Коржі з начинкою в духовці по-китайськи — смачний рецепт

Коржі з начинкою можна дуже смачно приготувати в духовці по-китайськи. Випічка виходить надзвичайно цікавою і поживною. Тому що в центрі начинки всіх чекає сюрприз, який багато побачать вперше.

Це печене виріб з тіста, зазвичай робиться круглої форми і плоского вигляду. А готувати можна на сковороді або в духовці. А також вони можуть бути з начинкою і без начинки, як хліб.

Сьогодні нас приємно здивує китайський рецепт коржі з начинкою, приготований в домашніх умовах. Коли ви його прочитаєте, то вам неодмінно захочеться приготувати в своєму будинку.

  • Помідори — 4 шт.
  • Борошно — 350 г
  • Сухі дріжджі — 5 г
  • Цукор — 1 ч. л.
  • Цибуля зелена — 1 пучок
  • Сир сулугуні — 150 г
  • Сіль — 1/2 ч. л.
  • Соняшникова олія — 1 ст. л.
  • Яйце — 3 шт.
  • Приготування рецепта

    Помідори обдайте окропом, щоб легше було зняти шкірку.

    Обережно підніміть шкірку пальчиками і зніміть її з помідорів.

    Потім розріжте очищені помідори на дрібні кубики.

    Складіть нарізані кубики в марлю, складену в два шари.

    Відіжміть помідорний сік через марлю. Буде потрібно для рецепта 200 мл соку.

    У миску покладіть просіяне борошно, сухі дріжджі, цукор і все перемішайте.

    Ще вилийте 200 мл соку із томатів і замісіть тісто в мисці руками.

    Закрийте тісто рушником і приберіть в тепле місце на 40 хвилин.

    Начинка:

    Для її приготування покладіть в чашку шматочки помідорів, з яких був віджатий сік.

    Ще додайте нарізаний зелений лук.

    Потім натертий сік сулугуні, сіль і олію. Перемішайте.

    Готове тісто осадіть кілька разів. Присипте стіл борошном. З тіста створіть довгасту круглу форму і розділіть її на 6 частин.

    Дивіться також:  Булочки з дріжджового тіста: здобні булочки в духовці — ніжні, смачні, румяні

    Кожну частину тіста розкачайте в плоскі круглі коржики діаметром 15-20 див.

    Викладіть на тісто начинку. З центру начинку відсуньте і вбийте яйце.

    Таким же чином приготуйте всі коржі.

    Другим плоским кругом з тіста накрийте коржі з начинкою. Краї тіста притисніть по колу пальчиками і пройдіться ще виделкою.

    Все у вас повинно вийти 3 вироби з тіста з начинкою.

    Поверхня підготовлених виробів змастіть соняшниковою олією або яйцем з допомогою пензлика.

    Випікайте при температурі 200 градусів С протягом 20 хвилин.

    У розрізі коржі з начинкою видно приємний сюрприз у вигляді спеченого яйця.

    Відео про те, як приготувати коржики з сиром на кефірі

    Приготовлені таким чином коржі відмінно підходять до шашлику.

    Коржі їдять теплими, так вони набагато смачніше.