Пиріг до чаю. Як швидко спекти солодкі пиріжки в духовці

Покладіть пиріг до чаю на блюдо і запрошуйте сім’ю за стіл.

У розрізі структура випічки виглядає красиво і апетитно.

Абрикосовий пиріг — приголомшливо смачний і дуже легкий рецепт

Подивіться швидкий рецепт пирога, який ніколи не набридне.

Необхідні продукти:

  • Абрикоси — 700 г
  • Масло вершкове — 180 г
  • Цукор — 250 г
  • Яйця — 3 шт.
  • Розпушувач — 10 г
  • Борошно — 500 г

Хід дій

У чашці змішайте цукор і розтоплене вершкове масло до однорідності за допомогою лопатки.

Потім додайте яйця і перемішайте віночком.

Сюди ж просійте борошно і насипте расрыхлитель. Все перемішайте з допомогою лопатки. Таким чином, у вас вийшло тісто для пирога.

Від отриманого тесту відокремте 2/3 і розкладіть у формі для запікання. З тіста сформуйте об’ємний вигляд з поглибленням для начинки і зробіть проколи вилкою.

У абрикосів видалити кісточки, наріжте їх на шматочки і викладіть у форму з тіста рівним шаром.

Візьміть залишилася 1/3 тіста, посипте борошном і розкачайте в пласт.

Потім наріжте тісто смужками, щоб зробити сіточку на пирозі.

Помістіть форму в духовку на 40-45 хвилин і випікайте при 190 градусах С.

Готовий пиріг з абрикосами охолодіть і посипте цукровою пудрою.

Приємно їсти !

Пиріг з варенням на швидку руку — рецепт на кефірі

Подивіться, як можна швидко спекти в духовці домашній пиріг до чаю з варенням на кефірі.

Потрібно:

  • Будь-яке варення або джем — 1 склянка (250 г)
  • Сода — 0.5 ч. л.
  • Яйця — 2 шт.
  • Цукор — 0.5 склянки
  • Ваніль
  • Щіпка солі
  • Кефір — 250 мл
  • Борошно — 2.5 склянки
  • Родзинки — 80 г

Метод приготування

Візьміть густе варення або джем. Хай вони будуть з ягід або фруктів. У цьому рецепті взято варення з абрикосів.

Дивіться також:  Круасани з листкового тіста з начинкою — домашні рецепти

У миску з варенням покладіть 0.5 ч. л. соди, перемішайте і залиште так на 2 хвилини.

Сюди ж додайте 2 збитих віночком яйця, цукор, ванільний цукор, щіпку солі і все перемішуємо вінчиком.

Потім вилийте ще кефір.

І всю масу перемішайте віночком.

Зараз додайте борошно і, можливо, не всю, щоб тісто було не зовсім густе. Тому вносьте і перемішуйте всі станом консистенції.

У цьому рецепті тісто вийшло жовтеньким від кольору жовтих абрикосів. У вас воно може бути іншого кольору.

Ще додайте в тісто помиті родзинки і знову все перемішайте. Якщо у вас немає родзинок, то можете готувати випічку і без нього.

На дно рознімної форми покладіть пергаментний папір і викладіть все тісто. Розрівняйте його лопаткою.

Випікайте пиріг до чаю з варенням в розігрітій духовці до 180 градусів протягом 35-40 хвилин.

Потім дістаньте пиріг з духовки, зніміть форму для випічки, пергаментний папір.