Компот з агрусу на зиму в банках: прості і смачні рецепти

Подивіться рецепт з апельсином і червоною смородиною, який виходить дуже смачним і красивим.

Рецепт дуже простий і смачний.

Мохіто з агрусу з лимоном і м’ятою на зиму

Дізнайтеся смак мохіто з крыжовиком, лимоном, м’ятою, щоб на питання: А ти пив махто ? У вас був від відповідь: З аґрусом, та пив.

Потрібно на одну 3 літрову банку:

  • Агрус — 2 склянки
  • Лимон — 2 скибочки
  • М’ята — 3-4 гілочки
  • Цукор — 250 г
  • Вода

Процес приготування

У підготовлену банку покладіть ягоди, гілочки м’яти і скибочки лимона.

Потім залити в банки вскипяченную воду і дати постояти 30 хвилин.

Через 30 хвилин воду злити через капронову кришку з дірочками в каструлю з цукром.

Розмішайте цукор з гарячою водою і поставте на плиту. Доведіть до кипіння і прокип’ятіть, наприклад, всього 1 хвилину.

Залийте цукровий сироп у банку і відразу закатайте. Ви зробили компот з агрусу під назвою — махито.

Приємного апетиту !

Дивіться також:  Перець на зиму: Як приготувати болгарський перець на зиму в банках