Рецепт печива на Новий рік хочуть знати багато господинь. Новорічне печиво з глазур’ю завжди прикрашає святковий стіл, на якому є смачні пироги, пряники і красиві торти.
Зовсім не складно покрити печиво глазур’ю і нанести гарний розпис з новорічними мотивами. Тут ви знайдете рецепти, які відповідають самим різним вимогливим смакам.
Зробіть отвір в при формуванні випічки, всуньте шпагатик, для створення петлі і повісьте на новорічну ялинку. Рецепт печива, з якого вони будуть зроблені, і тут принесе радість і посмішку.
Рецепт печива для новорічного столу в домашніх умовах
Подивіться. як просто приготувати медово-імбирне печиво з глазур’ю. А потім ще і повісити на ялинку.
Продукти для тіста:
- мед — 100 г
- цукор — 100 г
- масло — 100 г
- яйце — 1 шт.
- кориця — 0.5 ч. л.
- імбир — 0.5 ч. л.
- сода — 0.5 ч. л.
- борошно — 300-350 г
- сіль — щіпка
Продукти для білкової глазурі:
- білок — 1 шт.
- цукрова пудра — 200 г
- лимонний сік — 1 ч. л.
Спосіб приготування:
1. Скажемо відразу, що рецепт печива буде виконаний за допомогою підігріву продуктів. Є й інший спосіб — шляхом збивання продуктів.
2. Змішати мед, цукор, масло і поставити каструльку на маленький вогонь. Вміст потрібно постійно помішувати, щоб не пригоріло.
3. І після того, як вміст стало однорідним і цукор розчинився потрібно додати спеції: корицю, імбир, мускатного горіха і соди.
4. Все добре розмішати, додати дрібку солі і одне яйце. Все добре розмішати.
5. Нарешті, додати борошно і замісити тісто.
6. Спочатку тісто вимішувати з допомогою лопатки, а потім вже і викласти на стіл.
7. На стіл насипати трохи борошна і добре вимісити тісто руками. Багато борошна на стіл сипати не треба. Готове тісто покласти в пакет і прибрати в холодильник на 1-2 години.
8. Дістати тісто з холодильника і розкачати товщиною 0.5 див.
9. З допомогою спеціальних формочок з новорічним мотивом вирізати з розкатаного тіста фігурки.
10. Вирізані фігурки покласти на деко з папером для випічки.
11. Всередині вирізаних сніжинок ще вирізати красиві отвори з допомогою формочок меншого розміру.
12. Потім поставити випікати медово-імбирні новорічні сніжинки в духовку на 5-7 хвилин до золотистого кольору при температурі 220 градусів С.
13. Як бачите, що дірочка для мотузочки (петлі) залишилася вільною.
14. А зараз подивіться відео, в якому автор показує техніку нанесення глазурі на печененки.
15. Новорічне печиво з імбиру з медом виходить дуже смачним.
Я не сумніваюся, що таку просту глазур, зможе зробити сучасна господиня.
Відео про те, як правильно приготувати білкову глазур
Подивіться відео, де автор показує. як просто приготувати білкову глазур різного кольору.
Готувати глазур і малювати їй по поверхні випічки — одне задоволення.
Розпис печива з новорічними мотивами — картинки
Після того, як був показаний рецепт печива і процес випікання, то можна і показати приклади нанесення глазурі.
Ідея випікання закладена, рецепти показано, готуйте і всім удачі !
Дивіться також:
- Торт Прага — рецепт згідно ГОСТ в домашніх умовах
- Паска великодня — 9 рецептів смачної випічки на Великдень
- Торт Червоний Оксамит — Смачні Рецепти в Домашніх Умовах
- Новорічне печиво: 7 смачних рецептів випічки з глазурю
- Сирний пиріг: Смачні рецепти пирога з сиром в духовці
- Булочки з дріжджового тіста: здобні булочки в духовці — ніжні, смачні, румяні
- Випічка: святкуємо Великдень з простими рецептами випічки
- Манник: 4 рецепту приготування пісної випічки
- Рецепт — шарлотка з яблуками в духовці і мультиварці
- Цветаевский Яблучний Пиріг — Класичний Рецепт
- Пиріг з полуницею: 4 рецепти смачною випічки в духовці
- Печиво домашнє — прості рецепти з різними начинками