Готову запіканку подавати відразу після приготування, прикрасивши гілочками петрушки і листям базиліка.
Відео про те, як приготувати цвітну капусту під вершковим соусом
Дізнайтеся рецепт приготування смачних і ніжних суцвіть капусти, який, може бути, вас реально зацікавить.
Ви переконалися у тому, що вершковий соус готувати зовсім не важко. Готуйте так, або ще краще. Приємного апетиту !
Запіканка з макаронів з кольоровою капустою і м’ясом
Інгредієнти:
- Макарони — 500 г
- Вода-2 літри
- Капуста цвітна — 600 г
- Яловичина — 300 г
- Томатна паста — 100 г
- Твердий сир — 120 г
- Вершки — 80 мл
- Цибуля ріпчаста — 50 г
- Масло вершкове — 200 г
- Яйця — 3 шт.
- Сухарі панірувальні — 20 г
- Зелень кропу, кінзи — по 10 г
- Перець чорний мелений, сіль — за смаком
Спосіб приготування
- Макарони потрібно висипати в киплячу підсолену воду, відварити, відкинути на друшляк. Після чого змішати з натертим сиром і частиною томатної пасти.
- Яловичину вимити і пропустити через м’ясорубку.
- Цибуля ріпчаста очистити, дрібно нарубати, покласти в попередньо нагріту сковороду. Обсмажити у вершковому маслі до золотистого кольору.
- Потім в цибульну масу додати яловичий фарш, решту томатну пасту, мелений перець і сіль. Все перемішати і тушкувати до готовності м’яса, при необхідності додаючи воду.
- Перш за все, зараз треба розділити капусту на суцвіття, потім вимити під струменем води, зварити і спасерувати на вершковому маслі.
- І нарешті, форму змащуємо маслом, посипаємо панірувальними сухарями і викладаємо в неї фарш, потім — макарони, далі — суцвіття капусти.
- Поливаємо вміст вершками, збитими яйцями і ставимо в духовку запікатися протягом 15-20 хвилин при температурі не нижче 180 градусів С.
Готову запіканку посипаємо дрібно нарізаною зеленню кропу і кінзи. Подаємо до столу. Приємно їсти !
Відео про те, як приготувати в духовці качан повністю
Страва, приготовлена за таким рецептом, можна подати як закуску або гарнір до м’яса або риби.
Таку корисну їжу можна їсти як в холодному, так і в гарячому вигляді.
Сторінка: 1 2