4 простих рецепта солодкого млинцевого торта в домашніх умовах

Сьогодні продовжуємо тему приготування млинцевого торта, розпочату в попередній статті, де ви дізналися, як просто готувати закусочний (несолодкий) торт з млинців.

В протилежність несолодким тортам, рецепти солодкої тематики дозволяють промазати звичайні млинці улюбленими начинками: згущеним молоком, шоколадним кремом, сметанним кремом, заварним кремом. сирним.

В результаті, ви отримаєте смачний десерт до чаю.

Рецепт млинцевого торта з шоколадним кремом

Пропоную познайомитися з приготуванням смачного торта з млинців з шоколадними млинцями і трьома видами крему.

Інгредієнти для млинців:

  • 650 мл — молока
  • 225 г борошна
  • 100 г цукру
  • 25 г какао порошку
  • 50 г вершкового масла
  • 4 яйця
  • 4 р — ванілі

Інгредієнти для крему:

  • 600 мл — вершків 35 % жирності
  • 100 г цукру
  • 4 р — ванілі
  • 5 г — какао порошку
  • 4 р — розчинної кави

Готуємо тісто і випікаємо шоколадні млинці

  1. Спочатку просеем борошно і какао-порошок.

2. Додаємо цукор і перемішуємо. Потім додаємо яйця, ваніль і молоко частинами, щоб добре перемішати з борошном і какао порошком.

3. До однорідної консистенції і додаємо розтоплене вершкове масло і знову розмішуємо. Перелити тісто через сито, щоб уникнути всіх несподіваних грудочок.

4. Зараз однорідне рідке тісто готове.

5. Сковороду змащуємо для першого млинця маслом (потім не потрібно) і випікаємо млинець з одного боку.

6. Потім перевертаємо на інший бік і смажимо до готовності.

7. Шоколадні млинці готові, тільки от, як бачите вони нерівними краями і це не зовсім добре.

8. Тоді беремо тарілку і зверху кладемо її на блін, обрізаючи, при цьому, краї млинця. І вже зараз стопка млинців готова до складання торта.

9. Для промазування млинцевого торта потрібно приготувати 3 види крему:

  • 1 вид — ванільний білого кольору (основний)
  • 2 вид — шоколадний з какао
  • 3 вид — кавовий з кави
Дивіться також:  Коржі з начинкою в духовці по-китайськи — смачний рецепт

10. Готуємо спочатку основний крем. До вершків висипаємо цукор, ваніль і збиваємо міксером. Збиваємо крем до м’якого і ніжного стану ( не занадто густого). Щоб вершки добре взбивались — вони повинні бути холодними.

11. У печива «ОРЕО» прибираємо всередині крем, він нам не потрібен. Для прикраси торта залишаємо 8 штук.

12. Інше печиво подрібнюємо в блендері в дрібну крихту.

Формуємо торт

  1. На блюдо кладемо шоколадний млинець і обережно підкладаємо під краю папір, щоб захистити страва від крихт, а потім прибрати.
  2. Від основного білого крему беремо 1/3 частину і змішуємо її з какао. Це буде шоколадний крем.
  3. На млинець намазуємо шар шоколадного крему і посипаємо крихтами від печива. Так з шоколадним кремом складаємо 6 млинців.

4. Далі. беремо наступну 1/3 частина білого крему і висипаємо в нього розчинну каву. Перемішуємо, кавовий крем готовий.

5. Наступні 6 штук млинців кладемо, промазуючи кавовим кремом та обсипаючи дрібної крихти від печива.

6. І ще останні 6 млинців будемо промащувати основним білим кремом, не забуваючи так само обсипати кожен шар млинця з кремом крихтою.

7. Закриваємо останній млинець і трохи натискаючи, розрівнюємо.

8. Формування шоколадного млинцевого торта закінчено.

9. Закриваємо торт кришкою і ставимо в холодильник на 2 — 3 години.

Прикраса торта

  1. Прикрашати торт будемо збитими вершками до густого стану: 120 мл жирних вершків збиваємо з 1 столовою ложкою цукру.

2. Покриваємо боки торта і верхню поверхню густим кремом.

3. З білого крему видавлюємо красиві завитки.

4. Встромляємо в них спарене печиво «ОРЕО».

5. І це ще не все.

6. Додаємо з кавового крему ще дві завитки.

7. З шоколадного крему приєднуємо такі ж 2 завитки.

Дивіться також:  Сирний Кекс. 5 класичних рецептів смачних кексів з сиру

8. Прикраса торта закінчено.

9. Відрізаємо шматок торта і розглядаємо зріз. На розрізі видно шари шоколадного крему, кавового і ванільного.

Який гарний, м’який і смачний торт з млинців. Спробуйте приготувати, не пошкодуєте.

Шоколадний млинцевий торт з сирним кремом — відео рецепт

Подивіться докладний покроковий опис ніжного торта з сметано-сирним кремом. Неймовірно смачний торт виходить при поєднанні ніжних і тонких шоколадних млинців з сирним кремом.

Смачна шоколадна глазур залишає приємне враження.

Торт з млинців з промазаними шарами згущеного молока

Пропонований для перегляду рецепт досить простий у виконанні. Млинці на сковороді ви можете приготувати на свій смак,

подивившись і вибравши спосіб приготування з докладних описів попередніх рецептів.

Формуємо торт

  1. Кладемо на блюдо перший млинець і змащуємо його вареним згущеним молоком. Зверху закриваємо шар згущеного молока другим млинцем.

2. Змащуємо другий млинець згущеним молоком білого кольору. Закриваємо четвертим млинчиком.

3. З описаної вище черговістю збираємо торт на всю висоту.

4. Обмазуємо верхню поверхню вареним згущеним молоком. Красива поверхню шоколадного кольору приваблива і апетитна.

У розрізі шматок виглядає ніжно і викликає бажання спробувати його.

Відео рецепт млинцевого торта «Червоний оксамит» з вершково-сирним сиром

Приготуйте яскравий торт з млинців з червоним кольором, що викликає особливе романтичне увагу до господині.

Випікайте млинці та приємного всім апетиту !