Подивіться рецепт з апельсином і червоною смородиною, який виходить дуже смачним і красивим.
Рецепт дуже простий і смачний.
Мохіто з агрусу з лимоном і м’ятою на зиму
Дізнайтеся смак мохіто з крыжовиком, лимоном, м’ятою, щоб на питання: А ти пив махто ? У вас був від відповідь: З аґрусом, та пив.
Потрібно на одну 3 літрову банку:
- Агрус — 2 склянки
- Лимон — 2 скибочки
- М’ята — 3-4 гілочки
- Цукор — 250 г
- Вода
Процес приготування
У підготовлену банку покладіть ягоди, гілочки м’яти і скибочки лимона.
Потім залити в банки вскипяченную воду і дати постояти 30 хвилин.
Через 30 хвилин воду злити через капронову кришку з дірочками в каструлю з цукром.
Розмішайте цукор з гарячою водою і поставте на плиту. Доведіть до кипіння і прокип’ятіть, наприклад, всього 1 хвилину.
Залийте цукровий сироп у банку і відразу закатайте. Ви зробили компот з агрусу під назвою — махито.
Приємного апетиту !