Сьогодні продовжуємо тему приготування млинцевого торта, розпочату в попередній статті, де ви дізналися, як просто готувати закусочний (несолодкий) торт з млинців.
В протилежність несолодким тортам, рецепти солодкої тематики дозволяють промазати звичайні млинці улюбленими начинками: згущеним молоком, шоколадним кремом, сметанним кремом, заварним кремом. сирним.
В результаті, ви отримаєте смачний десерт до чаю.
Рецепт млинцевого торта з шоколадним кремом
Пропоную познайомитися з приготуванням смачного торта з млинців з шоколадними млинцями і трьома видами крему.
Інгредієнти для млинців:
- 650 мл — молока
- 225 г борошна
- 100 г цукру
- 25 г какао порошку
- 50 г вершкового масла
- 4 яйця
- 4 р — ванілі
Інгредієнти для крему:
- 600 мл — вершків 35 % жирності
- 100 г цукру
- 4 р — ванілі
- 5 г — какао порошку
- 4 р — розчинної кави
Готуємо тісто і випікаємо шоколадні млинці
- Спочатку просеем борошно і какао-порошок.
2. Додаємо цукор і перемішуємо. Потім додаємо яйця, ваніль і молоко частинами, щоб добре перемішати з борошном і какао порошком.
3. До однорідної консистенції і додаємо розтоплене вершкове масло і знову розмішуємо. Перелити тісто через сито, щоб уникнути всіх несподіваних грудочок.
4. Зараз однорідне рідке тісто готове.
5. Сковороду змащуємо для першого млинця маслом (потім не потрібно) і випікаємо млинець з одного боку.
6. Потім перевертаємо на інший бік і смажимо до готовності.
7. Шоколадні млинці готові, тільки от, як бачите вони нерівними краями і це не зовсім добре.
8. Тоді беремо тарілку і зверху кладемо її на блін, обрізаючи, при цьому, краї млинця. І вже зараз стопка млинців готова до складання торта.
9. Для промазування млинцевого торта потрібно приготувати 3 види крему:
- 1 вид — ванільний білого кольору (основний)
- 2 вид — шоколадний з какао
- 3 вид — кавовий з кави
10. Готуємо спочатку основний крем. До вершків висипаємо цукор, ваніль і збиваємо міксером. Збиваємо крем до м’якого і ніжного стану ( не занадто густого). Щоб вершки добре взбивались — вони повинні бути холодними.
11. У печива «ОРЕО» прибираємо всередині крем, він нам не потрібен. Для прикраси торта залишаємо 8 штук.
12. Інше печиво подрібнюємо в блендері в дрібну крихту.
Формуємо торт
- На блюдо кладемо шоколадний млинець і обережно підкладаємо під краю папір, щоб захистити страва від крихт, а потім прибрати.
- Від основного білого крему беремо 1/3 частину і змішуємо її з какао. Це буде шоколадний крем.
- На млинець намазуємо шар шоколадного крему і посипаємо крихтами від печива. Так з шоколадним кремом складаємо 6 млинців.
4. Далі. беремо наступну 1/3 частина білого крему і висипаємо в нього розчинну каву. Перемішуємо, кавовий крем готовий.
5. Наступні 6 штук млинців кладемо, промазуючи кавовим кремом та обсипаючи дрібної крихти від печива.
6. І ще останні 6 млинців будемо промащувати основним білим кремом, не забуваючи так само обсипати кожен шар млинця з кремом крихтою.
7. Закриваємо останній млинець і трохи натискаючи, розрівнюємо.
8. Формування шоколадного млинцевого торта закінчено.
9. Закриваємо торт кришкою і ставимо в холодильник на 2 — 3 години.
Прикраса торта
- Прикрашати торт будемо збитими вершками до густого стану: 120 мл жирних вершків збиваємо з 1 столовою ложкою цукру.
2. Покриваємо боки торта і верхню поверхню густим кремом.
3. З білого крему видавлюємо красиві завитки.
4. Встромляємо в них спарене печиво «ОРЕО».
5. І це ще не все.
6. Додаємо з кавового крему ще дві завитки.
7. З шоколадного крему приєднуємо такі ж 2 завитки.
8. Прикраса торта закінчено.
9. Відрізаємо шматок торта і розглядаємо зріз. На розрізі видно шари шоколадного крему, кавового і ванільного.
Який гарний, м’який і смачний торт з млинців. Спробуйте приготувати, не пошкодуєте.
Шоколадний млинцевий торт з сирним кремом — відео рецепт
Подивіться докладний покроковий опис ніжного торта з сметано-сирним кремом. Неймовірно смачний торт виходить при поєднанні ніжних і тонких шоколадних млинців з сирним кремом.
Смачна шоколадна глазур залишає приємне враження.
Торт з млинців з промазаними шарами згущеного молока
Пропонований для перегляду рецепт досить простий у виконанні. Млинці на сковороді ви можете приготувати на свій смак,
подивившись і вибравши спосіб приготування з докладних описів попередніх рецептів.
Формуємо торт
- Кладемо на блюдо перший млинець і змащуємо його вареним згущеним молоком. Зверху закриваємо шар згущеного молока другим млинцем.
2. Змащуємо другий млинець згущеним молоком білого кольору. Закриваємо четвертим млинчиком.
3. З описаної вище черговістю збираємо торт на всю висоту.
4. Обмазуємо верхню поверхню вареним згущеним молоком. Красива поверхню шоколадного кольору приваблива і апетитна.
У розрізі шматок виглядає ніжно і викликає бажання спробувати його.
Відео рецепт млинцевого торта «Червоний оксамит» з вершково-сирним сиром
Приготуйте яскравий торт з млинців з червоним кольором, що викликає особливе романтичне увагу до господині.
Випікайте млинці та приємного всім апетиту !