Суп в мультиварці: смачні й корисні рецепти супу щодня

Приємного апетиту !

Борщ в мультиварці з яловичиною

В результаті приготування за цим рецептом ви отримаєте наваристий борщ з м’ясом і овочами.

Час приготування становить 3.5 години. У підсумку вийде 6 порцій.

Потрібно:

  • Яловичина з кісткою — 350 г
  • Вода — 1,5 літра
  • Морква — 2 шт.
  • Цибуля — 2 шт.
  • Буряк середня — 1 шт.
  • Рослинна олія — 50 мл
  • Томатна паста — 2 ст. л.
  • Сіль — 1 ч. л.
  • Столовий оцет — 1 ч. л.
  • Капуста білокачанна — 80 г
  • Лавровий Лист — 3 шт.
  • сметана для подачі
  • Кріп — 3 гілочки
  • Сіль, перець — за смаком

Приготування

  1. Покладіть в чашу мультиварки шматок м’яса з кісточкою.
  2. Потім залийте водою, додайте крупно нарізані моркву і цибулину.
  3. Потім зваріть бульйон в режимі «Гасіння» протягом 1.5 години.
  4. Далі м’ясо вийміть, а бульйон процідіть і поверніть в очищену чашу мультиварки.
  5. Буряк наріжте соломкою і злегка обсмажте на половині олії з томатною пастою.
  6. Ще влийте в сковороду трохи бульйону, додайте цукор, оцет і тушкуйте близько 30 хвилин. Потім покладіть буряк в бульйон.
  7. Моркву натріть або тонко наріжте і разом з дрібно нарізаною цибулиною спасеруйте на рослинному маслі. Потім покладіть зажарку в бульйон.
  8. Капусту нашаткуйте і теж покладіть у бульйон.
  9. Бульйон зі складеними інгредієнтами посоліть за смаком і додайте лавровий лист.
  10. Готуйте 2 години в режимі «Гасіння».
  11. Зварену яловичину з кісткою дістаньте. М’ясо відокремте від кісток і наріжте.

При подачі покладіть в тарілку з борщем шматочки м’яса. поперчіть. заправте сметаною і посипте рубаною зеленню кропу.

Відео про те, як приготувати в мультиварці смачний курячий суп

Подивіться рецепт курячого супу в мультиварці редмонд.

Залишається побажати всім придбати каструлю і готувати смачні супи.

Дивіться також:  Суп «Чилі з квасолею» — класичний рецепт по-мексиканськи