Ліниві голубці: 5 рецептів смачної їжі з капустою і мясом

закриваємо зверху фольгою. Поміщаємо в духовку ще на 20 хвилин.

В належний час дістаємо голубці їх духовки, знімаємо фольгу і насолоджуємося привабливим виглядом, запахом і смаком.

Кладемо на тарілку, беремо вилку, пробуємо і

говоримо вголос: Смачно ! Рецепт ледачою їжі в духовці — готовий.

Голубці в мультиварці з ніжним смаком

Як бачите, з мультиваркою, приготування ледачих голубців не займає багато часу.

Ліниві голубці — неймовірно швидкий рецепт без формування котлеток

Інгредієнти:

  • Капуста (молода) — 1 кг
  • Фарш м’ясний — 500 г
  • Рис — 180 г
  • Цибуля — 1 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Перець солодкий — 1 шт.
  • Томатний сік — 800 мл
  • Сметана — 3 ст. ложки
  • Зелень, сіль, перець, рослинна олія

Приготування:

Спочатку відварюємо до напів-готовності рис.

Дрібно шаткуємо ножем капусту.

Нарізану капусту солимо і розминаємо руками.

Нарізаємо кружечками моркву.

Нарізаємо дрібними кубиками ріпчасту цибулю.

Нарізану цибулю підсмажуємо на сковорідці з маслом і після висипаємо до нього нарізану кружечками моркву. Продовжуємо смажити їх разом.

З’єднуємо підсмажені цибулю і моркву з обтиснутої руками капустою.

Нарізаємо дрібними кубиками солодкий перець.

З’єднуємо перець з іншими підготовленими овочами.

Нарізаємо зелену цибулю і петрушку.

І висипаємо їх у ємність до підготовленим раніше овочів. Все добре перемішуємо.

Відварений рис, посолити і перемішати.

Додамо рис до м’ясного фаршу, поперчити і ретельно все перемішати.

1 шар

Деко змастимо рослинним маслом і рівно викладемо половину підготовлених овочів. Овочі разровняем.

2 шар

На шар овочів викладаємо м’ясний фарш з рисом і вирівнюємо поверхню.

3 шар

Зверху, на м’ясний фарш з рисом, викладаємо другу частину підготовлених овочів. Вирівнюємо поверхню.

Готуємо соус для заливки

Виливаємо в ємність 800 мл томатного соку (він може бути магазинним або отриманим з блендера від помідор).

Дивіться також:  Свинина в духовці: рецепти приготування соковитою і мякою свинини

Додаємо в томатний сік 3 булані ложки сметани і розмішуємо.

Соус для заливки готовий.

Приготування ледачих голубців в духовці

Акуратно заливаємо соусом підготовлену масу на деко.

Закриваємо лист зверху фольгою.

Ставимо деко в нагріту духовку до 220 градусів на 40 хвилин. Потім знімаємо фольгу і ставимо деко назад в духовку вже на 10 хвилин при 220 градусах С.

Потім виймаємо деко з духовки і бачимо велике блюдо і ліниві голубці без формування котлеток.

Вже й пора пробувати ! З двох сторін, лопаткою вертикально від’єднуємо шматочок і поміщаємо його на тарілку.

Перед вами оригінальну вкуснятинку на тарілці без всяких заморочок.

Рецепт лінивих голубців — ще швидше на сковороді з відео