Приємного апетиту !
Борщ в мультиварці з яловичиною
В результаті приготування за цим рецептом ви отримаєте наваристий борщ з м’ясом і овочами.
Час приготування становить 3.5 години. У підсумку вийде 6 порцій.
Потрібно:
- Яловичина з кісткою — 350 г
- Вода — 1,5 літра
- Морква — 2 шт.
- Цибуля — 2 шт.
- Буряк середня — 1 шт.
- Рослинна олія — 50 мл
- Томатна паста — 2 ст. л.
- Сіль — 1 ч. л.
- Столовий оцет — 1 ч. л.
- Капуста білокачанна — 80 г
- Лавровий Лист — 3 шт.
- сметана для подачі
- Кріп — 3 гілочки
- Сіль, перець — за смаком
Приготування
- Покладіть в чашу мультиварки шматок м’яса з кісточкою.
- Потім залийте водою, додайте крупно нарізані моркву і цибулину.
- Потім зваріть бульйон в режимі «Гасіння» протягом 1.5 години.
- Далі м’ясо вийміть, а бульйон процідіть і поверніть в очищену чашу мультиварки.
- Буряк наріжте соломкою і злегка обсмажте на половині олії з томатною пастою.
- Ще влийте в сковороду трохи бульйону, додайте цукор, оцет і тушкуйте близько 30 хвилин. Потім покладіть буряк в бульйон.
- Моркву натріть або тонко наріжте і разом з дрібно нарізаною цибулиною спасеруйте на рослинному маслі. Потім покладіть зажарку в бульйон.
- Капусту нашаткуйте і теж покладіть у бульйон.
- Бульйон зі складеними інгредієнтами посоліть за смаком і додайте лавровий лист.
- Готуйте 2 години в режимі «Гасіння».
- Зварену яловичину з кісткою дістаньте. М’ясо відокремте від кісток і наріжте.
При подачі покладіть в тарілку з борщем шматочки м’яса. поперчіть. заправте сметаною і посипте рубаною зеленню кропу.
Відео про те, як приготувати в мультиварці смачний курячий суп
Подивіться рецепт курячого супу в мультиварці редмонд.
Залишається побажати всім придбати каструлю і готувати смачні супи.