Домашній соус (підлива) — кращі рецепти соусу на кожен день

Потрібні продукти:

  • Лимонний сік — 2 ст. л.
  • Холодний овочевий бульйон — 125 мл
  • Сіль — 1/2 ч. л.
  • Часник — 1 зубчик
  • Оливкова олія — 1 ст. л.
  • Соняшникова олія — 2 ст. л.
  • Різноманітна зелень, чорний мелений перець — за смаком

Метод готування

  1. Перемішайте: лимонний сік, овочевий бульйон, сіль і чорний мелений перець.
  2. Очистіть часник і видавіть його з допомогою чесночницы в підготовлену суміш.
  3. Сюди ж влийте оливкову і соняшникову олію. Суміш добре збийте.
  4. Переберіть зелень, помийте, обсушіть, подрібніть і змішайте з сумішшю.

Відео про те, як приготувати томатний соус в домашніх умовах

Такий соус ідеально підходить до котлет з гарніром.

Приємного всім апетиту !

Дивіться також:  Угорський гуляш із яловичини — класичний рецепт