Млинці з сиром користуються популярністю серед любителів смачно поїсти. Не посперечаєшся про те, що їжа повинна бути різноманітною і кожного разу радувати наші смакові відчуття.
Якщо під час приготування млинцевого тіста додати в нього сир і того ж зелень, тоді це будуть млинці з сиром і зеленню. Готувати їх можна як на кефірі, так і на молоці.
Звичайний блін, фарширований сиром і шинкою, теж відноситься до розуміння — млинець із сиром.
І в тому і в іншому варіанті є присутність сиру. Тому для любителів цього корисного продукту, я покажу сьогодні кращі і прості рецепти. Вже зрозуміло, що хтось любить чай з бутербродом, маслом і сиром попити. А інший — насмажить сирних млинчиків, щоб поїсти їх разом з чаєм. Або ж нафарширует їх начинкою з сиром.
Сирні млинці з зеленню — дуже простий рецепт
Необхідні продукти:
- Борошно — 18 ст. л.
- Молоко-1 літр
- Сир — 200 г
- Яйця — 2 шт.
- Цукор — 1 ст. л.
- Сіль — 1 ч. л.
- Олія соняшникова — 5 ст. л.
- Сода — 1/2 ч. л.
- Зелена цибуля, кріп, петрушка — по 10 г (30 г)
Рецепт сирних млинчиків з зеленню
1. У чашку покладіть яйця, сіль, цукор, соду і перемішайте віночком.
2. Додайте ще трохи більше, ніж половини молока, щоб знову все перемішати.
3. Потім додайте просіяне борошно (краще частинами) і перемішуйте все до однорідного стану.
4. Останнім компонентом додайте соняшникову олію 5 ст. л., щоб перемішати. Налийте молоко, що залишилося і перемішайте. Основне тісто готове.
5. Наріжте дрібно приготовану зелень і натріть на тертці твердий сир. Покладіть ці два інгредієнти в підготовлене основне тісто.
6. Добре змішане тісто з сиром і зеленню викладайте на розігріту сковороду і випікайте млинці з сиром. Так, сковороду попередньо змастіть маслом.
7. Як завжди обсмажуйте млинці спочатку з одного боку, а потім з іншого.
8. Спечені млинці складіть конвертиком, щоб зручніше брати їх в руки. На свій розсуд, при складанні коржів в стопку, змащуйте кожну вершковим маслом.
9. При бажанні, їжте сирні млинці зі сметаною і пийте чай.
Приємного апетиту !
Млинці з сиром та кропом
Цей рецепт схожий на попередній, тільки зелень тут — кріп і до складу тесту входить розпушувач. Рецепт відмінного перекусу.
Вам знадобиться:
- Молоко — 1.5 склянки (300 мл)
- Сир — 150 г
- Яйця — 2 шт.
- Сіль — 1 ч. л.
- Цукор — 1 ч. л.
- Кріп — 5 гілочок
- Рослинна олія — 30 мл
- Борошно — 150 г
- Розпушувач — 1 ч. л.
Рецепт млинців з сиром та кропом
1. Для приготування тіста змішайте в мисці спочатку яйця з цукром і сіллю.
2. Потім налийте молоко і знову перемішайте віночком.
3. Дрібно наріжте ножем гілочки кропу.
4. Твердий сир натріть на середній тертці і викладіть до яєчно-молочної суміші. Слідом насипте нарізаний кріп. Пер6емешайте.
5. Сюди ж додайте просіяне борошно з розпушувачем і соняшниковою олією. Коли ви все перемішайте, то тісто для випікання сирних млинців буде готово.
6. На розігріту сковороду налийте повний ополоник тесту і розподіліть по поверхні рівним шаром. Обсмажте з обох боків до готовності.
7. Спосіб згортання для подачі виберіть найпростіший. Приміром, зігніть млинець із сиром навпіл, щоб потім згорнути в трубочку.
8. Сирні млинці з кропом укладіть на блюдо і подавайте до столу.
Приємного чаювання !
Млинці без борошна з сиром
Подивіться геніально простий рецепт, коли навіть без пшеничного борошна можна спекти сонячні і дуже смачні млинці з сиром.
Продукти:
- Яйця — 2 шт.
- Молоко — 320 мл
- Твердий сир — 200 г (або більше, як хочете)
- Рисове борошно — 200 г
- Сіль -1 ч. л.
- Куркума — 2 ч. л.
- Зелена цибуля — 3 шт.
