Суп в мультиварці: смачні й корисні рецепти супу щодня

Суп в мультиварці — завжди смачне перше блюдо. Маючи в своєму будинку в приміщенні кухні мультиварку і електроенергію, можна приготувати різні перші страви. Для цього скористайтесь пропонованими рецептами.

Рецепти різні і перевірені практикою. А самі супи виходять смачними і корисними. Я люблю свою диво-каструлю, тому що вона для мене, незамінна помічниця.

Суп в мультиварці готувати дуже зручно, тому що заощаджується особистий час. Поки вариться їжа, можна зайнятися іншими справами.

Суп з квасолею і копченостями в мультиварці

Скористайтеся рецептом, який приємно здивує вас смаком копченого м’яса і червоної квасолі. Перше блюдо виходить смачним, поживним, а також сильно збуджує апетит.

Час приготування займає 3 години. Використовувані продукти дозволяють подати до столу 6 порцій перших страв.

Склад продуктів:

  • Цибуля — 1 шт.
  • Морква — 2 шт.
  • Картопля — 2 шт.
  • Копченості (ковбаски, шинка, грудинка) — 250 г
  • Квасоля червона консервована — 1 банку
  • Рослинне масло — 20 мл
  • Томатна паста — 1 ст. л.
  • Базилік сушений — 1 ч. л.
  • Сіль — за смаком
  • Зелень

Для бульйону потрібно:

  • Яловичина — 400 г
  • Вода — 1,5 літра
  • Корінь петрушки
  • Морква — 1 шт.
  • Лавровий лист — 3 шт.
  • Чорний перець — 6 горошин
  • Сіль — за смаком

Спосіб приготування

  1. Щоб зварити бульйон, в чашу мультиварки викладіть: яловичину, корінь петрушки, моркву, лавровий лист, горошини чорного перцю і посоліть.
  2. У чашу з вмістом налийте воду і варіть м’ясний бульйон в режимі «Гасіння».
  3. Потім все процідіть. Чашу мультиварки очистіть і промийте. Проціджений бульйон поверніть в чисту миску.
  4. Далі очистіть цибулю і моркву, наріжте тонкою соломкою. Можете натерти моркву на крупній тертці.
  5. Картоплю наріжте кубиками.
  6. Копченості наріжте невеликими скибочками або соломкою.
  7. З відкритої банки з червоною квасолею злийте рідину.
  8. Нарізані цибулю і моркву спасеруйте на рослинному маслі до м’якості.
  9. У чашу з м’ясним бульйоном покладіть зажарку, картоплю, нарізані копченості, квасолю з банки. Ще додайте томатну пасту і сушений базилік.
  10. Готуйте в режимі «Гасіння» протягом 1 години.
  11. Наприкінці варіння досоліть за смаком.
Дивіться також:  Окрошка На кефірі: як приготувати окрошку — швидкі рецепти з кефіром

При подачі до сімейного обіду посипте рубаною зеленню.

Розсольник в мультиварці з перловкою

Перловка дуже корисна для організму крупа. Готувати її в диво-каструлі одне задоволення. У результаті виходить наваристий суп в мультиварці з насиченим смаком і кислинкою від солоних огірочків.

Час приготування відбувається протягом 2 годин. Виходить 6 порцій.

Необхідні продукти:

  • Вода — 1,5 літра
  • Яловичина — 400 г
  • Перлова крупа — 1 склянка
  • Цибуля — 1 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Рослинна олія — 2 ст. л.
  • Картопля — 4 шт.
  • Солоні огірки — 3 шт.
  • Сметана для подачі
  • Сіль, перець — за смаком