Маринад для шашлику з свинини — найкращі рецепти

5. Далі. кладемо майонез і перемішуємо. У такому вторинному маринаді м’ясо повинно побути від 1.5-2 годин до 2-3 діб. Вирішувати вам.

6. Нарізаємо цибулю кільцями.

7. Додаємо цибулю до м’яса.

8. Нанизуємо шматочки м’яса упереміж з кільцями цибулі на шампури.

9. Смажимо м’ясо на мангалі звичайним способом до готовності.

Відео про те, як приготувати найсмачніший маринад для м’яса

Приємного проведення часу на свіжому повітрі і приємним запахом смачно замаринованого м’яса над вугіллям і димком.

Дивіться також:  Курка з картоплею в духовці — найсмачніші рецепти