Лечо на зиму в домашніх умовах — рецепти заготовок з овочів

Приготування

  1. Часникових стрілок візьміть стільки, щоб вони повністю зникли в цій суміші.
  2. Для цього, добре промийте часникові стрілки.
  3. Потім відріжте у них верхівки і наріжте невеликими шматочками в 1 див.
  4. У ємності змішайте шматочки часникових стрілок, воду, томатну пасту.
  5. Всю суміш кип’ятіть 20 хвилин.
  6. Потім влийте оцет і прокип’ятіть ще 2 хвилини.
  7. Розкладіть лечо в гарячі банки і стерилізують в киплячій воді.
  8. Тривалість стерилізації літрових банок 20 хвилин.
  9. Закатаю, переверніть догори дном до повного охолодження.

Відео про те, як приготувати на зиму лечо з патисонів

Вибирайте рецепти і готуйте, тому що вони смачні.

Дивіться також:  Соус на зиму. 11 кращих рецептів смачного домашнього соусу