Млинці з ікрою — як красиво загорнути для подачі (рецепти)

Якщо на столі є млинці з ікрою, то настрій відразу піднімається. Відразу представляється, що ця заморська їжа прибула здалеку, щоб скуштувати всім дари морські. Такі міркування близькі до реальності, як тільки пробуєш і дізнаєшся цей особливий смак.

Тісто для млинців роблять звичайним способом. З готового тіста млинці випікаються, як завжди, на сильно розігрітій сковороді з обох сторін. Щоб тісто на сковороді розлилося тонким шаром, сковороду нахиляють і вирівнюють товщину млинця.

Млинці з начинкою загортаються по-різному: конвертиком, трикутником, трубочкою або красивим кулечком. Мені дуже подобаються кольорові млинці з начинкою з червоної ікри, тому що саме красиве і яскраве блюдо для подачі.

Як красиво загорнути млинці з ікрою

Подивіться, як просто нафарширувати млинці тріскової ікрою, щоб потім ще і прикрасити ікрою різного кольору.

1. Для цього візьміть готові вже спечений млинець і покладіть його на тарілку. Змастіть його зверху змішаної ікрою тріски зі сметаною рівним шаром.

Замість тріскової ікри можете взяти ікру минтая, мойви або щучу.

2. Поверніть фаршировані ікрою блін в трубочку і дайте полежати так близько 1 години. Таким чином, зробіть багато млинців з начинкою.

3. Наріжте фаршировані млинці на шматочки (бочки). Млинцеві барила можна укласти на блюдо і так подати на стіл. Але ми ще їх і прикрасимо їх за своїм бажанням.

4. Поставте барила на тарілку і укладіть зверху чорну і червону ікру з водоростей.

5. Ікра з водоростей продається завжди і вона багато дешевше справжньої. Вона нешкідлива і є її можна.

Прикрасьте блюдо для подачі зеленню. Вийшло красиво і бюджетно.

Млинці з ікрою і вершковим сиром

Коли скручений млинець із сиром нарізається на барила і прикрашається червоною ікрою, то виходить чудова закуска.

Дивіться також:  Рецепт курячого торта — на ідеальну курячу закуску

1. Краї готового млинця обріжте з двох сторін, щоб вони не заважали при скручуванні.

2. На частину млинця намажте ложкою вершковий пастоподібний сир.

З одного краю коржі шар сиру не наноситься, щоб при скручуванні в трубочку сир не видавився і не забруднив блін.

3. Починайте скручувати намазала коржик з краю, де сир намазав на неї до самих країв.

4. Наріжте скручений рулет на порційні барила (шматочки) однакового розміру.

5. Поставте шматочки вертикально в тарілочку для подачі, щоб прикрасити справжньою червоною ікрою зверху.

Закуска з червоною ікрою з фаршированих млинців буде прекрасним доповненням до всіх інших страв святкового столу.

Як загорнути червону ікру в млинець для подачі

Спечіть ніжні і смачні млинці на молоці, щоб фарширувати їх натуральною червоною ікрою.

1. Придбайте натуральну червону ікру в банку, щоб використовувати її для фарширування цілого млинця.

2. Нанесіть за допомогою ложки червону ікру на поверхню млинця. Кількість ікри відповідає вашим бажанням.

3. Скрутити в рулетик кожен намазаний ікрою млинець.

4. Розріжте навпіл кожен фарширований рулетик навскоси.

5. Покладіть нарізані рулетики з червоною ікрою на блюдо. Поруч покладіть млинці складені четвертинками з доданою зверху ложечкою ікри.

Блюдо для подачі з млинцями і червоною ікрою виглядає красиво і привабливо.

Спосіб завертання млинців з начинкою

Способів згортання коржів багато. Подивіться, як можна їх згорнути у вигляді бомбочки і перетягнути зеленою цибулею.

1. Намажте вершковим сиром половину випеченого млинця.

2. Намазала сиром частина згорніть навпіл. Потім ще раз навпіл. І так до самого іншого краю.

3. У вас вийде згорнута плоска стрічка з млинці з начинкою.

4. З одного краю починайте стрічку згортати в барило (бомбочку).

Дивіться також:  Курча в духовці по-домашньому — рецепти приготування

5. Після того як одна бомба з млинця буде готова, то починайте готувати другу.

6. Отримані бомбочки зав’яжіть цибульними зеленими пір’ям.

Зелене пір’ячко цибулі повинні бути м’якими, а не жорсткими, щоб не порватися.

7. Зверху перев’язаних цибулею бомбочек покладіть натуральну червону ікру.

На тарілці темного кольору приємно виділяється контраст червоної ікри і зеленого лука.

Зробіть, таким чином, багато млинців, щоб всі гості були в захваті.

Відео про те, як приготувати зелені млинці з ікрою

Зелені млинці з шпинату корисні завжди, а з ікрою ще й дуже смачні.

Таким чином, випікати млинці зовсім просто та ще простіше їх прикрасити ікрою будь-якого кольору.

Спробуйте приготувати, без слів — смачно !