Курячі сердечка — як смачно приготувати на сковороді

Курячі сердечка — дуже смачне і ситне блюдо, яке має багато варіантів приготування. Готуються вони швидко і просто. Їх можна приготувати з цибулею, морквою, в сметанному соусі.

Зазвичай їх смажать або тушкують на сковороді. При цьому додається картопля, гриби або макарони. Ще сердечка смачно запікають в горщиках або на деку в духовці.

Сьогодні будуть розглядатися рецепти приготування на сковороді, як найкращий варіант для швидкого вечері або сімейного обіду.

Курячі сердечка з макаронами

Макарони за таким рецептом виходять дуже смачними, причому каструля буде не потрібна.

Інгредієнти:

  • курячі сердечка — 500 г
  • макарони PastaMania — 400 г
  • цибулина — 1 шт.
  • морква — 2 шт.
  • сіль — 1 ч. л.
  • томатна паста — 2 ст. л.
  • рослинна олія — 4 ст. л.

Спосіб приготування:

1. Курячі сердечка помити, обрізати все зайве і розрізати навпіл.

2. Цибулину порізати на дрібні кубики.

3. Моркву натерти на крупній тертці.

4. На розігріту сковороду з олією викласти розрізані сердечка і смажити, щоб випарувалася рідина.

5. Після цього викласти подрібнені цибулю і моркву. Потім смажити все разом 2-3 хвилини до м’якості овочів. Ще підкласти 1/2 ч. л. солі і поперчити за смаком.

6. Далі покласти томатну пасту, перемішати і смажити 1 хвилину.

7. Потім налити 300 мл води, перемішати, закрити кришкою і тушкувати 20-25 хвилин до готовності, іноді перемішуючи.

8. Взяти макарони з твердих сортів пшениці і висипати в сухому вигляді з пакету в сковороду, де знаходяться курячі сердечка. Все перемішати.

9. Додати 800 мл води і 1/2 ч. л. солі і ще раз перемішати. Зараз потрібно гасити до готовності макаронів. Це по часу десь 8-10 хвилин.

Дивіться також:  Соус сальса — класичний рецепт в домашніх умовах

10. Після закінчення часу блюдо готове і його можна подавати до столу.

За численними відгуками, такий рецепт набагато смачніше, ніж готувати м’ясо й макарони окремо, а потім змішувати.

Відео про те, як смачно приготувати сердечка курки на сковороді

Подивіться відео, в якому серця курочки попередньо маринуються, а вже потім смажаться на сковороді.

Смажена картопелька з квасолею і грибами дають дивовижний смак страви.

Рецепт курячих сердечок, тушкованих у сметані

Дізнайтеся простий рецепт приготування сердечок в сметані на сковороді.

Процес приготування дуже простий і відразу зрозумілий.

1. Візьміть сердечка в кількості 500 р і з допомогою ножа очистіть їх від плівок, жиру і не потрібних елементів у вигляді судин.

2. Потім обсмажте сердечка на сковороді протягом 5 хвилин.

3. Далі додаємо подрібнену цибулину, частинки 3 зубчиків часнику і все перемішуємо. Всі продукти разом смажимо ще 20 хвилин, часто помішуючи.

4. Потім вливаємо 100 г сметани, додаємо сіль, чорний мелений перець і тушкуємо під кришкою на слабкому вогні ще 15 хвилин.

Приємно їсти !

Як приготувати тушковані курячі шлуночки і сердечка м’якими і ніжними — відео

Приготуйте за таким рецептом блюдо для всієї родини, як відмінний варіант для швидкого і ситної вечері.

Правильно приготовані сердечка курки дуже м’які і приносять істинну насолоду, тому що смачно.