Кабачки фаршировані фаршем і запечені в духовці

В човники овоча покладіть підготовлену начинку, можна з гіркою.

Ставте деко з вмістом в духовку і запікайте при температурі 180 градусів до тих пір, поки кабачок не придбає золотавий колір.

Дістаньте готові кабачки фаршировані з духовки, але поки не подавайте. Тому що подавати ароматне блюдо потрібно продумано.

Для цього налийте в піали приготований бульйон. Дістаньте білий багет. Покладіть по тарілках смачний і ситий кабачок.

Їжте фарширований кабачок, запивайте легким бульйоном і не забувайте відкусити багет.

Приємного апетиту !

Відео про те, як приготувати кабачки фаршировані в духовці

Подивіться ще один рецепт, в якому автор зрозуміло пояснює всі етапи приготування.

Готуйте смачні страви з овочів в духовці — це корисно і завжди смачно.

Дивіться також:  Кебаб з баклажанами — кращі рецепти приготування баклажан