4 простих рецепта солодкого млинцевого торта в домашніх умовах

Сьогодні продовжуємо тему приготування млинцевого торта, розпочату в попередній статті, де ви дізналися, як просто готувати закусочний (несолодкий) торт з млинців.

В протилежність несолодким тортам, рецепти солодкої тематики дозволяють промазати звичайні млинці улюбленими начинками: згущеним молоком, шоколадним кремом, сметанним кремом, заварним кремом. сирним.

В результаті, ви отримаєте смачний десерт до чаю.

Рецепт млинцевого торта з шоколадним кремом

Пропоную познайомитися з приготуванням смачного торта з млинців з шоколадними млинцями і трьома видами крему.

Інгредієнти для млинців:

  • 650 мл — молока
  • 225 г борошна
  • 100 г цукру
  • 25 г какао порошку
  • 50 г вершкового масла
  • 4 яйця
  • 4 р — ванілі

Інгредієнти для крему:

  • 600 мл — вершків 35 % жирності
  • 100 г цукру
  • 4 р — ванілі
  • 5 г — какао порошку
  • 4 р — розчинної кави

Готуємо тісто і випікаємо шоколадні млинці

  1. Спочатку просеем борошно і какао-порошок.

2. Додаємо цукор і перемішуємо. Потім додаємо яйця, ваніль і молоко частинами, щоб добре перемішати з борошном і какао порошком.

3. До однорідної консистенції і додаємо розтоплене вершкове масло і знову розмішуємо. Перелити тісто через сито, щоб уникнути всіх несподіваних грудочок.

4. Зараз однорідне рідке тісто готове.

5. Сковороду змащуємо для першого млинця маслом (потім не потрібно) і випікаємо млинець з одного боку.

6. Потім перевертаємо на інший бік і смажимо до готовності.

7. Шоколадні млинці готові, тільки от, як бачите вони нерівними краями і це не зовсім добре.

8. Тоді беремо тарілку і зверху кладемо її на блін, обрізаючи, при цьому, краї млинця. І вже зараз стопка млинців готова до складання торта.

9. Для промазування млинцевого торта потрібно приготувати 3 види крему:

  • 1 вид — ванільний білого кольору (основний)
  • 2 вид — шоколадний з какао
  • 3 вид — кавовий з кави
Дивіться також:  Коржі з начинкою в духовці по-китайськи — смачний рецепт

10. Готуємо спочатку основний крем. До вершків висипаємо цукор, ваніль і збиваємо міксером. Збиваємо крем до м’якого і ніжного стану ( не занадто густого). Щоб вершки добре взбивались — вони повинні бути холодними.

11. У печива «ОРЕО» прибираємо всередині крем, він нам не потрібен. Для прикраси торта залишаємо 8 штук.

12. Інше печиво подрібнюємо в блендері в дрібну крихту.

Формуємо торт

  1. На блюдо кладемо шоколадний млинець і обережно підкладаємо під краю папір, щоб захистити страва від крихт, а потім прибрати.
  2. Від основного білого крему беремо 1/3 частину і змішуємо її з какао. Це буде шоколадний крем.
  3. На млинець намазуємо шар шоколадного крему і посипаємо крихтами від печива. Так з шоколадним кремом складаємо 6 млинців.