Порядок роботи:
- Рибу з кістковим скелетом обробляємо на філе з шкірою без кісток.
- Нарізаємо на шматочки і пропускаємо через м’ясорубку, потім додаємо дрібно рубаний ріпчасту цибулю, яйце, перець чорний мелений, сіль, воду і все ретельно перемішуємо.
- Змоченими у воді руками формуем кульки (катаємо між долонями рук).
- Фрикадельки припускаємо (варимо в невеликій кількості води) у воді до готовності 7 — 10 хвилин.
Суп картопляний з рибними фрикадельками готовий.
Суп з фрикадельками і локшиною. Відео рецепт
Всі рецепти описаних вище супів — гідні бути на обідньому столі для всієї родини. Ви самі переконалися в простоті їх приготування.
Сторінка: 1 2