перемішати без грудочок,

3. Виливайте тісто ополоником на змащену рослинним маслом сковороду.

4. Смажте розлите тісто по сковороді з двох сторін до золотистого кольору.

Приємного апетиту !

Млинці на коньяку

Подивіться рецепт млинців. Всі, хто спробує їх, будуть дуже задоволені.

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне — 250 г
  • Яйця — 3 шт.
  • Молоко — 0.5 л
  • Цукор — 2 ст. л.
  • Вершкове масло — 60 г
  • Коньяк — 4 ст. л.
  • Сіль — щіпка
  • рослинне масло для випікання

Для подачі використовуйте:

  • заморожену ожину
  • сметану
  • цукор

Рецепт млинців з коньяком

1. Просійте попередньо борошно і, постійно помішуючи, влийте трохи тепле молоко.

Дивіться також:  Млинці з ікрою — як красиво загорнути для подачі (рецепти)

2. Додайте цукор, сіль і влийте коньяк. Добре все перемішайте і приберіть в тепло на 1 годину.

3. Розігрійте сковороду великого розміру з рослинним маслом. Виливайте ополоником приготоване тісто, щоб спекти млинці з двох сторін до золотистого кольору.

4. Змішайте сметану з цукром і добре перемішайте.

Готові млинці прикрасьте ожиною, щоб подати зі сметаною з цукром.

Рецепт млинців з розпушувачем на топленому молоці

З топленим молоком коржі виходять м’якими, щоб дізнатися які — спечіть їх.

Інгредієнти:

  • Пряжене молоко — 0.5 л
  • Яйця — 3 шт.
  • Цукор — 2 ст. л.
  • Ванільний цукор — 1 пакетик
  • Рослинне масло — 3 ст. л.
  • Борошно — 1.5-2 склянки
  • Розпушувач — 1 ч. л.

Для карамелі:

  • Рослинна олія — 30 мл
  • Цукор — 4 ст. л.
  • Яблука — 4 шт.

Приготування млинців з розпушувачем

1. З’єднайте в мисці яйця, цукор, ванільний цукор, щоб потім збити в пишну піну.

2. Додайте пряжене молоко і рослинне масло, перемішайте.

3. Борошно просіяти разом з розпушувачем.

4. З’єднайте разом просіяне борошно з приготовленої молочної масою. Все ретельно перемішайте.

5. Випікайте млинці з двох сторін на розпеченій з маслом сковороді.

Приготування яблук в карамелі

1. У розігріту сковороду налийте олію.

2. У сковороду всипте цукор, щоб на середньому вогні довести його до кипіння. Так, помішуючи, доведіть цукор до золотистого кольору. У вас вийшла карамель.

3. Яблука наріжте кубиками і додайте їх в карамель. Помішуйте і доведіть яблука до м’якого стану.

Спечені млинці полити карамеллю з яблуками і подайте на стіл.

Відео про те, як приготувати тонкі млинці з дірочками

Навіть без дріжджів і соди можна спекти коржі з дірочками і тонкими. Подивіться як це робиться.

Дивіться також:  Як приготувати баранину, щоб м'ясо було м'яким і соковитим

Прості млинці без дріжджів можна спекти. Так пекли їх наші бабусі, батьки і так їх будемо готувати ми — їхні діти.

Печіть, пригощайте рідних.