Якщо на столі є млинці з ікрою, то настрій відразу піднімається. Відразу представляється, що ця заморська їжа прибула здалеку, щоб скуштувати всім дари морські. Такі міркування близькі до реальності, як тільки пробуєш і дізнаєшся цей особливий смак.
Тісто для млинців роблять звичайним способом. З готового тіста млинці випікаються, як завжди, на сильно розігрітій сковороді з обох сторін. Щоб тісто на сковороді розлилося тонким шаром, сковороду нахиляють і вирівнюють товщину млинця.
Млинці з начинкою загортаються по-різному: конвертиком, трикутником, трубочкою або красивим кулечком. Мені дуже подобаються кольорові млинці з начинкою з червоної ікри, тому що саме красиве і яскраве блюдо для подачі.
Як красиво загорнути млинці з ікрою
Подивіться, як просто нафарширувати млинці тріскової ікрою, щоб потім ще і прикрасити ікрою різного кольору.
1. Для цього візьміть готові вже спечений млинець і покладіть його на тарілку. Змастіть його зверху змішаної ікрою тріски зі сметаною рівним шаром.
Замість тріскової ікри можете взяти ікру минтая, мойви або щучу.
2. Поверніть фаршировані ікрою блін в трубочку і дайте полежати так близько 1 години. Таким чином, зробіть багато млинців з начинкою.
3. Наріжте фаршировані млинці на шматочки (бочки). Млинцеві барила можна укласти на блюдо і так подати на стіл. Але ми ще їх і прикрасимо їх за своїм бажанням.
4. Поставте барила на тарілку і укладіть зверху чорну і червону ікру з водоростей.
5. Ікра з водоростей продається завжди і вона багато дешевше справжньої. Вона нешкідлива і є її можна.
Прикрасьте блюдо для подачі зеленню. Вийшло красиво і бюджетно.
Млинці з ікрою і вершковим сиром
Коли скручений млинець із сиром нарізається на барила і прикрашається червоною ікрою, то виходить чудова закуска.
1. Краї готового млинця обріжте з двох сторін, щоб вони не заважали при скручуванні.
2. На частину млинця намажте ложкою вершковий пастоподібний сир.
З одного краю коржі шар сиру не наноситься, щоб при скручуванні в трубочку сир не видавився і не забруднив блін.
3. Починайте скручувати намазала коржик з краю, де сир намазав на неї до самих країв.
4. Наріжте скручений рулет на порційні барила (шматочки) однакового розміру.
5. Поставте шматочки вертикально в тарілочку для подачі, щоб прикрасити справжньою червоною ікрою зверху.
Закуска з червоною ікрою з фаршированих млинців буде прекрасним доповненням до всіх інших страв святкового столу.
Як загорнути червону ікру в млинець для подачі
Спечіть ніжні і смачні млинці на молоці, щоб фарширувати їх натуральною червоною ікрою.
1. Придбайте натуральну червону ікру в банку, щоб використовувати її для фарширування цілого млинця.
2. Нанесіть за допомогою ложки червону ікру на поверхню млинця. Кількість ікри відповідає вашим бажанням.
3. Скрутити в рулетик кожен намазаний ікрою млинець.
4. Розріжте навпіл кожен фарширований рулетик навскоси.
5. Покладіть нарізані рулетики з червоною ікрою на блюдо. Поруч покладіть млинці складені четвертинками з доданою зверху ложечкою ікри.
Блюдо для подачі з млинцями і червоною ікрою виглядає красиво і привабливо.
Спосіб завертання млинців з начинкою
Способів згортання коржів багато. Подивіться, як можна їх згорнути у вигляді бомбочки і перетягнути зеленою цибулею.
1. Намажте вершковим сиром половину випеченого млинця.
2. Намазала сиром частина згорніть навпіл. Потім ще раз навпіл. І так до самого іншого краю.
3. У вас вийде згорнута плоска стрічка з млинці з начинкою.
4. З одного краю починайте стрічку згортати в барило (бомбочку).
5. Після того як одна бомба з млинця буде готова, то починайте готувати другу.
6. Отримані бомбочки зав’яжіть цибульними зеленими пір’ям.
Зелене пір’ячко цибулі повинні бути м’якими, а не жорсткими, щоб не порватися.
7. Зверху перев’язаних цибулею бомбочек покладіть натуральну червону ікру.
На тарілці темного кольору приємно виділяється контраст червоної ікри і зеленого лука.
Зробіть, таким чином, багато млинців, щоб всі гості були в захваті.
Відео про те, як приготувати зелені млинці з ікрою
Зелені млинці з шпинату корисні завжди, а з ікрою ще й дуже смачні.
Таким чином, випікати млинці зовсім просто та ще простіше їх прикрасити ікрою будь-якого кольору.
Спробуйте приготувати, без слів — смачно !