Пісний суп. 7 простих і смачних рецептів в домашніх умовах

Приємно їсти !

Пісний розсольник з перловкою і солоними огірками

Рецепти супів з солоними огірочками в пріоритеті у багатьох людей.

Будуть потрібні:

  • перлова крупа — 1 склянка
  • картопля — 4 шт.
  • солоні огірки — 5 шт.
  • цибулина — 1 шт.
  • морква — 1 шт.
  • рослинна олія — 2 ст. л.
  • томатна паста — 2 ст. л.
  • лавровий лист, сіль, перець, зелень

Метод готування:

  1. Промити ретельно перлову крупу, потім залишити розмокати у холодній воді.
  2. Налити в каструлю 2.5 літра води, покласти розмочену перловку і поставити каструлю на вогонь.
  3. Картоплю нарізати кубиками і додати до перловке.
  4. Дрібно нарізати моркву з цибулею і обсмажити на сковороді з рослинним маслом протягом 5 хвилин.
  5. Ще в сковороду до овочів покласти томатну пасту, перемішати і готувати 2 хвилини. Потім перекласти зажарку в каструлю.
  6. Солоні огірки нарізати кубиками і згасити в рослинному маслі протягом 5 хвилин. Потім покласти тушковані огірочки в пісний суп, який вариться в каструлі.
  7. Посоліть суп, поперчіть і додайте лавровий лист.
  8. Варіть далі протягом 10 хвилин до готовності.

Подавати пісний суп краще з дрібно нарізаною зеленню.

Відео про те, як приготувати пісний суп з галушками (галушками) і грибами

У цьому відео рецепт для приготування пряних галушок буде потрібно: борошно — 3-5 ст. л., сіль — 0.5 ч. л., кріп за смаком і вода.

Кількість галушок регулюйте по своєму смаку.

Борщ пісний гарячий рецепт

Багатьом людям знайомі рецепти і борщів зелених холодного, який найчастіше готують влітку на хлібному квасі. У пісні дні скористайтеся рецептом приготування гарячого і борщів зелених, який містить корисні вітаміни.

Готуйте пісний суп у вигляді і борщів зелених

Покрокові етапи приготування:

1. Цибулину спочатку наріжте півкільцями, а потім ще навпіл.

Дивіться також:  Курячий суп — 7 смачних рецептів приготування супу з куркою

2. Моркву наріжте кільцями, потім кожне колечко наріжте соломкою.

3. На сковороді обсмажте разом цибулю і моркву на рослинній олії до золотистого кольору і м’якості.

4. Буряк в кількості 500-600 г наріжте соломкою.

5. До підготовленої обжарке з цибулі і моркви додайте соломку з буряка, перемішайте. Закрийте сковороду кришкою і тушкуйте 10 хвилин.

6. Потім покладіть в сковороду 2 ст. л. томатної пасти та ще обсмажуйте 3 хвилини. Не допускайте підгоряння томатної пасти, для цього часто перемішувати овочі. Потім додайте ще 125 г розсолу від помідор або домашніх помідорів без шкірки.

7. Поки готується обсмажування, наріжте картоплю в кількості 1 кг шматочками і опустіть в каструлю з водою. Варіть картоплю 10 хвилин, потім посоліть його за смаком.

8. Потім покладіть обжарку в каструлю до картоплі, перемішайте і варіть ще 15-20 хвилин.