Коржі з начинкою можна дуже смачно приготувати в духовці по-китайськи. Випічка виходить надзвичайно цікавою і поживною. Тому що в центрі начинки всіх чекає сюрприз, який багато побачать вперше.
Це печене виріб з тіста, зазвичай робиться круглої форми і плоского вигляду. А готувати можна на сковороді або в духовці. А також вони можуть бути з начинкою і без начинки, як хліб.
Сьогодні нас приємно здивує китайський рецепт коржі з начинкою, приготований в домашніх умовах. Коли ви його прочитаєте, то вам неодмінно захочеться приготувати в своєму будинку.
Приготування рецепта
Помідори обдайте окропом, щоб легше було зняти шкірку.
Обережно підніміть шкірку пальчиками і зніміть її з помідорів.
Потім розріжте очищені помідори на дрібні кубики.
Складіть нарізані кубики в марлю, складену в два шари.
Відіжміть помідорний сік через марлю. Буде потрібно для рецепта 200 мл соку.
У миску покладіть просіяне борошно, сухі дріжджі, цукор і все перемішайте.
Ще вилийте 200 мл соку із томатів і замісіть тісто в мисці руками.
Закрийте тісто рушником і приберіть в тепле місце на 40 хвилин.
Начинка:
Для її приготування покладіть в чашку шматочки помідорів, з яких був віджатий сік.
Ще додайте нарізаний зелений лук.
Потім натертий сік сулугуні, сіль і олію. Перемішайте.
Готове тісто осадіть кілька разів. Присипте стіл борошном. З тіста створіть довгасту круглу форму і розділіть її на 6 частин.
Кожну частину тіста розкачайте в плоскі круглі коржики діаметром 15-20 див.
Викладіть на тісто начинку. З центру начинку відсуньте і вбийте яйце.
Таким же чином приготуйте всі коржі.
Другим плоским кругом з тіста накрийте коржі з начинкою. Краї тіста притисніть по колу пальчиками і пройдіться ще виделкою.
Все у вас повинно вийти 3 вироби з тіста з начинкою.
Поверхня підготовлених виробів змастіть соняшниковою олією або яйцем з допомогою пензлика.
Випікайте при температурі 200 градусів С протягом 20 хвилин.
У розрізі коржі з начинкою видно приємний сюрприз у вигляді спеченого яйця.
Відео про те, як приготувати коржики з сиром на кефірі
Приготовлені таким чином коржі відмінно підходять до шашлику.
Коржі їдять теплими, так вони набагато смачніше.