4 простих рецепта солодкого млинцевого торта в домашніх умовах

4. Далі. беремо наступну 1/3 частина білого крему і висипаємо в нього розчинну каву. Перемішуємо, кавовий крем готовий.

5. Наступні 6 штук млинців кладемо, промазуючи кавовим кремом та обсипаючи дрібної крихти від печива.

6. І ще останні 6 млинців будемо промащувати основним білим кремом, не забуваючи так само обсипати кожен шар млинця з кремом крихтою.

7. Закриваємо останній млинець і трохи натискаючи, розрівнюємо.

8. Формування шоколадного млинцевого торта закінчено.

9. Закриваємо торт кришкою і ставимо в холодильник на 2 — 3 години.

Прикраса торта

  1. Прикрашати торт будемо збитими вершками до густого стану: 120 мл жирних вершків збиваємо з 1 столовою ложкою цукру.

2. Покриваємо боки торта і верхню поверхню густим кремом.

3. З білого крему видавлюємо красиві завитки.

4. Встромляємо в них спарене печиво «ОРЕО».

5. І це ще не все.

6. Додаємо з кавового крему ще дві завитки.

7. З шоколадного крему приєднуємо такі ж 2 завитки.

8. Прикраса торта закінчено.

9. Відрізаємо шматок торта і розглядаємо зріз. На розрізі видно шари шоколадного крему, кавового і ванільного.

Який гарний, м’який і смачний торт з млинців. Спробуйте приготувати, не пошкодуєте.

Шоколадний млинцевий торт з сирним кремом — відео рецепт

Подивіться докладний покроковий опис ніжного торта з сметано-сирним кремом. Неймовірно смачний торт виходить при поєднанні ніжних і тонких шоколадних млинців з сирним кремом.

Смачна шоколадна глазур залишає приємне враження.

Торт з млинців з промазаними шарами згущеного молока

Пропонований для перегляду рецепт досить простий у виконанні. Млинці на сковороді ви можете приготувати на свій смак,

подивившись і вибравши спосіб приготування з докладних описів попередніх рецептів.

Формуємо торт

  1. Кладемо на блюдо перший млинець і змащуємо його вареним згущеним молоком. Зверху закриваємо шар згущеного молока другим млинцем.
Дивіться також:  Мармуровий кекс — смачні та прості рецепти в духовці

2. Змащуємо другий млинець згущеним молоком білого кольору. Закриваємо четвертим млинчиком.

3. З описаної вище черговістю збираємо торт на всю висоту.

4. Обмазуємо верхню поверхню вареним згущеним молоком. Красива поверхню шоколадного кольору приваблива і апетитна.

У розрізі шматок виглядає ніжно і викликає бажання спробувати його.

Відео рецепт млинцевого торта «Червоний оксамит» з вершково-сирним сиром

Приготуйте яскравий торт з млинців з червоним кольором, що викликає особливе романтичне увагу до господині.

Випікайте млинці та приємного всім апетиту !