закриваємо зверху фольгою. Поміщаємо в духовку ще на 20 хвилин.
В належний час дістаємо голубці їх духовки, знімаємо фольгу і насолоджуємося привабливим виглядом, запахом і смаком.
Кладемо на тарілку, беремо вилку, пробуємо і
говоримо вголос: Смачно ! Рецепт ледачою їжі в духовці — готовий.
Голубці в мультиварці з ніжним смаком
Як бачите, з мультиваркою, приготування ледачих голубців не займає багато часу.
Ліниві голубці — неймовірно швидкий рецепт без формування котлеток
Інгредієнти:
- Капуста (молода) — 1 кг
- Фарш м’ясний — 500 г
- Рис — 180 г
- Цибуля — 1 шт.
- Морква — 1 шт.
- Перець солодкий — 1 шт.
- Томатний сік — 800 мл
- Сметана — 3 ст. ложки
- Зелень, сіль, перець, рослинна олія
Приготування:
Спочатку відварюємо до напів-готовності рис.
Дрібно шаткуємо ножем капусту.
Нарізану капусту солимо і розминаємо руками.
Нарізаємо кружечками моркву.
Нарізаємо дрібними кубиками ріпчасту цибулю.
Нарізану цибулю підсмажуємо на сковорідці з маслом і після висипаємо до нього нарізану кружечками моркву. Продовжуємо смажити їх разом.
З’єднуємо підсмажені цибулю і моркву з обтиснутої руками капустою.
Нарізаємо дрібними кубиками солодкий перець.
З’єднуємо перець з іншими підготовленими овочами.
Нарізаємо зелену цибулю і петрушку.
І висипаємо їх у ємність до підготовленим раніше овочів. Все добре перемішуємо.
Відварений рис, посолити і перемішати.
Додамо рис до м’ясного фаршу, поперчити і ретельно все перемішати.
1 шар
Деко змастимо рослинним маслом і рівно викладемо половину підготовлених овочів. Овочі разровняем.
2 шар
На шар овочів викладаємо м’ясний фарш з рисом і вирівнюємо поверхню.
3 шар
Зверху, на м’ясний фарш з рисом, викладаємо другу частину підготовлених овочів. Вирівнюємо поверхню.
Готуємо соус для заливки
Виливаємо в ємність 800 мл томатного соку (він може бути магазинним або отриманим з блендера від помідор).
Додаємо в томатний сік 3 булані ложки сметани і розмішуємо.
Соус для заливки готовий.
Приготування ледачих голубців в духовці
Акуратно заливаємо соусом підготовлену масу на деко.
Закриваємо лист зверху фольгою.
Ставимо деко в нагріту духовку до 220 градусів на 40 хвилин. Потім знімаємо фольгу і ставимо деко назад в духовку вже на 10 хвилин при 220 градусах С.
Потім виймаємо деко з духовки і бачимо велике блюдо і ліниві голубці без формування котлеток.
Вже й пора пробувати ! З двох сторін, лопаткою вертикально від’єднуємо шматочок і поміщаємо його на тарілку.
Перед вами оригінальну вкуснятинку на тарілці без всяких заморочок.