Приємно їсти !
Пісний розсольник з перловкою і солоними огірками
Рецепти супів з солоними огірочками в пріоритеті у багатьох людей.
Будуть потрібні:
- перлова крупа — 1 склянка
- картопля — 4 шт.
- солоні огірки — 5 шт.
- цибулина — 1 шт.
- морква — 1 шт.
- рослинна олія — 2 ст. л.
- томатна паста — 2 ст. л.
- лавровий лист, сіль, перець, зелень
Метод готування:
- Промити ретельно перлову крупу, потім залишити розмокати у холодній воді.
- Налити в каструлю 2.5 літра води, покласти розмочену перловку і поставити каструлю на вогонь.
- Картоплю нарізати кубиками і додати до перловке.
- Дрібно нарізати моркву з цибулею і обсмажити на сковороді з рослинним маслом протягом 5 хвилин.
- Ще в сковороду до овочів покласти томатну пасту, перемішати і готувати 2 хвилини. Потім перекласти зажарку в каструлю.
- Солоні огірки нарізати кубиками і згасити в рослинному маслі протягом 5 хвилин. Потім покласти тушковані огірочки в пісний суп, який вариться в каструлі.
- Посоліть суп, поперчіть і додайте лавровий лист.
- Варіть далі протягом 10 хвилин до готовності.
Подавати пісний суп краще з дрібно нарізаною зеленню.
Відео про те, як приготувати пісний суп з галушками (галушками) і грибами
У цьому відео рецепт для приготування пряних галушок буде потрібно: борошно — 3-5 ст. л., сіль — 0.5 ч. л., кріп за смаком і вода.
Кількість галушок регулюйте по своєму смаку.
Борщ пісний гарячий рецепт
Багатьом людям знайомі рецепти і борщів зелених холодного, який найчастіше готують влітку на хлібному квасі. У пісні дні скористайтеся рецептом приготування гарячого і борщів зелених, який містить корисні вітаміни.
Готуйте пісний суп у вигляді і борщів зелених
Покрокові етапи приготування:
1. Цибулину спочатку наріжте півкільцями, а потім ще навпіл.
2. Моркву наріжте кільцями, потім кожне колечко наріжте соломкою.
3. На сковороді обсмажте разом цибулю і моркву на рослинній олії до золотистого кольору і м’якості.
4. Буряк в кількості 500-600 г наріжте соломкою.
5. До підготовленої обжарке з цибулі і моркви додайте соломку з буряка, перемішайте. Закрийте сковороду кришкою і тушкуйте 10 хвилин.
6. Потім покладіть в сковороду 2 ст. л. томатної пасти та ще обсмажуйте 3 хвилини. Не допускайте підгоряння томатної пасти, для цього часто перемішувати овочі. Потім додайте ще 125 г розсолу від помідор або домашніх помідорів без шкірки.
7. Поки готується обсмажування, наріжте картоплю в кількості 1 кг шматочками і опустіть в каструлю з водою. Варіть картоплю 10 хвилин, потім посоліть його за смаком.
8. Потім покладіть обжарку в каструлю до картоплі, перемішайте і варіть ще 15-20 хвилин.