Кабачки з фаршем в духовці — смакота з кабачків в духовці

Кабачки з фаршем — дуже смачне друге блюдо. Його хочеться приготувати завжди, коли починають достигати свої кабачки на ділянці. А в самому початку літа люди масово купують ці молоденькі овочі в магазинах. Бо вже хочеться готувати літні страви для родини.

Звичайні рецепти давно відомі і завжди хочеться дізнатися новий рецепт. Опис рецепту у статті приємно здивує вас.

Проблем з приготуванням страв із цих овочів практично немає, тому люди готують:

  • піцу з кабачків
  • роблять тушковані кабачки
  • смажать їх на сковороді
  • фарширують м’ясом
  • готують запіканки

Кабачки з фаршем в духовці покроковий рецепт з фото

В рецепті використовується курячий фарш з додаванням броколі, цибулі, сиру, все просто.

Потрібні продукти для рецепта:

  • Куряче філе — 500 г
  • Молодий кабачок — 2 шт.
  • Брокколі — 100 г
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Вершки — 50 мл
  • Соєвий соус — 2 ст. л.
  • Сіль, чорний мелений перець, приправи — за смаком

Спосіб приготування

Куряче філе наріжте на невеликі шматочки і складіть в чашу блендера, щоб подрібнити до стану фаршу. Якщо у вас немає блендера, то скористайтеся звичайної м’ясорубкою.

Ріпчасту цибулю розрізати на шматки і подрібніть також у чаші блендера. Складіть курячий фарш в миску і додайте подрібнену цибулю.

Ще додайте будь-яку приправу і все перемішайте. В даному випадку солити не потрібно, так як приправа вже солона.

Якщо у вас немає приправи, то просто посоліть і додайте чорний мелений перець. І також перемішайте.

Потім візьміть заморожену брокколі і залийте її на 2 хвилини окропом. Варити її не потрібно.

Потім брокколі подрібніть ножем і складіть в курячий фарш.

Все перемішайте і фарш буде готовий.

Дивіться також:  Курка тушкована. Смачні рецепти приготування тушкованої курки

Формування страви

Кабачки очистіть і наріжте спеціальним пристосуванням на тоненькі смужки. Потім посоліть їх трохи сіллю і акуратно перемішайте. Залиште так смужки кабачків на 5-10 хвилин.

Далі покладіть смужки на стіл з нахлестом один на одного по довжині. Покладіть курячий фарш з брокколі і акуратно скрутіть рулетик.

Таким чином зробіть і інші рулетики. Укладіть приготовані кабачки з фаршем у форму, попередньо змащену маслом.

Ще приготуйте заливку. Для цього змішайте соєвий соус з вершками.

Залийте кабачки приготованим соусом, посипте натертим сиром і поставте в духовку.

Випікайте 35 хвилин при 180 градусах С.

Дістаньте кабачки з фаршем з духовки, посипте зеленою цибулею і кличте родину до столу.

У розрізі фарширований кабачок виглядає соковитим, а на запах дуже ароматним.

Приємного апетиту !

Відео про те, як приготувати смакоту з кабачка з фаршем у вигляді рулету