- Петрушка і кріп — по 2 гілочки
Рецепт приготування сирних млинців
1. Приготовану зелень у вигляді зеленої цибулі, петрушки і кропу добре подрібніть, щоб спечені коржики були ніжними і еластичними.
2. На великій тертці натріть сир, який додасть випічці приємний аромат і нереальний смак.
3. У велику миску влийте яйця, посоліть і відразу трохи збийте. Потім наливайте молоко і одночасно збивайте масу віночком.
4. Потім насипте рисову борошно і розмішайте всі інгредієнти до однорідності. З рисовим борошном працювати не важко і всі грудочки відразу розбиваються.
5. Наступним кроком додайте куркуму, щоб коржі були сонячними і красивими.
6. Останнім етапом покладіть в основне тісто натертий сир і нарізану зелень. Всі інгредієнти ще раз перемішайте і тісто готове до випікання.
7. Розігріту сковороду змажте вершковим маслом, викладіть частину тіста, розрівняйте і випікайте до рум’яної скоринки.
8. Тісто легко розтікається і не рветься при перевертанні.
9. Подивіться які млинці виходять красивими з ароматним запахом.
Їжте їх зі сметаною або з іншим улюбленим соусом.
Сирні млинці на молоці
Дізнайтеся ще один рецепт смачних млинців, в якому немає соди і немає розпушувача. Цим він і відрізняється від попередніх.
Потрібні продукти:
- Молоко — 400-500 мл
- Яйця — 2 шт.
- Сіль — 0.5 ч. л.
- Цукор — 1 ч. л.
- Борошно — 150 г
- Соняшникова олія — 2 ст. л.
- Сир — 100-150 г
- Зелень кропу, петрушки, цибулі — на любителя
Як зробити млинці з сиром на молоці
1. У миску розбийте 2 яйця, покладіть цукор, сіль, трохи збити віночком.
2. Потім додайте половину тепленького молока, половину просіяного борошна і знову змішуйте. Поступово додаючи все молоко і борошно, зробіть однорідне основне тісто.
3. При бажанні наріжте зелень і натріть на дрібній тертці сир, щоб додати їх у підготовлену основне тісто. Перемішайте і дайте тісту трохи постояти. Перед тим, як смажити млинці з сиром, налийте 2 ст. л. соняшникової олії. Перемішайте.
4. Випікайте млинці на розігрітій сковороді.
5. Перевернути сирну корж дуже легко, щоб вона обсмажилася з іншого боку.
Печіть з задоволенням і їжте на здоров’я.
Як приготувати сирні млинці з сирною начинкою
Виявляється, їсти млинці з сиром, у яких всередині є ще й сирна начинка з сьомгою — це «фантастика».
Інгредієнти для млинців:
- Яйця — 2 шт.
- Сіль — 1 ч. л.
- Цукор — 1 ч. л.
- Вода — 400 мл
- Борошно — 200 г
- Крохмаль — 1 ст. л.
- Розпушувач — 1/2 ч. л.
- Рослинна олія — 50 мл
- Сир — 100 г
- Часник — 1 зубчик
- Кріп — 3 гілочки
Для начинки:
- Сирно-вершковий сир — 150 г
- Кріп — 4 гілочки
- Сьомга слабосолона — 50 г
Рецепт млинців з сьомгою та сиром
1. Як у попередніх рецептах змішуйте такими етапами приготування всі інгредієнти. Таким чином, у вас вийде тісто з сиром і зеленню, в яке останнім етапом влийте соняшникову олію. Перемішайте і тісто буде готове до випікання на сковороді.
2. Випікайте млинці з сиром на розігрітій сковороді з обох боків до готовності.
3. Приготуйте начинку. Для цього змішайте в чашці нарізану шматочками сьомгу, сирно-вершковий сир і дрібно нарізаний кріп. За допомогою ложки все перемішайте.
4. На розгорнутий блін викладіть частину начинки і розмажте її на 1/3 частину його поверхні.
5. Скрутіть його в щільну трубочку. Таким чином, приготуйте з начинкою всю випічку.
Для оформлення страви розріжте трубочку навпіл навскоси. Або наріжте трубочку на безліч шматочків для одноразової закуски.
Відео про те, як зробити млинці з сиром і часником
Подивіться відео, як швидко і просто приготувати смачні млинці для сніданку або перекусу.
Звичайні млинці люблять багато. Раджу урізноманітнити своє захоплення приготуванням улюбленого страви з додаванням сиру. Спробуйте і поділіться своєю думкою.