Солона оселедець шматочками в домашніх умовах — способи посолу

Страву зі свіжої оселедця по цьому рецепту виходить готовим через пару годин. Шматочки риби виходять соковитими і смачними.

1. Оселедець чиститься від кісток і нарізають дрібними шматочками разом з молоком і ікрою. Було використано 4 оселедця.

2. У велике блюдо скласти шматочки риби і нарізану півкільцями цибулю (3 цибулини цілком достатньо).

3. Зверху лука: насипати сіль за смаком, поперчити чорним меленим перцем, налити 1,5 ст. л. оцтової есенції 70%, вилити 2 ст. л. соняшникової олії. Все добре і обережно перемішати руками.

4. Долити трохи холодної кип’яченої води, щоб вона покривала при натисканні вміст чашки і ще раз перемішати руками з водою.

5. Ємність з шматочками оселедця закрити кришкою і прибрати в холодильник.

6. Через 2 години солона оселедець буде готова і її можна їсти.

Як засолити оселедець шматочками сухим способом — відео

Солона оселедець шматочками в домашніх умовах готується солоним способом дуже просто. Дивіться рецепти, вибирайте та приємного всім апетиту !

Дивіться також:  Гриби на зиму. Смачні рецепти грибних заготовок в банках