Гарячі бутерброди — швидкі рецепти бутербродів на швидку руку

Гарячі бутерброди — смачна закуска на кожен день. Однак, якщо їх прикрасити, то вони будуть навіть краще звичайних бутербродів для святкового столу. Вже зрозуміло, що слово «гарячі» говорить про запіканні їх в духовці. Ще успішно застосовується спосіб підсмажування на невеликому вогні на сковороді під кришкою. А я сама часто готую таку їжу в мікрохвильовій печі.

Основним компонентом бутерброда є сир. Розплавляючись, сир зв’язує інші продукти і надає їм гостроту. Щоб при запіканні в мікрохвильовій печі хліб краще просмажився, під нього необхідно підкласти фольгу, накриту паперовою серветкою (або паперову тарілку). Потрібно враховувати, що при передерживании хліба в духовці, він може перетворитися на сухар.

Щоб приготувати гарячі бутерброди, можна використовувати різноманітні продукти. А саме, холодне відварне або смажене м’ясо, шинку, варену або копчений язик, ковбасу, сир, варену осетрину, білугу, лососину, сьомга, балик, кільку, шпроти, сардини, зернисту ікру. Хліб можна брати будь-якого сорту, житній або пшеничний, який завжди нарізають скибочками.

Гарячі бутерброди з копченим сиром і сосисками

Приготування закусочного страви відбувається швидко і виходить дуже смачно.

Спосіб приготування

  1. Скибочки хліба змастіть розм’якшеним маслом.
  2. Зверху покладіть два гуртка сиру.
  3. Сосиски відварити і нарізати на кружечки.
  4. На скибочки хліба навколо сиру розкладіть кружечки сосисок.
  5. Запікайте в духовці.

Подавайте гарячими, посипавши дрібно нарізаною зеленню.

Бутерброди, запечені в духовці з шинкою і сиром

Найкраще шинку класти на хліб в 2-3 шари, ніж одним шматком. Тому що так вони більш рівномірно прогріваються.

Приготування

  1. Змастіть маслом скибочки хліба.
  2. Укладіть зверху шинку, нарізану скибочками або дрібно січену.
  3. Потім шинку посипте тертим сиром.
  4. На шар сиру розкладіть кільця солодкого перцю.
  5. Запікайте гарячі бутерброди в духовці.
Дивіться також:  Паста карбонара — класичний рецепт з беконом з Лаціо

Приємного апетиту !

Бутерброди в духовці з м’ясом і цибулею

Подивіться цікавий варіант запікання з м’ясом. Виходить смачно і ситно.

Потрібно:

  • Скибочки білого хліба — 2 шт.
  • Відварна яловичина — 2 шматочки
  • Цибуля — 1 шт.
  • Майонез — 1 ст. л.
  • Топлене масло — 1 ст. л.
  • Зелень петрушки, чорний мелений перець, сіль — за смаком

Приготування

  1. Шматочки яловичини обмажте з обох сторін майонезом.
  2. Ще поперчіть, посоліть і покладіть на скибочки хліба.
  3. Зверху розкладіть нарізану кільцями цибулю і петрушку.
  4. Запікайте до готовності в духовці.

Сардельки з сиром в духовці

Необхідні продукти:

  • Білий хліб — 2 скибочки
  • Цибуля — 1 шт.
  • Сарделька — 1 шт.
  • Гірчиця — 1 ч. л.
  • Сир — 50 г
  • Вершкове масло — 2 ст. л.
  • Чорний мелений перець, сіль — за смаком

Приготування

  1. Сардельки розрізати уздовж на 4 частини.
  2. Обмажте розрізані частини гірчицею, поперчіть.
  3. Підготовлені частини покладіть на змащений маслом хліб по 2 частини на скибочку.
  4. Зверху посипте дрібно нарізаною цибулею, тертим сиром.
  5. Запікайте бутерброди до готовності.

Приємно їсти !

Відео про те, як приготувати гарячі бутерброди на сковороді

Подивіться відео з якого ви дізнаєтеся, як зробити двосторонній бутерброд.

Смак страви виходить як у піци.

Смачний бутерброд з курячим фаршем в дорогу

Гарячі бутерброди можна приготувати смачно в дорогу. Для цього їх роблять закритими в булочці.

Потрібно:

  • Круглі булочки — 4 шт.
  • Куряче м’ясо — 500 г
  • Цибуля — 1 шт.
  • Часник — 2 зубчики
  • Сир — 4 шматочка
  • Соєвий соус — 2 ст. л.
  • Зелень селери, чорний мелений перець, сіль — за смаком

Приготування

  1. Куряче м’ясо відваріть.
  2. Потім разом з цибулею, часником і селерою пропустіть його через м’ясорубку.
  3. Потім влийте туди соєвий соус, посоліть, поперчіть і ретельно перемішайте.
  4. З отриманої маси сформуйте 4 коржі за розміром булочок.
  5. Сформовані коржі прогрійте в духовці 10 хвилин при середній температурі.
  6. В булочках зробіть надріз і покладіть гарячі коржі всередину разом з сиром.
  7. Запікайте в духовці до готовності.
Дивіться також:  Угорський гуляш із яловичини — класичний рецепт

Бутерброди гарячі на швидку руку з яйцем і солоними огірками

Відкритий спосіб приготування закуски по швидкому зовсім простий і несподівано смачний.

Вам знадобиться:

  • Білий хліб — 4 скибочки
  • Варене яйце — 4 шт.
  • Солоні огірки — 2 шт.
  • Вершкове масло — 1 ст. л.
  • Цибуля — 2 шт.
  • Майонез — 2 ст. л.
  • Сир — 50 г

Приготування

  1. Варені яйця очистіть і дрібно порубаєте.
  2. До рубаним яйця, додайте дрібно нарізаний лук і огірки. Ще покладіть майонез і перемішайте.
  3. Скибочки хліба змастіть маслом і покладіть рівним шаром отриману суміш.
  4. Зверху посипте тертим сиром.
  5. Запікайте до готовності.

Швидкий бутерброд з кількою і картоплею

Потрібно:

  • Чорний хліб — 3 скибочки
  • Кілька пряного посолу — 5 шт.
  • Картопля — 3 шт.
  • Вершкове масло — 1 ст. л.
  • Цибуля — 1 шт.

Приготування

  1. Відваріть картоплю і протріть його гарячим через сито.
  2. До протертого картоплі додайте масло і перемішайте.
  3. У кільки видаліть голови і дістаньте хребти.
  4. Картопляним пюре намажте хліб. За бажанням можете покласти зверху кільця цибулі.
  5. На шар пюре покладіть по 2 кільки на шматочок. Якщо невеликі шматочки хліба, то покладіть по 1 кільці.
  6. Потім прогрійте бутерброди в духовці протягом 10 хвилин.

Приємно їсти !

Відео про те, як приготувати гарячі бутерброди з кабачками і грибами

Якщо вибудете їсти бутерброди руками, то поруч неодмінно повинна лежати серветка.