7. Випікаємо тонкий і ажурний блін спочатку з одного боку.
8. Потім перевертаємо на інший бік.
9. Вже при випіканні з іншого боку бачимо привабливі дірочки.
10. Продовжуємо випікати млинці з дірочками і кожен раз змащуємо маслом сковороду.
11. Кладемо з любов’ю готові млинці на тарілку.
Їмо з апетитом млинці і захоплюємося творінням своїх рук.
Простий рецепт млинців без яєць і молока з розсолом — відео
Ви проглянули простий і смачний рецепт. Спробуйте і ви.
Млинці на воді з дріжджами без яєць (пісні) — пишні з дірочками
Зараз ви дізнаєтеся, як приготувати млинці на воді пишними, м’якими, з дірочками і супер смачними. Головну роль в рецепті грають звичайні дріжджі. Йдемо готувати.
Інгредієнти:
Як приготувати млинці на воді з дріжджами
- Просіваємо борошно, щоб вона наситилася киснем.
2. До борошна додаємо цукор, сіль, дріжджі сухі — 1.5 чайної ложки, 1 склянку теплої води, 2 столові ложки рослинної олії і замішуємо тісто за допомогою міксера.
3. Закриваємо тісто рушником і ставимо в тепле місце, щоб воно збільшилося в 2 — 3 рази.
4. Тісто підійшло і зараз будемо його заварювати окропом, але не сильно гарячим, а трохи підостиглим до 90 градусів.
5. Вливаємо окріп порціями в тісто і тут же розмішуємо міксером. І так кілька разів.
6. Тісто має бути однорідним і рідким для млинців. Потім знову закриваємо тісто рушником і даємо йому ще раз піднятися в теплому місці. На термін 15 хвилин.
7. І вже піднявся другий раз пишного і повітряного тіста випікаємо млинці.
8. Випікаємо млинець з обох сторін, як на фото. Перед кожним млинцем сковороду трохи змащуємо маслом. Тісто не перемішуємо !
9. Супер дірочки під час випікання утворюються на очах. Ажурний блін перед вами і це правда.
Здивуйте таким рецептом своїх близьких і поясніть, що дірочки на млинцях бувають не завжди, а тільки тут і зараз.
Смачні млинці на воді з розпушувачем — рецепт без яєць
Інгредієнти:
Як приготувати млинці на воді з розпушувачем
- У ємність виливаємо воду, насипаємо цукор, сіль, ванілін, розпушувач. Розмішуємо віночком всі компоненти.
2. Всипаємо просіяне борошно і знову перемішуємо вінчиком. Можете перемішувати міксером.
3. У размешанное до однорідності тісто, вливаємо олію і знову добре розмішуємо.
4. Розігріваємо Сковороду, змащуємо маслом і випікаємо відразу на двох сковородах. Якщо сковорода зі спеціальним покриттям, то сковороду можна не змащувати.
5. Виливаємо ополоником порцію тіста на обидві сковороди і випікаємо.
6. Випікаємо спочатку з одного боку, потім перевертаємо на другу сторону.