Торт Червоний Оксамит — Смачні Рецепти в Домашніх Умовах

Торт Червоний Оксамит — стає все більш поширеним десертом святкового столу в сучасному світі. Складається він з бісквітних коржів з відтінками червоного або бордового кольору, просочених смачним кремом. Крем може бути приготовлені різними способами.

У тісто і крем додаються різні ароматичні добавки: какао порошок, ванілін, харчові барвники. Зазвичай торт роблять округлої форми, але при бажанні його можна приготувати у вигляді прямокутної форми, або у вигляді серця, або у вигляді зірки.

Домашні умови дозволяють створити гарний святковий десерт від початку замісу тіста, випікання і до нанесення декору на верхній шар торта і його боковини. Всі інші моменти приготування десерту, ви дізнаєтеся зі статті.

Торт Червоний Оксамит — простий і смачний рецепт

Дивіться неймовірно ніжний і смачний рецепт американського торта з вершковим кремом.

Інгредієнти для тіста:

  • борошно -340 р
  • цукор — 300 г + ванілін
  • яйця — 3 шт.
  • олія — 250 г
  • кефір або пахта — 300 мл
  • розпушувач — 2 ч. ложки
  • сода — 1 ч. ложка
  • сіль — щіпка
  • барвник гелевий червоний — 2-3 ч. ложки (AmeriColor 123)

Приготування тіста

  1. У мисці змішайте всі сухі інгредієнти: борошно, сіль, ванілін, розпушувач, какао і перемішати.

2. У чашку з кефіром покласти соду, перемішати і залишити на 2 хвилини. Потім вилити кефір рослинне масло і перемішати.

3. Після цього вилити кефір гелевий барвник і знову перемішати. Нам потрібен яскраво-червоний колір.

4. Яйця збиваємо з цукром міксером до пишної білої маси. Це приблизно 7 — 10 хвилин.

5. Далі по черзі, в 2 заходу додаємо до яєчної маси додаємо кефір з маслом і

сухі інгредієнти.

6. Все добре перемішуємо міксером і наше тісто — готово. Поділяємо тісто на 3 рівні частини — у нас буде 3 червоних коржа.

Дивіться також:  Новорічне печиво: 7 смачних рецептів випічки з глазурю

7. Беремо форму для випічки діаметром 22 см і вистилаємо папером для випікання, як на фото.

8. Викладаємо 1 частина тесту у форму, розрівнюємо і випікаємо кожен корж 30 хвилин при температурі 170 градусів в духовій шафі.

9. Корж дістаємо з духовки і даємо охолонути.

10. Прибираємо папір, загортаємо в харчову плівку і прибираємо в холодильник на кілька годин. Готовність перевіряємо дерев’яною шпажкою.

Як порада: Спечіть червоні коржі заздалегідь, за день до того, як будете збирати торт. Коржі дозрівають і стають дуже ніжними і м’якими.

11. Ось такі красиві коржі повинні у вас вийде.

Інгредієнти для крему:

  • крем «чіз» — 450 г
  • масло вершкове-200 г
  • цукрова пудра — 160 г
  • ванільний цукор

Як порада: Масло має бути кімнатної температури, а крем «чіз» — холодним.

Готуємо крем для коржів

  1. Для крему беремо вершкове масло кімнатної температури і збиваємо міксером 2 хвилини. Потім поступово додаємо ванільний цукор, цукрову пудру і збиваємо кілька хвилин до пишної маси.