Кабачки з фаршем — дуже смачне друге блюдо. Його хочеться приготувати завжди, коли починають достигати свої кабачки на ділянці. А в самому початку літа люди масово купують ці молоденькі овочі в магазинах. Бо вже хочеться готувати літні страви для родини.
Звичайні рецепти давно відомі і завжди хочеться дізнатися новий рецепт. Опис рецепту у статті приємно здивує вас.
Проблем з приготуванням страв із цих овочів практично немає, тому люди готують:
- піцу з кабачків
- роблять тушковані кабачки
- смажать їх на сковороді
- фарширують м’ясом
- готують запіканки
Кабачки з фаршем в духовці покроковий рецепт з фото
В рецепті використовується курячий фарш з додаванням броколі, цибулі, сиру, все просто.
Потрібні продукти для рецепта:
- Куряче філе — 500 г
- Молодий кабачок — 2 шт.
- Брокколі — 100 г
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Вершки — 50 мл
- Соєвий соус — 2 ст. л.
- Сіль, чорний мелений перець, приправи — за смаком
Спосіб приготування
Куряче філе наріжте на невеликі шматочки і складіть в чашу блендера, щоб подрібнити до стану фаршу. Якщо у вас немає блендера, то скористайтеся звичайної м’ясорубкою.
Ріпчасту цибулю розрізати на шматки і подрібніть також у чаші блендера. Складіть курячий фарш в миску і додайте подрібнену цибулю.
Ще додайте будь-яку приправу і все перемішайте. В даному випадку солити не потрібно, так як приправа вже солона.
Якщо у вас немає приправи, то просто посоліть і додайте чорний мелений перець. І також перемішайте.
Потім візьміть заморожену брокколі і залийте її на 2 хвилини окропом. Варити її не потрібно.
Потім брокколі подрібніть ножем і складіть в курячий фарш.
Все перемішайте і фарш буде готовий.
Формування страви
Кабачки очистіть і наріжте спеціальним пристосуванням на тоненькі смужки. Потім посоліть їх трохи сіллю і акуратно перемішайте. Залиште так смужки кабачків на 5-10 хвилин.
Далі покладіть смужки на стіл з нахлестом один на одного по довжині. Покладіть курячий фарш з брокколі і акуратно скрутіть рулетик.
Таким чином зробіть і інші рулетики. Укладіть приготовані кабачки з фаршем у форму, попередньо змащену маслом.
Ще приготуйте заливку. Для цього змішайте соєвий соус з вершками.
Залийте кабачки приготованим соусом, посипте натертим сиром і поставте в духовку.
Випікайте 35 хвилин при 180 градусах С.
Дістаньте кабачки з фаршем з духовки, посипте зеленою цибулею і кличте родину до столу.
У розрізі фарширований кабачок виглядає соковитим, а на запах дуже ароматним.
Приємного апетиту !
Відео про те, як приготувати смакоту з кабачка з фаршем у вигляді рулету
Закусочний рулет з кабачка можна взяти з собою на пікнік і ситно пообідати.
Готуйте з кабачків смачні та різноманітні страви, тому що кабачок в тренді.