Хід готування
- Візьміть 1 стакан вишні з віддаленими кісточками.
- Покладіть плоди в каструлю і насипте цукор у розмірі 2-3 столових ложок.
- Сюди ж додайте 0,5 склянки води і підігрійте все на слабкому вогні, не доводячи до кипіння.
- У вас вийдуть розпарені ягоди протріть через сито.
- В отриманий сік покладіть цукор, що залишився, все розмішайте і доведіть до кипіння.
- Решту вишню укладіть в банки і залийте гарячою заливкою.
- Стерилізуйте банки, описаним вище способом.
Заготівля з вишні на зиму без варіння і без цукру
В рецепті використовується стерилізація, так як при відсутності цукру в кислому середовищі мікроорганізми гинуть. А вишня у власному соку виходить дуже смачною.
Спосіб дій
- З плодів видаліть кісточки
- Укладіть плоди без кісточок в емальовану каструлю і підігрівати на слабкому вогні до тих пір, поки ягоди не покриються соком.
- Щоб вишня не підгоріла, каструлю періодично струшуйте круговими рухами.
- Гарячої вишнею заповніть підігріті банки і стерилізують вище описаним способом.
Відео про те, як приготувати вишні у власному соку з желатином на зиму
Приготування вишні в желе — є чудовим десертом на будь-який випадок.
Залишається побажати читачам смачних заготовок, які починаються з практичних дій. А закінчуються за домашнім столом серед сім’ї або запрошених гостей.
Сторінка: 1 2