Суп в мультиварці — завжди смачне перше блюдо. Маючи в своєму будинку в приміщенні кухні мультиварку і електроенергію, можна приготувати різні перші страви. Для цього скористайтесь пропонованими рецептами.
Рецепти різні і перевірені практикою. А самі супи виходять смачними і корисними. Я люблю свою диво-каструлю, тому що вона для мене, незамінна помічниця.
Суп в мультиварці готувати дуже зручно, тому що заощаджується особистий час. Поки вариться їжа, можна зайнятися іншими справами.
Суп з квасолею і копченостями в мультиварці
Скористайтеся рецептом, який приємно здивує вас смаком копченого м’яса і червоної квасолі. Перше блюдо виходить смачним, поживним, а також сильно збуджує апетит.
Час приготування займає 3 години. Використовувані продукти дозволяють подати до столу 6 порцій перших страв.
Склад продуктів:
- Цибуля — 1 шт.
- Морква — 2 шт.
- Картопля — 2 шт.
- Копченості (ковбаски, шинка, грудинка) — 250 г
- Квасоля червона консервована — 1 банку
- Рослинне масло — 20 мл
- Томатна паста — 1 ст. л.
- Базилік сушений — 1 ч. л.
- Сіль — за смаком
- Зелень
Для бульйону потрібно:
- Яловичина — 400 г
- Вода — 1,5 літра
- Корінь петрушки
- Морква — 1 шт.
- Лавровий лист — 3 шт.
- Чорний перець — 6 горошин
- Сіль — за смаком
Спосіб приготування
- Щоб зварити бульйон, в чашу мультиварки викладіть: яловичину, корінь петрушки, моркву, лавровий лист, горошини чорного перцю і посоліть.
- У чашу з вмістом налийте воду і варіть м’ясний бульйон в режимі «Гасіння».
- Потім все процідіть. Чашу мультиварки очистіть і промийте. Проціджений бульйон поверніть в чисту миску.
- Далі очистіть цибулю і моркву, наріжте тонкою соломкою. Можете натерти моркву на крупній тертці.
- Картоплю наріжте кубиками.
- Копченості наріжте невеликими скибочками або соломкою.
- З відкритої банки з червоною квасолею злийте рідину.
- Нарізані цибулю і моркву спасеруйте на рослинному маслі до м’якості.
- У чашу з м’ясним бульйоном покладіть зажарку, картоплю, нарізані копченості, квасолю з банки. Ще додайте томатну пасту і сушений базилік.
- Готуйте в режимі «Гасіння» протягом 1 години.
- Наприкінці варіння досоліть за смаком.
При подачі до сімейного обіду посипте рубаною зеленню.
Розсольник в мультиварці з перловкою
Перловка дуже корисна для організму крупа. Готувати її в диво-каструлі одне задоволення. У результаті виходить наваристий суп в мультиварці з насиченим смаком і кислинкою від солоних огірочків.
Час приготування відбувається протягом 2 годин. Виходить 6 порцій.
Необхідні продукти:
- Вода — 1,5 літра
- Яловичина — 400 г
- Перлова крупа — 1 склянка
- Цибуля — 1 шт.
- Морква — 1 шт.
- Рослинна олія — 2 ст. л.
- Картопля — 4 шт.
- Солоні огірки — 3 шт.
- Сметана для подачі
- Сіль, перець — за смаком