В човники овоча покладіть підготовлену начинку, можна з гіркою.
Ставте деко з вмістом в духовку і запікайте при температурі 180 градусів до тих пір, поки кабачок не придбає золотавий колір.
Дістаньте готові кабачки фаршировані з духовки, але поки не подавайте. Тому що подавати ароматне блюдо потрібно продумано.
Для цього налийте в піали приготований бульйон. Дістаньте білий багет. Покладіть по тарілках смачний і ситий кабачок.
Їжте фарширований кабачок, запивайте легким бульйоном і не забувайте відкусити багет.
Приємного апетиту !
Відео про те, як приготувати кабачки фаршировані в духовці
Подивіться ще один рецепт, в якому автор зрозуміло пояснює всі етапи приготування.
Готуйте смачні страви з овочів в духовці — це корисно і завжди смачно.
Сторінка: 1 2